Forum

Forum - General [nl] - Alain Clark nieuws

"Alain Clark" geeft deze week nog twee concerten in Amsterdam !!! Aankomende woensdag en vrijdag geeft hij de shows in het Comedy Theater !!!

Met de op het laatste moment ingelaste concerten wil "Alain" de lancering van zijn nieuwe single "Father & Friend", met zijn vader "Dane Clark", luister bijzetten !!!

Ook wil hij met de shows vieren dat hij in januari 2008 een Originele Rembrandt krijgt, de prijs, voor Nederlandse artiesten die zich onderscheiden door zelf geschreven teksten en composities !!!
"Alain" heeft maandagmiddag in de live-uitzending van de "3FM Mega Top 100" de "Megaward 2007" in ontvangst mogen nemen !!! Uit handen van TROS-DJ "Bart Arens" kreeg hij de prijs uitgereikt !!! De zanger ontving de award voor zijn vele successen in 2007 waaronder de hit "This Ain't Gonna Work" van het album "Live It Out" !!!

De publieksprijs voor de meest populaire artiest of groep van het jaar wordt traditioneel in een rechtstreekse uitzending uitgereikt aan de winnaar !!! Eerder gingen onder anderen "Di-rect, Anouk, Marco Borsato, Krezip en Ali B." met de award naar huis !!! Vorig jaar nam "Jan Smit" de prijs in ontvangst !!!
Laatst gewijzigd: 03/01/2008 13:57
De Britse band "Kula Shaker" en de Amerikaanse rockgroep "Juliette And The Licks", de band van actrice en zangeres "Juliette Lewis", treden dit jaar op tijdens Bevrijdingspop 2008. De Nederlandse zanger "Alain Clark" sluit de 28e editie op 5 mei 2008 in Haarlem af.

Naast deze acts zijn onder meer de Deense popgroep "Alphabeat" en het Nederlandse "Pete Philly & Perquisite" te zien in Haarlem
"Alain" maakt kans op maar liefst vijf "3FM Awards", waaronder die voor beste nieuwkomer en beste zanger. Ook "Krezip" gooit hoge ogen met vijf nominaties, zo heeft radiozender "3FM" gisterenochtend bekendgemaakt. Het zestal is onder meer genomineerd in de categorieën beste band, beste album en beste single.

Andere grote kanshebbers zijn "Moke, Anouk, Bløf en Wouter Hamel". Vanaf zaterdag kan via de website van "3FM" op de genomineerden worden gestemd.

De "3FM Awards" worden op 26 april 2008 uitgereikt in Amsterdam. Naast de kanshebbers verzorgen ook "Racoon, Leaf en Voicst" optredens tijdens het prijzengala


Een bericht toevoegen (*=Verplicht veld)
Naam*   
E-mail   
Een smilie toevoegen:
Tekst*   


AustraliŽ BelgiŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?