Forum

Forum - General [nl] - "Fields Of Rock" 2008 afgelast

Met de bevestiging van Judas Priest, Cavalera Conspiracy, Dimmu Borgir, Ministry, Danko Jones, Apocalyptica, Sonata Arctica, Opeth, Bullet for my Valentine, Sick of it All, Madball, One Bullet Left en ook de Sex Pistols, is de vierde editie van Fields of Rock met recht het ultieme driedaags festival voor de liefhebber van het hardere werk !!!

Compleet met veel smaakmakers en voor ieder wat wils, is de programmering van "Fields Of Rock" 2008 een ware speeltuin voor de rock- en metalfan !!! "Fields Of Rock" vindt dit jaar plaats op 20, 21 en 22 juni op Evenemententerrein Walibi World in Biddinghuizen. In navolging van vorig jaar is er op "Fields Of Rock" natuurlijk ook een festivalcamping waar gezorgd wordt voor voldoende muziek en vertier. Check voor alle info over de bevestigde bands de vernieuwde website van "Fields Of Rock": http://fieldsofrock.nl/ en http://mojo.nl !!!

FIELDS OF ROCK 2008 CAMPING OUT LOUD!
20, 21 en 22 juni 2008
Evenemententerrein Walibi World, Biddinghuizen

Kaartverkoop voor Fields of Rock 2008 begint op zaterdag 23 februari om 10.00 uur via Ticket Service bij: www.livenation.nl/fields_of_rock de grotere postkantoren, VVV's en GWK's, 0900-3001250 (45 ct.p.m.), www.ticketservice.nl en de bekende voorverkoopadressen !!!
Ook "Motörhead, Chris Cornell, Disturbed, Iced Earth, Rise Against, Arch Enemy en Bring Me The Horizon" komen dit jaar naar "Fields Of Rock" 2008 !!!
"Fields Of Rock 2008" is afgelast !!!

Door het ontbreken van headliners kampte het driedaagse muziekfestival met een tegenvallende kaartverkoop. Veel grote bands bleken echter niet beschikbaar te zijn voor "Fields of Rock". De organisatie zag zich gedwongen om het festival af te blazen en bied iedereen oprechte excuses aan. Vooral aan de bezoekers die al een kaartje hadden gekocht. Gekochte kaarten kunnen tot 1 juli 2008 worden geretourneerd.

Enkele acts komen nu toch naar Nederland, maar zijn door Mojo Concerts elders geboekt, zoals bijvoorbeeld "Metallica" op Pinkpop, "Kiss" op het Arrow Rock Festival en "Iron Maiden"


Een bericht toevoegen (*=Verplicht veld)
Naam*   
E-mail   
Een smilie toevoegen:
Tekst*   


AustraliŽ BelgiŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?