Forum

Forum - General [nl] - Dido - Safe Trip Home

Dido is terug met haar nieuwe album 'Safe Trip Home'.
Ik als enorme Dido fan vind dit album helemaal geweldig, maar andere mensen in Nederland denken daar blijkbaar anders over! Het album kwam nieuw binnen op nummer 8 en is nu al gezakt naar nummer 25.
Het is niet zo handig dat Don't Believe In Love haar eerste single is, want dit is haar minst mooie nummer van het album. Misschien dat de verkoopcijfers daarom 'best' laag zijn.

Wat vinden jullie van Dido en haar album Safe Trip Home?
Ik zal het met aandacht beluisteren de komende maand, het zal moeilijk zijn, denk ik, om de kwaliteit van "Life For Rent" te benaderen of zelfs te overtreffen.
Nu ik heb de deluxe editie sinds gisteren in mijn bezit. Twee keer beluisterd en om te zeggen dat Don't believe in love het minste nummer is, vind ik toch wat overdreven. Als eerste single zou ik echter ook een ander nummer gekozen hebben, Northern Skies of Grafton Street. Maar ik neem aan dat die nog ooit wel als single zullen uitkomen zodat de full cd opnieuw beter zal scoren in de Top 100.
Mijn grootste ergernis van die deluxe editie is echter het schamele kartonnen hoesje, heb het bijna al helemaal uit elkaar gescheurd omdat het zo'n rommel is.
Wie zat er te wachten op: Life for rent 2, of No angel 2?? Hoe geweldig die albums ook zijn. De nieuwe gortdroge ingetogere sound van Dido moet je aanspreken en idd hij klinkt minder toegankelijk voor de massa. Het verwachtingspatroon lag in het verlengde van voorgaande albums. Dit album heeft een minder hoog Sky radio gehalte zal ik maar zeggen, je zingt ze niet mee na 3 x horen...hoe erg is het?? Ik bewonder de crativiteit en het lef van Dido om met dit produkt op de markt te komen.
Na 2 keer had ik als favos: 2, 8 en 11. Ik ga hem vaak luisteren, hij zal moeten groeien, ik zoek de pareltjes in dit album maar ze zijn er wel degelijk. Tijdens dit schrijven, valt no 4 mij ineens oop als en van die pareltjes...En misschien is het de zondagochtend die meehelpt dit album te waarderen.


Een bericht toevoegen (*=Verplicht veld)
Naam*   
E-mail   
Een smilie toevoegen:
Tekst*   


AustraliŽ BelgiŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?