Forum

Forum - General [nl] - Margie Ball

Wat zou het leuk zijn als er een verzamel cd zou uitkomen van de helaas overleden zangeres Margie Ball.Zouden meer mensen dit fijn vinden?Misschien gebeurt het dan wel.
Ik zou dit prima vinden
Weet iemand of er al een cd van Margie Ball bestaat?Vast bedankt voor de informatie
wie is Margie Ball
Margie Ball (29 juni 1948 - 12 oktober 1999) was een Nederlandse zangeres, die in de zomer van 1965 een hit scoorde met 'Goodbye to love'.
The Cosy Corner Street Paraders ft. Margie Ball uit 1967 te bestellen bij http://www.fonos.nl
Na Goodbye To Love maakte Margie Ball ook nog de singles I've Been Crying (1965); Darling I Love You (1965); O Can't You See (1966); After All (1966); Avond (1966); Mijn Leven Dag En Nacht (1967) en Play The Drama To The End (1969). Geen van deze singles haalden de hitlijsten. Een verzamel cd met al deze singles (a en b kant) is zeker geen slecht idee!!
Misschien leuk om op de Nederlandstalige nummers te stemmen bij radio 5.Dat kan deze week Misschien worden dan die nummers nog eens gedraaid.Ik zie bij Mark staan Avond en Mijn leven dag en nacht.Bedankt.Mark.Kun je deze nummers trouwens ergens beluisteren ?Zelf heb ik alleen maar Goodbye to love .
Hoi.
Ik eenzame meisje, die op zoek is naar een serieuze relatie. Als u geïnteresseerd bent, ik zou graag als u schrijf me in mijn e-mail:
nataliahoia@gmail.com
Dit is gemakkelijker voor mij. dan zal ik reageren en stuur de foto's. Natalia
Voor mij hoeft er geen verzamelcd te komen
Het lijkt mij een goed idee.Ik hoorde laatst haar nummer Goodbye to love en vond dat een prima song.Ik zou wel meer van haar willen horen
Ik kende Margie destijds toen zij in Voorschoten woonde.

Waaraan is Margie overleden?
Ik weet ook niet waaraan Margie is overleden. Het is via google niet te vinden .
ik heb een schilderij van Margie Ball, geschilderd door pater Raymond van Sasse van Ysselt in haar HBS periode. Is er iemand (Familie misschien) geïnteresseerd?
vind ik bi mijn ouders een 8 mm zwart/wit filmpje met jawel margie signerend in en boekhandel in leiden voor mij k zal es kijn of ik het kan rippen en vrijgeven voor liefhebbrs
hallo,

ik ben getrouwd met Laura, de oudste dochter van Margie. Margie is volgende week, de 12e, precies 10 jaar geleden overleden... ik heb haar zelf helaas nooit leren kennen.

Ik ben erg benieuwd naar het schilderij en het filmpje en wellicht andere zaken.

vriendelijke groet,

cees stelling

Hallo Cees ,
Weet jij misschien of er een mogelijkheid is om een cd uitgegeven te krijgen met Margie haar nummers?Je kunt bij radio 5 nostalgia stemmen op nummers voor een evergreen top 1000.
Is er al iets meer bekend over die verzamel cd van Margie Ball
Op youtube staat een mooi Indonesisch lied Van Margie Ball. Zij zingt Bengawan solo samen met Sandra Reemer.
Ik heb net een oud nummer (2003) van Flashback in handen gekregen en zag een foto van Margie met de Knokkeploeg. Heb haar Margie gelijk gegoogled en las dat zij helaas overleden is. Een verzamel cd zou een mooi eerbetoon aan haar zijn.
Is er iemand die voor mij een CD kan branden met de nummers van Margie ball er op
Ik las bij het programma wekker -Wakker op radio 5 in het gastenboek dat de heer Bert Bossink bezig was met een cd van Margie Ball samen te stellen.Vraaag daar hoe het er mee staat. Veel succes. Het zou leuk zijn als er zo'n cd zou komen
Op you tube zag ik een Franse versie van Goodbye to love Het nummer heet dan:Tant pis pour toi .Op de b side staat :Maintenant que tu es la. Leuk om te beluisteren
Ik ben Hans Stok en was basgitarist Margie,s band Te Gamblers
en heb met haar geheel Nederland rond getoerd eind 70er jaren.
Zij was een zeer begaafde zangeres en ook een amaibel
persoon,het was dan ook altijd fijn met haar te werken.
Vandaar dat ik daar zeer goede herinerringen aan heb.
Heb ook nog een aantal foto,s van optredens die her en der genomen zijn.Bij mijn weten zijn er geen bandopnamen
van live optredens gemaakt.
Hans, toen zij en haar familie nog in Voorschoten, Vlietzicht, woonden, heb ik destijds haar donker grijze Opeltje Olympia
gekocht en met veel plezier nog een aantal jaren in rond getuft en uiteraard moest toen iedereen weten dat het Margie's auto was geweest . Leuke herinnering !!!
Cees Stelling is getrouwd met de oudste dochter van Margi,Laura. Kan hij niets over vertellen aan wat zijn schoonmoeder is overleden ? Maar als het geheim is, zal men ook nooit te weten komen. Want 51 jaar is nog niet echt oud,niet waar?.
wie is dat
Volgens een gast in forum, ene hr Cees stelling, is die getrouwd met de oudste dochter van de reeds overleden zangeres uit de jaren '70 Margie Ball.

Deze antwoord is bedoeld voor Pizzaboy95
MARGIE BALL ik vond haar een geweldige zangeres en was heimelijk verliefd op haar. Ik vind het zo triest dat ze op zo'n jonge leeftijd is overleden. Geboren in Bandung op Java Indonesië en overleden in Amerika.
Ik ben Henk Doove(Hennie)drummer van the Gamblers 1965
tot half 1967,vervanger van de drummer Gerrit..
Leuke tijd gehad met Margie,Leendert,Peter,Cees,Jan-Pieter en Wim.
Vervanger van Leendert was niet Wim Schrama, maar Wim Lommerse uit Noordwijk. Daarna denk ik Wim Schrama .De gang van zaken daarna uit het oog verloren. Ik speel nog steeds in verschillende bands. Ben benieuwd hoe het met de
jongens van toen is verlopen. Goede herinneringen en anokdotes aan die tijd. Margie was een lieve meid, heb veel met haar over allerlei zaken van het leven gesproken. Ze is op een te jonge leeftijd heengegaan.
Vandaag, 7-2-2014, naar top 200 van Radio 5 Nostalgia geluisterd. Tot mijn grote vreugde stond "Good bye to love" hier ook in, en .... werd mijn toelichting om voor dit plaatjes te stemmen ook nog eens voorgelezen!
Margie is helaas veel te jong overleden. Toen ik het bericht over haar overlijden destijds las op internet werd ik heel erg verdrietig. Ik kende haar niet persoonlijk, maar heb ook een Indische achtergrond, ongeveer dezelfde leeftijd en heb in dezelfde periode ook op een middelbare school (MMS) gezeten. Voor mij is toen ook een stukje van mijn eigen tienertijd verloren gegaan. Gelukkig hebben we haar repertoire nog.
Op mijn MP3 heb ik 3x achter elkaar "Good bye to love" opgenomen. Ik vind dit nummer so good! Mocht er een cd uitkomen dan zal ik die zeker kopen!
Ik heb bij de spullen van mijn Vader een foto met handtekening gevonden.
Heeft iemand interesse.
"Daar loopt Margie Ball"riepen ze vaak naar mij. Want ik leek op haar toen ik nog op de Middelbare school zat. Ik luisterde graag naar haar liedjes. RIP lieve Margie. We will always miss you
Volgens bronnen op het internet is zij na een kortstondig ziekbed aan een agressieve vorm van kanker overleden; helaas veel te jong!
lees dat er vraag is naar de nrs van Margie op cd , die is er niet officieel maar ik heb wel aardig wat van haar . misschien komen we er uit om dit samen te doen maar ik heb hoezen nodig(scans) een paar mooie foto's dan kunnen we het proberen. graag hoor ik dan over hoe en wie.
Als Cor verschoor die spullen nog heeft dan heb ik er wel interese voor.
In 1966 ben ik bij the Gamblers gekomen om Leendert, de broer van Margie als solo-gitarist te vervangen en heb vele live optredens gedaan met haar en de andere Gamblers (Henny, Cees en Peter) door heel Nederland en België. We trokken altijd volle zalen. We repeteerden wekelijks bij mijn ouders in Noordwijkerhout en daar was tevens de bandapparatuur opgeslagen. Margie was in het dorp een ware bezienswaardigheid en wanneer ik er kom word ik er nog vaak aan herinnerd. In 1967 eindigde het voor mij en ging in mil. dienst en direct daarna voor enkele jaren naar New York. Terug in Holland heb ik vele jaren bij EMI en later nog bij The Walt Disney Company gewerkt. Wel ben ik mijn leven lang gitaar blijven spelen in vele bands en dat doe ik nog steeds.
Denk nog vaak terug aan de tijd met Margie en jongens van de band die onvergetelijk en leuk was. Zoals Henny terecht zegt, ze was een lieve meid en is veel te jong gestorven. Bovenal een groot gemis voor haar dochter Laura en de overige familie.
Een paar maanden geleden is in Tereuzen de oud-manager van Margie Ball overleden; Theo Joosten is 92 jaar oud geworden. In verband met mogelijke publicatie over hem (oud-leraar Nederlands aan het Bonaventura in Leiden, ooit 'kroegbaas' van de Zodiac aan de Langebrug in Leiden, manager van Margie Ball, handelaar in antiek/schilderijen in België, Antwerpen). Een aantal van die activiteiten deed hij samen met Martin Kuiper, tevens zijn chauffeur. Wie herinneringen heeft aan vermelde personen en activiteiten, vraag ik vriendelijk die met mij te delen via hpostius@xs4all.nl


Een bericht toevoegen (*=Verplicht veld)
Naam*   
E-mail   
Een smilie toevoegen:
Tekst*   


AustraliŽ BelgiŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?