Forum

Forum - General [nl] - Smartlappenfestival 2007 Utrecht

Op de 17e editie van het Smartlappenfestival Utrecht zijn afgelopen weekend ongeveer 50.000 bezoekers afgekomen !!! In meer dan 35 cafés en restaurants waren 75 optredens van circa vijftig acts !!!

De toppers van het programma waren o.a. "Sjonnie Wiener & De Schnietsels", "Trane Met Tuite", "De Anitaas", "De Zingende Fresia's" en "Willie en de Billies", meldde de organisatie !!!

Met 50.000 bezoekers (een kleine winst ten opzichte van vorig jaar) was feitelijk de maximale capaciteit bereikt !!!Voor de deuren stonden soms flinke rijen en gold het principe één eruit één erin !!! De Stichting Utrechtse Muziekfestivals gaat plannen uitwerken om volgend jaar nog meer bezoekers te kunnen trekken !!!
Van die "toppers" heb ik niks meegekregen. Ik was nl zaterdagavond bij brasserie Domplein en daar speelde duo de HaCo's. ALs je die twee bezig ziet wil je niet meer weg! Wat lachen. Dit zijn pas toppers. Volgend jaar ga ik ze weer opzoekn!
Die hoorde achteraf ook bij de Toppers Johan Ook hun optreden een dag eerder in de Zadelbar was komisch en zeer vermakelijk !!!

Hierbij de link naar hun site:

http://www.duodehacos.nl/home.html
Ik heb Trane Met Tuite gezien, gehoord en beleefd en tsjonge, jonge, jonge, wat een feest weten die gasten te ervan te maken. Terecht dat ze bij de toppers van het festival horen!!
Check ook hun site: briljant.
www.trane-met-tuite.nl
Hierbij de link naar hun site:

http://www.trane-met-tuite.nl


Een bericht toevoegen (*=Verplicht veld)
Naam*   
E-mail   
Een smilie toevoegen:
Tekst*   


AustraliŽ BelgiŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?