Forum

Forum - General [nl] - Michael Jackson & Jackson 5 nieuws

Twee Belgen blijken de makers van de oerversie van de wereldhit "You Are Not Alone" !!! De hit uit 1995 is altijd toegeschreven aan R&B-ster "R. Kelly", maar volgens de rechter in Brussel hadden twee Belgische componisten het nummer twee jaar ervoor al geschreven onder de titel "If We Can Start All Over" !!!

De twee Belgen, "Danny en Eddy van Passel", claimen volgens het hof van beroep in Brussel al 12 jaar terecht het auteursrecht op het nummer !!!

"You Are Not Alone" werd in augustus 1995 uitgebracht als de tweede single van "Michael's" album "History - Past, Present and Future, Book I" !!! Het nummer was meteen een hit: het was het eerste lied in de geschiedenis dat vanuit het niets op de eerste plaats in de Amerikaanse hitparade terechtkwam !!!

De gevolgen van de uitspraak van het hof zijn verstrekkend !!! De wereldhit is talloze keren verkocht, uitgezonden en gecovered !!! Alle rechten die "R. Kelly" tot dusver voor dit nummer heeft opgestreken, komen volgens het Brusselse hof van beroep toe aan de Belgische componisten !!!

Het is nu aan de Belgische auteursrechtenvereniging "Sabam" om andere auteursrechtenorganisaties op de hoogte te brengen van de uitspraak van het hof van beroep !!!
Mogelijke reünie in 2008 van "The Jackson 5" !!!

De voormalige concertpromotor van "Michael", "Leonard Rowe", heeft hierover gepraat met de familie "Jackson" over deze mogelijkheid !!! Hij vertelde dit tegen de website "Access Atlanta" !!! Iedereen schijnt er klaar voor te zijn en ook zin in te hebben, behalve "Michael"
"Michael" zal dit jaar een reeks concerten geven in de Londense O2 Arena !!! Het aantal concerten en wanneer is nog niet bekend !!! De concerten zouden i.v.m. het 25-jarig jubileum van zijn album "Thriller" worden gegeven !!!
De kans is groot dat "Neverland", het landgoed van "Michael", op 19 maart geveild wordt !!! Dat melden Amerikaanse media vanochtend !!!

De openbare veiling kan alleen voorkomen worden als de King of Pop voor die dag een schuld van ruim 24 miljoen dollar aan een investeringsmaatschappij aflost !!!

Op de veiling zou niet alleen het huis zelf verkocht worden, maar ook de volledige inboedel, het attractiepark en de dierentuin !!!

"Michael" zelf is sinds 30 juni 2005 niet meer op "Neverland" geweest !!! Op die dag emigreerde hij naar Bahrein, waar hij sindsdien woont !!! Het attractiepark in de achtertuin is gesloten en de dieren zijn weg !!! In 2006 werd het landgoed gesloten door de Amerikaanse arbeidsinspectie !!! Hij had de salarissen van het personeel niet betaald en een verzekering was verlopen !!!
"Michael" heeft een nieuwe financiële constructie gevonden om zijn landgoed Neverland in Californië te behoeden voor publieke verkoop bij opbod. "Jackson" heeft een vertrouwelijke overeenkomst gesloten met een investeringsmaatschappij, waardoor hij eigenaar blijft van het landgoed bij het plaatsje Los Olivos.

In februari werd de veiling aangekondigd omdat Jackson nog 15,7 miljoen euro moest afbetalen op het duizend hectare grote bezit.

Onduidelijk is of "Michael" zijn "Neverland" wil behouden
"YOU ARE NOT ALONE" (plagiaat) De Brusselse uitspraak van het Hof van Beroep van 4 september 2007 geniet erkenning en is uitvoerbaar in alle lidstaten van Europa. Het vonnis is derhalve ook buiten België van toepassing.

http://www.bloggen.be/vanpasselbrothersmusic/archief.php?ID=8035
R.I.P. Michael
De muziekwereld heeft zijn koning verloren. Micheal, R.I.P.
R.I.P Michael
Gezeik over plagiaat, zijn uiterlijk, zijn ongedwongen kindzijn, zwermen papparazi die schreeuwen: we love you; so much that "we" don't care if we kill your body, claim your spirit and imprison your soul....it's what the public wants?...

Is dat echt wat "we" willen?...dat bijna elke ster zichzelf verminkt? Ladderzat of volledig stoned zijn show doet? Antidepressiva en botox een glimlach op hun gezicht dwingen?

Whitney & Britney zijn al naar de kloten, Justin is om de haverklap bezopen, het nieuwe Graceland is Neverland....madonna is de laatste. Gaan we nu zeiken hoe ongezond de kabbala is?...hoeveel weesjes zij ontvoerd uit schandelijke omstandigheden?...Sure we are...only donkeys hit the same stone twice...moneys do it oh so much more often.

Crap, MJ. May you find peace now.


Nou, je kunt ook overdrijven hoor! Ik ga nu niet allemaal andere celebs voortrekken en zeggen dat MJ niet 'belangrijk' genoeg is...

Hoezo Britney en Whitney naar de 'kloten'? Britney is nu weer helemaal 'back on track' en in het najaar komt miss Houston ook weer met een nieuwe plaat, dus...

wel heb ik een paar rare verhaaltjes gelezen..
zo zou Michael door een Iraanse man zijn vermoord,
zou Michael al 2 jaar dood zijn, en zou een dubbelganger zijn leven overnemen enz...
Michael Jackson misschien wel met 30 of meer singles morgen in de Single/download chart ! Om 18.00 uur weten we meer
33 RE-entrys !! voor Michael Jackson (en zijn broers)
Er zijn overtreffende trappen voor alles.

Die rare verhaaltjes klakkeloos geloven is volgens mij juist het hele probleem. Gouden kist, 25 dollar voor gratis tickets, blaaaa.
Wat even belangrijk is: De beste dokter maakt er "cardiac arrest", een hartaanval van.... ok. Geen drugs gegeven hoor... ok.

Even logisch nadenken....
Luister eens naar het nummer Morphine. Neem eens aan dat hij daar de waarheid in zingt. De vele veranderingen aan zijn neus, zijn verbrande hoofd en dansers hebben vaak last van hun rug, voor hele ernstige pijn word daar juist morfine voor voorgeschreven.

Bedenk daarbij dat alle mensen om MJ heen iets van hem wilden; tot het zieke aan toe (zie docu Martin Bashier (9/9 youtube); MJ was niet normaal; maar kijk eens naar die make up artieste en dan speciaal naar hoe ze precies om hem heen hangt...al die mensen versterken de niet normale situatie en slijmen zoveel als ze kunnen.)

Wikipedia: morfine is onderhevig aan gewenning, je hebt steeds meer nodig voor hetzelfde effect; de kans op een overdosis wordt steeds groter. Een overdosis veroorzaakt "acute respiratory depression", ademhalingsfalen. Luister naar de 911 call: He isn't breathing, has a weak pulse.

Logische conclusie: dokter boy liegt en dekt zijn eigen ass.

Naja, dinsdag voor de pc zitten; meekijken met het meest spectaculaire concert; de nog lang niet gegeven had hoeven worden als zijn omgeving hem had beschermd en zijn artsen zich aan hun eed hadden gehouden. Triest.
Gisteravond was een mooie herdenkingsdienst. Zowel uitgezonden op SBS, RTL4 en Nederland 3. Nederland 3 was alles volledig live te zien zonder reclame onderbrekingen, dus die was het beste.

We love you MJ!!!!
Ned. 3 was de beste uitzender ja.. Ik hoorde dat er in de reclame van SBS 6 ook eentje was over een huid-reclame...Hoe KUNNEN ze het VERZINNEN????
Deze week 39 !!! songs van Michael Jackson (and Friends) die in de Single Top 100 staan..... een nieuw record
Wauw! Hij komt in de buurt van de halve lijst!
Hoe kan het dat alle studioalbums van Michael Jackson niet in de chart staan? Ik werk zelf bij de Free Record Shop en daar worden ze echt met stapels verkocht...
Jasper,

de albums zijn ouder dan 2 jaar => backcatalogue
http://www.dutchcharts.nl/weekchart.asp?cat=ab
Check THIS IS IT single op www.michael-jackson-fan.tk!! Mijn website
Is er al wat bekend hoe hoog This is It binnen gaat komen??
This Is It, is niet uitgebracht! Tenminste niet in de USA. Dus neemt aan ook niet in NL.
ik snap iets niet, hoe zit het nou met dat HIStory/Ghosts nummer?? is het samen gevoegd of zo? ik weet wel dat in de video van Ghosts meerdere nummers voorkomen, Ghosts dus, ook 2Bad, en volgens mij Is It Scary..??
Jakob... dit zijn 2 aparte nummers !.... was destijds een dubble A-kant kijk maar maar de CD-single/CD-Maxi:

http://www.dutchcharts.nl/showitem.asp?interpret=Michael+Jackson&titel=History+%2F+Ghosts&cat=s
Ja, ik wist wel dat Ghosts en HIStory 2 aparte nummers zijn! Ghosts staat op het album Blood On The Dancefloor, en HIStory staat als normale versie op HIStory Past Present and Future Book 1, maar als remix-versie op Blood On The Dancefloor.

Ik denk dat ik het snap...
Het is vandaag precies een jaar geleden dat Michael overleed. Rest in peace.
Belachelijk hoe snel dat is gegaan zeg.. Maar mooi om te horen hoe hij vandaag weer in de belangstelling staat op radio en tv. Wie weet resulteert dat volgende week weer in een paar plaatjes van de koning in de lijst?
Alweer 1 jaar is The King of Pop dood. Wat vliegt de tijd zeg! Hopelijk komt er ooit nog eens een cd met nieuw niet eerder uitgebracht materiaal!!!!
Ja, die komen er ook! Er is een miljoenencontract gesloten om in de komende jaren 10 nieuwe MJ albums uit te brengen, met nooit eerder uitgebrachte nummers. Ook is er een game in de maak, en komt er een boek van de moeder van MJ en tenslotte een aantal DVD's met nooit eerder uitgebrachte touren!
Nog een maand en dan komt als het goed is het eerste nieuwe album van the King uit!!
Nou... voorlopig zie ik op het internet alleen nog maar een 'nieuwe' dvdbox. Het zijn 3 dvd's in 1 box. Maar waarschijnlijk zijn het de losse dvd's van History 1 en 2 en Dangerous dvd in één verpakking.
we zullen zien,maar misschien word er maar weinig over het cd project verteld
Mooi nieuws voor alle Michael Jackson fans! Alle aangekondigde projecten zijn rond! In november zal het allereerste nieuwe album met nieuwe nummers uitkomen, maar op 22 november zal ook een DVD, genaamd The Michael Jackson Vision uitkomen, waarop alle, intotaal een aantal of 30/40 videoclips van MJ zal komen te staan. De hele dvd zal een speelduur van 4en een half uur bevatten!! Natuurlijk zal er in het voorjaar van 2011 ook nog eens de game Experience uitkomen voor op de Wii!
Laatst gewijzigd:
@JakobKOP: Zoals ik al zei. Geen nieuws dus!!!! Gewoon de 3 DVD's die al ooit uitgebracht zijn.
Dat spel voor de Wii, wordt ook uitgebracht voor de PS3, XBOX, PSP, DSi. En zou eigenlijk nog dit jaar uit komen, maar het is dus uitgesteld.
@JakopKOP: RECTIFICATIE!!!! Mijn excusses. Je hebt helemaal gelijk. Ik ben na lang zoeken er achter gekomen wat de DVD's inhouden. Hou je vast: Dit is de tracklist:
Zeker disc 3 is bijzonder. Maar ook: De 9 minuten versie van Can you feel it.

DISC 1:
1. Don't Stop 'Til You Get Enough 4:12:00
2. Rock With You 3:22:00
3. She's Out of My Life 3:35:00
4. Billie Jean 4:54:00
5. Beat It 4:57:00
6. Thriller 13:42:00
7. Bad 18:05:00
8. The Way You Make Me Feel 9:24:00
9. Man In the Mirror 5:03:00
10. Dirty Diana 5:05:00
11. Smooth Criminal 9:27:00
12. Another Part of Me 4:45:00
13. Speed Demon 10:08:00
14. Come Together 5:40:00
15. Leave Me Alone 4:36:00
16. Liberian Girl 5:34:00

DISC 2:
1. Black or White 11:01:00
2. Remember The Time 9:16:00
3. In the Closet 6:05:00
4. Jam 7:59:00
5. Heal The World 7:32:00
6. Give In To Me 5:29:00
7. Who Is It 6:34:00
8. Will You Be There 5:55:00
9. Gone Too Soon 3:38:00
10. Scream 4:47:00
11. Childhood 4:29:00
12. You Are Not Alone 5:34:00
13. Earth Song 6:44:00
14. They Don't Care About Us 7:08:00
15. Stranger In Moskow 5:33:00
16. Blood On The Dancefloor 5:27:00
17. Ghosts 3:58:00
18. You Rock My World 13:30:00
19. Cry 4:57:00

DISC 3 (Bonus Features):
1. Blame It On the Boogie - The Jacksons 3:32:00
2. Enjoy Yourself - The Jacksons 3:31:00
3. Can You Feel It - The Jacksons 9:37:00
4. Say Say Say - Paul McCartney & Michael Jackson 4:57:00
5. They Don't Care About Us - Prison version 4:52:00
6. Why? - 3T featuring Michael Jackson 4:33:00
7. One More Chance- previously unreleased 4:03:00
Wooh. Waar heb je die informatie vandaan? Ik ben pas in juni jarig, maar ga hem daarvoor sparen, of ik ga hem natuurlijk onmiddelijk sparen!! Maar weet wel dat sommigen verdeeld staan over beide HIStory dvd's, de Number Ones dvd en de Dangerous Short Films. Maar er staan er genoeg op die nooit eerder zijn uitgebracht op DVD!!!
@ JakopKOP: Tja, het zoeken bleek uiteindelijk heel simpel te zijn. michaeljackson.com.
Interessant vind ik de volgende clips:

1. Blame It On the Boogie - The Jacksons 3:32:00
2. Enjoy Yourself - The Jacksons 3:31:00
3. Can You Feel It - The Jacksons 9:37:00
4. Say Say Say - Paul McCartney & Michael Jackson 4:57:00
5. They Don't Care About Us - Prison version 4:52:00
6. Why? - 3T featuring Michael Jackson 4:33:00
7. One More Chance- previously unreleased 4:03:00
19. Cry 4:57:00

Gemiste kans dat van Ghost de korte versie erop staat. Volgens mij is de lange versie ook nog nooit op DVD uitgebracht. Daarnaast zal van You Rock my World ook wel de ingekorte versie zijn. In de officiele versie is er een explosie te zien. Maar de clip is uitgebracht een paar maanden naar 9-11. Vandaag dat in de clip geen explosie te zien is.
Ja dat kan ik me zo voorstellen ja. Heb nu 28 euro gespaard, en krijg intotaal rond 1 november nog eens 15 euro erbij, dus kan ik hem rond de 22ste meteen kopen! Zag op bol.com staan dat hij 34,99 euro zou kosten, dus ongeveer met wat extra's is altijd handig;-) Ga jij hem ook kopen?
Ik ben trouwens ontzettend benieuwd naar Cry, Ghosts maar ook Come Together en Speed Demon. Bij die laatste 2 zijn clips opgenomen voor bij de film Moonwalker, ben benieuwd hoe ze dat gaan refresgen;-)
Laatst gewijzigd:
-refreshen-
Stel je niet teveel voor van 'refreshen'. Dat zal betekenen dat ze de beeldkwaliteit en geluidskwaliteit gaan verbeteren. De clip van Cry moet je ook niet veel van verwachten. Het is een clip waar MJ niet in te zien is. Ghosts is, zoals ik al zei, een verkorte versie. NIET interessant. Maar dan nog iets. NIET KOPEN BIJ BOL.COM!! Daar betaal je veel te veel voor deze box. Ik verwacht dat de box bij MediaMarkt ongeveer 25 tot maximaal 30 euro kost. (maar dat weet ik natuurlijk niet zeker. Maar hier in Almere zijn ze altijd heel scherp met de prijs. Hou dit forum in de gaten. Ik hou je op de hoogte.
Dankjewel voor de info! Ik wist wel dat MJ niet in Cry te zien is, enzo, maar toch leuk om te hebben. Ik was eigenlijk van plan hem bij Mediamarkt te kopen, ik heb tegen die tijd 43 euro bij een, dus het moet vast wel lukken;-) Ik neem aan dat hij wel bij MM komt, maar bij bol.com kost ie ook iets van 30 euro hoor.
Dankje voor het bijhouden van nieuwe ontwikkelingen over de dvd!
Laatst gewijzigd:
Hee maar ik ken alle clips wel hoor, daarniet van, maar de volledige videos van Blame It On The Boogie, Cry, Ghosts, Can You Feel It, Why (featuring 3T) zijn niet op DVD verkrijgbaar; dus dat is sowieso wel erg bijzonder
Ik heb vandaag geïnformeerd en NATUURLIJK komt de box bij Media Markt. Ze verwachten de box al 19-11-2010. Dat is dus eerder dan eerder vermeld.
OOh mooi, want dat hoopte ik echt al. Voor de 19de van november heb ik al 43,50 euro bij elkaar, en ik neem toch aan dat dat genoeg moet zijn! Hoe weet je dat dan, heb je dat aan een medewerker gevraagd, of staat dat gewoon op hun website.
Onze mediamarkt is gewoon bij mij in Zwolle, dus dat is voor mij 10 minuten snel fietsen;-)
Heb t aan een medewerker gevraagd.
OK!
One more change staat voor het eerst op een dvd en (naar het schijnt) ook nog nooit op tv geweest. De clip is niet uitgezonden, omdat MJ toen net in zijn proces zat. DUS, het wordt voor elke MJ fan een zeer belangrijk document.
Ja dat wist ik al! Dat is OOK een belangrijk feit waarom ik hem onder andere ga kopen!
Het spel van MJ voor de Wii, DS en PSP komt 26 november uit. Voor de PS3 en Xbox volgend jaar.
Ik heb MJs Vision besteld via BOL.com, voor 24,99. De prijs was echt laag, dus ik dacht van; ik ga hem gewoon bestellen. Ook geen verzendkosten, dus ik heb het gewoon gedaan. Bol blijft wel wat met de prijzen kwakkelen, maar als je iets al hebt besteld voor 24.99 blijft dat gewoon zo
Lijkt me niet erg slim. Media Markt gaat nooit hoger zitten dan Bol.com. Maar, je kunt het altijd nog annuleren. Laten we elkaar op de hoogte houden.
De prijs op bol.com is met 10 euro gestegen. Nu kost de box daar 34.99. Ik bestelde hem ruim 2 weken terug voor 24.99. Omdat ik daarvan een bevestigingmail heb, dat ik 'maar' die prijs hoef te betalen, betaal ik in principe minder dan andere kopers die de box nu kopen;-)
Ja! Ik lees het net! Officieel bevestigd door de officiele "Michael Jackson" website, een origininele cover en natuurlijk een aparte titel. Hopelijk zal het album niet te veel negatieve publiciteit met zich mee brengen...
Vanaf maandag een nieuwe plaat op de site: Breaking News (dat is dus de titel)
Vandaag al een fragment op YouTube: Lijkt we een beetje op Tabloid van HIStory CD.
Game voor de wii komt 17 november uit,die voor ps3 pas in februari
Voor de PS3 komt later uit, omdat het wellicht een optie heeft voor de PS Move.
Ben al druk aan het sparen voor de nieuwe cd genaamd "Michael". De single beluister ik morgen (ondanks ik een toetsweek heb) natuurlijk op zijn website;-)
Geloven jullie dat Michael het nummer Breaking News heeft gezongen? Ik snap niet heel veel van die verhalen dat MJ het niet is, maarja, Sony zal er echt nog wel goed achterna moeten gaan. Want als het album uitkomt, en blijkt dat de helft niet door MJ gezongen is, zit Sony zwaar in de problemen...
Valt wel me. Ik geloof dat MJ het (grootste) gedeelte wel zelf heeft gezongen. Luister maar eens goed naar de nummers van Invincible: 2000 Watt, Invincible. Ook in die nummers is zijn stem flink vervormt. Daarnaast: Bekijk eens een willekeurig album en zie hoeveel backingvocals er mee doen. Het gaat om de muziek. Kan niet wachten tot 10 december.
Daar heb je wel gelijk in! Ik herken de stem bij 2000 watts nauwelijks bij Michael J. eigenlijk...Een goede vriendin van mij -ook een MJ fan- merkt dat ook. En bij het nummer This is It (lijkt) het ook dat er andere vocals meezingen..
Jason malachi word gezien als de mj zinger...
BIG DAY TOMORROW!!!
Vanaf 6:01 CET de primeur van de eerste single van Michael. Het duet samen met Akon. Volgens een door MJ zelf geschreven document, wilde MJ deze track als eerste single voor zijn toekomstige project. DUS...de master wilde het zelf zo. En nu ophouden met het roddelen en geniet van de muziek.
Natuurlijk is het gewoon Michael Jackson zelf. Wat zou anders een hele goede reden zijn om Michaels vocals niet te gebruiken? Ik zou er geen een kunnen verzinnen. Er was zoveel materiaal beschikbaar, wacht maar tot straks de reacties van will.i.am, Akon, Lenny Kravitz etc. met wie hij als laatste heeft gewerkt. Die kunnen toch echt wel met zekerheid bevestigen dat het gewoon MJ is die we horen. Leave him alone!
@Supersoulfighter: You're right! Ben super benieuwd. Eerst vrijdag de DVD box met een paar 'previous unreleased' clips. En dan, 3 weken later, finally!!!
Las het goede nieuws vrijdagmorgen! Hold My Hand staat al op YouTube, maar de officieele versie staat dus maandag online! En inderdaad, als Akon zegt dat het hem een eer was om met MJ te werken, is het ook daadwerkelijk MJ!
Ik tel ook de dagen af voor Vision! Heb je hem besteld, of ga je hem kopen in de winkel, Phreak? Ik heb hem nog gewoon op Bol.com staan, betaal 24.99 (zonder verzendkosten), terwijl de prijs nu 10 euro meer is! Voor mij blijft de oude prijs hetzelfde, hij is daar leverbaar vanaf 19/11, vrijdag dus inderdaad. Ik heb hem bij mn vader besteld, en daar kom ik een week later 29/11. Neem aan dat hij dan al binnen is!
En ja,op "Michael" kan ik ook niet wachten!

@Phreak: Waarom ben je geen fan van Michael Jackson?? Er zijn nu amper 70 fans...
@JakopKOP: Wat bedoel je met GEEN fan?
Vanmorgen naar "Hold My Hand" geluisterd op michaeljackson.com. Heb de onofficiele versie al gehoord op YouTube, maar Akon heeft hem mooi afgemaakt! Omdat dit nummer (Breaking News niet) als eerste single word uitgebracht -wat MJ ook wilde-, word de single misschien ook nog een top 40 hit of hier bij dutchcharts???
Of het een Charts hit wordt, ligt aan de mate waarin het nummer verkocht wordt via iTunes en de Airplay.
Ok
Ik heb vandaag de DVD box van MJ gezien. En..... de box is SUPER gaaf. De hoes is echt uniek. Al de kleine fotootjes op de voorkant zijn 3D moving pictures. Er zit een boekje bij, zeer mooi uitgevoerd. De DVD's heb ik nog niet gezien. De box is 24,99 bij Media Markt.
Trouwens, de nieuwe Marco Borsato: € 9,-. Bij MM Almere.
Oke! Vanaf vandaag is de box leverbaar bij bol.com! Ik neem aan dat hij dit weekend, of maandag -officiele releasedatum- wel aankomt bij mijn vader thuis! Heb je hem gekocht dan? Bij MM? Maar daar is hij toch nog niet??
En dat boekje van 60 pagina's stond op website MJ is dat wat je bedoelde? Ik zal zien, want ik ga pas vogend weekend weer naar mijn vader..Maar ga vanmiddag wel ff langs bij MM!
HOLD MY HAND BINNEN OP NUMMER 28 IN TOP 100 EN OP 26 IN TOP 50!
Was hij de hele week te koop? Zo ja, dan vind ik het nog ietswat een lage binnenkomst...
Tja...Maar heb jij de box al?
Nee, ik heb hem niet en ga hem ook niet halen Jij het 'm inmiddels wel? Hoeveel nieuwe songs staan erop dan? Of zijn het alleen maar nieuwe songs?
Geen nieuwe nummers, wel een nooit eerder vertoonde video bij One More Chance, de complete video bij Can You Feel It ken ik ook niet, en bij Enjoy Yourself ben ik erg benieuwd, die ken ik namelijk OOK nog niet! Ik heb de box bij bol.com gereserveerd, en nu staat er van Voor 21.30 uur besteld, Morgen In Huis. Dus morgen zal hij wel binnenkomen bij mijn vader
Ohh oke, maar er was al een clip bij One More Chance, dus er was er nog één? En je kan de nummers toch al op Youtube luisteren, lijkt mij? Dus dan hoef je niet tot morgen te wachten.
Ps. Volgens X17-online was Britney gisteren bezig met het filmen van haar nieuwe videoclip. Wat er van waar is, weet ik niet Er zijn wel foto's gemaakt door X-17.
@ jeffreynl: Laat Britney AJB hier buiten. We hebben het hier alleen maar over MJ.

One more chance is nooit uitgebracht, omdat het nummer uitgebracht werd tijdens het proces (NOT GUILTY!!) van MJ. De clip was (tot gisteren) niet op YouTube. Verder zijn alle clips van disk 3, samen met Cry nooit op DVD verschenen.
Kreeg vanmorgen een sms van mijn vader, dat de box gisteren verstuurd is, dus dat hij vermoedelijk vandaag daar aan zou moeten komen. Heb hem gisteren vast gecheckt bij Mediamarkt en hij is prachtig. Het formaat is kleiner dan ik verwacht had, het boekje zit mooi bijin, en die bewegende video's zijn zo vet! Er is maar 1 video bij One More Chance, en dat is de versie de dus op Vision staat. Nooit uitgebracht, zoals Phreak ook al zei..Kan zelf niet wachten...Trouwens, Phreak, heb je hem al?
Ja, maar heb nog niet alles gezien. One more chance wel. Aardige clip.
You rock my world: Jammer dat de explosie aan het einde van de clip er niet in gezet is. Toen de clip uit kwam, was het net 9-11 geweest en ze vonden het niet een goed idee om de explosie in de clip te laten zien.
Ghost: Korte versie. Dat schijnt een rechten kwestie te zijn voor het uitbrengen van de volledige versie. Die is alleen ooit op video uitgebracht.
Can you feel it: Deze clip heet eigenlijke 'The Triumph' (nav het Jacksons album), waarvan de Can you feel it een onderdeel is.

Een mooi document voor de MJ fans en liefhebbers van kei goede muziek en van videoclip/films.
Had wel verwacht dat You Rock My World de korte versie zou zijn. Opmerkelijk: op de website van MJ staat dat de clip ruim 13 minuten duurt
Is de kwaliteit van het beeld en geluid nog scherper? Bij een review op bol las ik dat het wel te merken was! Nou, mij vader smste me dat de box binnen was, dus van het weekend ga ik hem eindelijk bezichtigen! Hoe is het boekje als ik vragen mag? Ik zag foto's op google staan van het boekje. Bij elke video op de box lees je wat info over de video + een (of 2/3) foto's van de opnames??
Ik zit niet echt te wachten op een 'korte' versie van You rock my world. Kwaliteit is prima. Boekje ziet er goed uit, maar de hoes met 3D moving pictures is echt helemaal super. Een complete recentie: Ik geef aan wat ik vind en of er iest bijzonders is aan de clip, wat ik (als MJ liefhebber) opvalt.

1. Don't Stop 'Til You Get Enough 4:12:00 (Top song, op één na beste track van Off the wall: Beste is Off the Wall)
2. Rock With You 3:22:00 (Prima track, normale versie van de clip)
3. She's Out of My Life 3:35:00 (Wat een zeik nummer, en dan dat nep huilen. Het moment bij concerten om even drinken te halen)
4. Billie Jean 4:54:00 (................woorden schieten te kort! Best track ever. Normale clip versie.)
5. Beat It 4:57:00 (Eddie, you rocked it, normale clip)
6. Thriller 13:42:00 (Beste clip ever, ‘normale’ versie. PARDON, normale (??), Niets is er normaal aan deze clip. Hier kunnen heel veel bioscoop films een puntje aan zuigen. Thanks to John Landis. Kijk ook eens naar A American Werewolf in London)
7. Bad 18:05:00 (Lange versie, met Wesley Snipes)
8. The Way You Make Me Feel 9:24:00 (Deze clip verbaasde mij. Ik kende wel een lange versie, maar deze intro heb ik nog nooit gezien.)
9. Man In the Mirror 5:03:00 (In 1987 vond ik het nummer niets, nu ben ik het meer gaan waarderen. Normale clip)
10. Dirty Diana 5:05:00 (Normale clip)
11. Smooth Criminal 9:27:00 (Versie zoals deze ook in ‘Moonwalker’ zit)
12. Another Part of Me 4:45:00 (Normale ‘live’ clip. Echter, deze wordt maar zeer zelden uitgezonden)
13. Speed Demon 10:08:00 (Lange clip zo uit ‘Moonwalker’ gehaald. Niets nieuws onder de zon. Ik vind dit dus echt het BESTE nummer van Bad)
14. Come Together 5:40:00 (Ook direct uit ‘Moonwalker’, bekende versie)
15. Leave Me Alone 4:36:00 (Bekende versie)
16. Liberian Girl 5:34:00 (Lange versie, inclusief aftiteling met alle gast acteurs)

DISC 2:
1. Black or White 11:01:00 (Lange, panter versie)
2. Remember The Time 9:16:00 (Lange versie)
3. In the Closet 6:05:00 (Normale versie)
4. Jam 7:59:00 (Lange versie)
5. Heal The World 7:32:00 (Normale versie)
6. Give In To Me 5:29:00 (Normale versie)
7. Who Is It 6:34:00 (Normale versie)
8. Will You Be There 5:55:00 (Normale versie)
9. Gone Too Soon 3:38:00 (Ik twijfel. Ik moet nog even de dvd ‘Dangerous’ bekijken. Maar ik geloof dat dit een andere versie is)
10. Scream 4:47:00 (Normale versie)
11. Childhood 4:29:00 (Normale versie)
12. You Are Not Alone 5:34:00 (Het SLECHTSTE nummer van Michael leertijden. Mede doordat het geschreven is door R. Kelly. Wat een K.. nummer. Snel doorspoelen)
13. Earth Song 6:44:00 (Prima clip, na zo’n draak van een clip)
14. They Don't Care About Us 7:08:00 (Brazilian versie)
15. Stranger In Moskow 5:33:00 (Zeer ondergewaardeerde clip. Dit is echt een super clip. Zeker één voor in de Top 5. Kijk goed naar de special effect)
16. Blood On The Dancefloor 5:27:00 (DE teleurstelling van deze box. Niet de normale versie)
17. Ghosts 3:58:00 (Teleurstelling nummer twee. Dit is de korte versie van de clip, maar dat heeft het rechten te maken.)
18. You Rock My World 13:30:00 (Jammer dat de explosie aan het einde van de clip eruit is gelaten. Voor de rest, wel oke, voor een MJ clip. Maar als een andere artiest deze clip had gemaakt, wat dat het beste uit zijn of haar carriere geweest)
19. Cry 4:57:00 (Leuke toevoeging, maar ja, zonder MJ)

DISC 3 (Bonus Features):
1. Blame It On the Boogie - The Jacksons 3:32:00 (Bekende, normale clip)
2. Enjoy Yourself - The Jacksons 3:31:00 (Playback clip)
3. Can You Feel It - The Jacksons 9:37:00 ( GEWELDIG!!! Nog nooit gezien en uitgebrachte clip/film van The Jacksons)
4. Say Say Say - Paul McCartney & Michael Jackson 4:57:00 (HELEMAAL GOED! Nog nooit op dvd uitgebracht)
5. They Don't Care About Us - Prison version 4:52:00 (Wederom HELEMAAL TOP! )
6. Why? - 3T featuring Michael Jackson 4:33:00 (Leuk, om erbij te hebben)
7. One More Chance- previously unreleased 4:03:00 (Mooie afsluiter. Publiek op het podium, MJ in de zaal. Onbegrijpelijk dat dit niet uitgebracht is, toen de single uitgebracht werd)

Maar wat missen we nog:
Watzupwitu! - Eddie Murphy ft. Michael Jackson
Lange versie van Ghost
2300 Jackson street - The Jacksons

Missen we verder nog iets????
Wauw! Ik word nu wel echt heel benieuwd hoor! Over 3 dagen zie ik heb dan eindelijk ook! Whatzupwitu mist ja, evenals Ghosts de lange versie, en 2300 Jackson Street, alleen daar deed MJ toch niet in mee? Of mis ik nu zelf iets?
Je hebt bij You Rock My World 13:30 min. neergezet, maar de complete versie duurt toch zolang? Of is de beginscene van MJ en die donkere man in dat cafe er wel ingelaten?
"Hee! You forgot to pay!!"???
Maar ik kan niet wachten! PS: HIStory clip mist ook (van de remix!)
2300 Jackson street doet de hele familie Jackson mee. Ook in de clip.
Wat ik bedoel bij 'You rock my world', dat de clip bij release al ingekort is. Aan het einde van de clip, is er een explosie. Deze explosie is eruit gehaald, omdat rond de release 9-11 was. (De aanslagen op de TwinTowers). Het werd niet gepast bevonden om de clip te eindigen met een explosie. (In de clip ligt opeens overal brandend materiaal.
Was er van History een clip??
Ik heb de dvd en ik moet zeggen dat hij vet gaaf is! De box alleen is al pure luxe, maar de dvd's overtreffen alles. Vooral de oudere clips zijn vernieuwend wat kleuren betrefd, Cry en een paar anderen zijn minder goed, maar dat geeft verder niks. Omdat mijn dvd-speler echt slecht is, krijg ik in december een oudere die uit 2003 komt ofzo, die is nog wel goed. Er mistte dus regelmatig geluid, maar dat ligt niet aan de dvd's, want die zijn super!!
En nu nog 2 weken wachten.
Ik zou dan maar ff mijn persoonlijke mening geven over de dvd. Als eerste vind ik het menu alleen al adembenemend, de overloop van de teppende Michael uit de gecensueerde versie van Black Or White, tot de laatst opgenomen video. Het beeldkwaliteit van de meeste video's is OK, maar over bijvoorbeeld Will You Be There ben ik minder te spreken. Het beeldkwaliteit van die clip lijkt nog slechter dan Dangerous: The Short Films...En bij sommige video's (Cry, Stranger In Moscow), is het zo strak, dat het er bijna lelijk uitziet. Het gezicht van die man in het begin van SIM ziet er vreemd uit...En bij Cry ook...Maar natuurlijk is dit verder wel een prima dvdverzamelaar van de "King Of Pop!!".
Nu wachten tot vrijdag, want dan ga ik dus wel naar de Mediamarkt;-)
Ik ga morgen eens informeren wat de prijs gaat worden. Het zal wel 9.99 zijn.
Ja, zelf denk ik ook wel iets van 10/12 euro..Ben benieuwd naar vrijdag
Van het nieuwe album van Michael Jackson, het album Michael is nu van ieder lied daarop 30 seconden vrijgegeven, kijk hier: http://www.tmz.com/2010/12/06/michael-jackson-new-album-preview-leaked-track-list/
Nog een vraagje: weet iemand of de single CD van het nummer Hold My Hand alleen maar in de UK verkrijgbaar is of ook in Nederland?
Sorry voor mijn eerste bericht, die was een beetje verkeerd geschreven...
Hier nog een keer, nu goed:
Van elk liedje op Michael Jackson's nieuwe album, Michael, is nu 30 seconden vrijgegeven, kijk hier voor die dertig seconden: http://www.tmz.com/2010/12/06/michael-jackson-new-album-preview-leaked-track-list/
@MJKing: Kan ik vandaag wel even voor je uitzoeken, betreffende die single
Heel erg bedankt , ik hoop dat het je lukt, ik hoop echt dat hij in Nederland verkrijgbaar is...
Oh ja, jongens ik heb ook een Michael Jackson site, ik zet er al het laatste Michael Jackson nieuws op, en probeer er ook zoveel mogelijk informatie over Michael Jackson, de albums, de singles, de platen, de liedjes, eigenlijk alles op te zetten: http://mjj.jouwweb.nl/
Oké! Mooie site!
Ik heb toennet weer een nieuwsbericht toegevoegd aan 'nieuws', heb jij ook een site?
Sorry dat ik een paar keer achter elkaar heb gepost, maar dit is echt héééééél erg belangrijk....
Stem om Michael Jackson de Grammy Award voor Best Male Pop Vocal Performance te laten winnen!!!!!!! Hier: http://awards.music.yahoo.com/nominees/awards/32-best-male-pop-vocal-performance
Michael Jackson moet winnen!!!! Hij staan 2 procent achter Adam Lambert...
Dat vind ik sowieso echt heel erg vreemd..Adam valt op door zijn uiterlijk terwijl zijn muziek niet echt super is...
Helemaal mee eens, ik heb trouwens gezien dat je op mijn site naar de pagina Michael bij Discografie bent geweest, daar stond nog niets, maar ik ben er nu wel druk aan bezig.
Heb je gestemd?? Als jij nog andere fora weet van Michael Jackson, post deze link dan ook... Voor Michael Jackson...

L.O.V.E.
Alles voor Michael...zeker! Vrijdag probeer ik bij de Mediamarkt "Michael" te scoren, neem 20 euro mee, lijkt me voldoende. Ik ben btw 14, en op mijn school maken ze Michael helemaal belachelijk...Je kent het wel..
Maar hoelang ben jij al fan eiglijk??
P.S: neem een MJ twitter account, zo krijg je nog meer reclame voor je site, en kun je steeds simpeler inloggen om de laatste updates over onze held te plaatsen!
Is het album Michael al te koop??
Ik ben 13 jaar oud, als ik op school over Michael Jackson praat (hoe weinig het ook is) dan gaan ze heel raar doen, ze vinden dat ik overdrijf en dat ik helemaal nooit naar andere muziek luister, maar soms luister ik wel naar andere muziek hoor, alleen luister ik nu eenmaal het meest naar Michael Jackson.
En ik zit ook op sommige fora, maar het lijkt wel alsof de meesten daar ook gewoon niet tegen Michael Jackson kunnen, er was bijvoorbeeld een topic over wat je op de muur in je slaapkamer hebt hangen... Ik antwoordde dat ik een poster had. Daarna vroeg een ander hoeveel CD's ik had, toen antwoordde ik normaal op die vraag en dan opeens vinden ze weer dat ik verslaafd ben. Ze zeggen ook dat Michael Jackson kinderen misbruikte en dat hij wit wilde zijn!!!!!! Dat is allemaal niet zo. Ik zal maar niet beginnen over die ene keer dat ik op Michael Jackson's sterfdag een onderwerp maakte "R.I.P. Michael Jackson".... Gelukkig zijn er ook nog Michael Jackson fans, zo had ik op dat forum een vriend die ook fan was en hier zijn ook aardige mensen te vinden..... Sorry, dit moest ik even kwijt......
Mijn familie doet wel gewoon over Michael Jackson, dus dat is mooi.


P.S. ik denk dat ik nog wel even wacht
Hey, ik heb mij hier aangemeld, ik ben MJKing, maar ik heb nu de naam MJJKing, want MJKing was al bezet...
Oh ja, de jongens doen alleen maar raar over Michael Jackson, de meisjes niet....

MJJKing (MJKing)
Aha...Ja bij mij is echt precies hetzelfde. Ik trek mij gewoon niks aan van die gekken. Ze geloven toch alles wat er geschreven word. Als Michael een kankerpatient heeft verkracht, word dat door iedereen gelooft..Uiteindelijk moest MJ zelf alles weer rechtleggen, en werd hij veroordeeld voor dingen die hij nooit gedaan had. Maargoed, heb jij Vision?
Jaaa!!!!!!!!!!
En? Vind je het leuk?
Ja, ik heb het al gezien!!!
GEWELDIG, toch ga ik hem nog steeds kopen...
Ik heb het nieuws nu ook op mijn site gezet...
Is MJKing JakobKOP? Aangezien je al eens eerder onder verschillende namen hebt gepost en MJKing snel na jou reageert;) Zo niet, dan heb ik niets gezegt;)
Ehhh....

Ik ben MJKing en MJJKing, ik ben dus als gast, maar ik ben ook geregistreerd, soms heb ik geen zin om in te loggen maar wil ik wel even snel een berichtje plaatsen, dan ben ik MJKing (als gast) en als ik ben ingelogd en ik plaats een bericht dan ben ik MJJKing (als member)...
IK BEN NIET JakopKOP, echt niet!!!!!

Heb je mijn site al eens gekeken?? http://mjj.jouwweb.nl/ Ik raad je aan bij nieuws te kijken, daar staat altijd het laatste nieuws over Michael Jackson.
Nu ben ik een member (ingelogd).
@ JakopKOP "En? Vind je het leuk?"

Sorry, ik had je berichtje niet gezien...

Mijn antwoord is:

JAAAAAAAAAAAA, GEWELDIG, alleen een beetje jammer dat sommige filmpjes zijn verandert...

Op mijn site kun je zien bij Discografie > Albums - DVD > Michael Jackson's Vision welke filmpjes zijn verandert en wat er is verandert.
Word het te lastig jeffrey?? Haha! Net als toen de mensen dachten dat Michael Latoya was; ik ben Jakob en MJJKing (waarvan ik best benieuwd ben naar de echte naam;-)) is weer iemand anders;-))
----------
maar goed, ja ik luister nu het complete album!! Mooi gemaakt van de Vision box! Zojuist gelezen. Vooral leuk die veranderingen. Nog wel een aantal dingetjes die niet helemaal kloppen: je schreef One More Chance met een G, maar dat is niet echt erg ofzo hoor!!
Die bovenste is van mij hoor, er ging iets mis.
@ JakobKOP "maar goed, ja ik luister nu het complete album!! Mooi gemaakt van de Vision box! Zojuist gelezen. Vooral leuk die veranderingen. Nog wel een aantal dingetjes die niet helemaal kloppen: je schreef One More Chance met een G, maar dat is niet echt erg ofzo hoor!!"

Was dit berichtje voor mij (MJKing of MJJKing) of voor jeffreynl??
Oh, sorry voor dat bovenste berichtje, ik heb het al gezien
Haha, dit word wel wat lastig zo, ik snap er bijna geen bal meer van! Maar ok, wanneer ga jij het album der albums kopen?
Volgens mij is die nog niet uit hoor, hij wordt 10 december al in Australië uitgebracht, ze hebben daar echt geluk. Waarschijnlijk wordt hij hier gewoon 13 december uitgebracht, dus ik probeer hem op de realise datum te kopen (als ik tijd) en anders in het weekend. Hij is niet limited (de Michael Jackson's Vision was dat wel) dus ik heb alle tijd om een goed tijdstip te zoeken om hem te kopen, waar ga jij hem kopen????
Ik ga hem bij de FreeRecordShop kopen...
@t Jakob. Haha, nee wordt niet te lastig hoor Maar vroeg het me gewoon af;) Aangezien je dus al eerder onder ik geloof Foltax gepost had hierzo;) vandaar:D
Dat was misschien toen hij nog niet was aangemeld.
Klopt. Maar toen had hij ook al een vaste naam;)
Ohhh...
Oké
Maar het mooie is: bij de mediamarkt kom hij dus al op 10 december! Staat in hun eigen gids en op site. en omdat ze Vision zelfs al een dag eerder uitbrachten, ga ik dus kijken of hij er vandaag misschien al wel is, snap je?
Echt??????
WAUW, ga ook zeker kijken!!!!!!!
BEDANKT!!!!!!!!!!!
Goed nieuws en slecht nieuws..! Bij Mediamarkt is hij nog niet, maar bij de free record shop dus wel, en daar heb ik heb vanavond gekocht voor 15.99! He boekje is prachtig, met zelfgeschreven tekstjes van MJ zelf en de songteksten! Ook kocht ik voor mijn broertje The Dutch Collection, en Loud van Rihanna (verder was er nog niks van MJ wat ik nog niet had!)
@jeffreynl: Ik was foltax niet, net als die gene die toen KIP heette en iets schreef van helemaal enthousiast. Ik ben alleen maar JakobKOP geweest, guest of member.
En trouwens, je schreef je eens dat je mij ervan verdacht jou na te doen ofzo iets. Toen was jij ook nog guest en schreef ik zogenaamd berichtjes onder jou naam. Was ik ook niet
Dus het album Michael is al te koop bij de Free Record Shop???
FANTASTISCH!!!!!!!!!!
Dan ga ik hem morgen kopen!!!!!
Op de site staat nog dat hij pre-order was...
Kun je foto's nemen van het boekje en de CD en die online zetten??? Op mediafire ofzo...
Het hoeft niet hoor, maar dat zou wel leuk zijn voor mijn site...
BEDANKT VOOR HET NIEUWS!!!!
Het filmpje van Hold My Hand staat trouwens ook online, ik weet nog niet of hij ook op dvd uitkomt, maar je kunt hem al wel bekijken.
En er is een record verbroken met de grootste poster door de cover van het album Michael...
Op mijn site bij nieuws kun je dat allemaal lezen!!!
Oh ja, vervelend dat je zomaar overal van wordt verdacht....
Gewoon inloggen onder je eigen "Member naam" dan gaat alles goed en kun je nooit vals beschuldigd worden
Bij de Free Record Shop kost hij 15.99. Tenminste, in Zwolle!
Ook al beluisterd hij is echt vet cool! Prachtige songs, mooi boekje met songteksten!
Ik heb vandaag gekocht...

GEWELDIG!!!!!!!!!

Het boekje is ook heel mooi, vooral de handgeschreven teksten.
Hij is inderdaad super! Eerlijk gezegd twijfel ik nog wel wat over "Hollywood Tonight" en "Monster". Maar luister maar 'es naar "Invincible". Daar lijken die nummers ook weer op. Luister nu trouwens voor de 4de keer naar het album!
Ja maar in monster en Breaking News hoor je Michael Jackson's stem eigenlijk ook gewoon niet...
Ik bedoel dus, bij Invincible hoor je toch wel dat het Michael Jackson is.
Maar misschien ben ik het toch met je eens, want Michael Jackson heeft honderden liedjes nagelaten na zijn dood en ik denk niet dat Sony zo'n risico gaat nemen om een ander te laten zingen, terwijl ze ook nog andere liedjes hadden kunnen kiezen...
Inderdaad! Luister maar eens naar "2000 Watts". Toen ik dat nummer voor het eerst hoorde, dacht ik ook van-dit is MJ niet! Maar het stond toch echt op een MJ cd! Dus..En 2Watts leek trouwens ook op Breaking News en Monster! Duss..
Ik vind Keep Your Head Up en The Way You Love Me geweldig! Welke vind jij het leukst??
Ik heb de CD nog niet beluisterd, ik wil hem gaan kopieren en dan op een andere CD branden, zodat deze CD niet slijt...
Maar ik ben nog op zoek naar een goede manier om een ISO bestand te maken van de CD.
Ik denk dat ik straks (of morgen) ook wat ga schrijven over de nummers van het album Hold My Hand.
Als je de cd zelf gewoon draait, en hij zou kapot gaan, koop je toch gewoon een nieuwe?! Maar graag gedaan hoor!
Ja, hij is niet limited....

Dus je hebt gelijk.
Bij Media Markt betaal je voor een nieuwe release bijna nooit meer dan 12,99. Michael is in Almere 9 euro. Dus dat scheelt nogal met FRS.
9 euro??? Wow, dat is goedkoop.
Heb je al informatie gevonden over de Hold My Hand single CD? Zo niet, dan is het ook niet erg.
@t Jakob.
Destijds zei sportyjohn dat jij foltrax was
Quote (van SportyJohn, op het Britney Spears gedeelte):
'Kijk Jakob...jeffreynl is een member (lid) en als hij daaronder is ingelogd is het dus altijd dezelfde jeffreynl

kijk jij bent al eens jakob, Jakob, JAkob, Jaap, -nerveuse- Jakob en foltrax geweest.... dus meld je aan'

Maar goed, geeft niet, laten we erover ophouden (en laat ik daarmee beginnen)
@ jeffreynl Maar goed, geeft niet, laten we erover ophouden (en laat ik daarmee beginnen )

Goed idee!!!
Klopt bijna allemaal ja! Maar die Foltrax ben ik -echt- nooit geweest. Wat een slechte naam eigenlijk. Maar goed, wat vinden jullie van "Michael"?
Een leuk album, ik heb nog niet echt de tijd gehad om het album volledig te beluisteren, maar ik heb al een paar liedjes gehoord en die vind ik erg leuk.
Laatst gewijzigd:
Ik heb nu de hele tijd "Behind The Mask" in mijn hoofd. Echt vervelend, maar daarom is het wel een super nummer.Maar niet te veel luisteren naar die song hoor!!
Ik vind het nummer Behind The Mask geweldig!!!
Is ook super hoor! Maar als je het te vaak beluisterd, gaat hij -natuurlijk- in je hoofd zitten;-)
Dusss...
MJ IS COOL HE' JAKOB... JAMMER DAT DIE DOOD IS!!!
HET NIEUWE ALBUM IS VET COOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL, DUUUH... JE KIJKT JE OGEN UIT ZO MOOI DAT ALBUM:DE COVER: ECHT COOOOL!!!!!!!!!!!!!!!
@BRAM

Vriend van JakobKOP??
Neee hoor! Is mijn broertje van 10, die net zag dat ik op Dutchcharts zat...! Weetje, ik mis eigenlijk wel een MJ fandag hier in Nederland..Waar woon jij dan MJJKing?
Dat houd ik toch liever voor mijzelf.
@t MJJ
Ik had het geloof ik niet tegen jou maar tegen Jakob
Album van Michael Jackson staat overigens al op nummer 3 bij I-tunes;)
@ jeffreynl

Waar kun je zien hoe hoog het album al staat in iTunes??
al op # 2
Op nummer 2 al! En Amerika moet nog komen! Ik kreeg via twitter berichtjes van amerikanen die graag wat foto's wilden van het album. Zij moeten nog een nachtke slapen!
Teddy Riley heeft gezegd dat er meer Michael Jackson albums in de toekomst zullen worden uitgebracht!!! Kijk hier voor het hele nieuwsbericht: http://mjj.jouwweb.nl/nieuws/12-2010/teddy-riley-heeft-gezegd-dat-er-meer-michael-jackson-albums-aan-komen
Laatst gewijzigd:
Hé jongens,

Hebben jullie ook al gemerkt dat in het liedje Behind The Mask op het nieuwe album van Michael Jackson, Michael, als je heel goed luistert dat je dan uiteindelijk de "How are you doing?" en de "Hee hee"'s hoort die Michael Jackson ook deed tijdens de Dangerous Tour??
Dat was al langer bekend dat er meer albums komen! Volgens mij (las ik) stonden er in totaal 10(!) albums gepland voor de komende 7 jaar. Er werd een contract ondertekend met MJ's familie voor 100 miljoen. Vreemd dat ze nu zeggen dat MJ het niet zong...
En ja! Ik merkte vandaag precies hetzelfde! Halverwege Behind The Mask, hoor je de bekende Hee heeh enzo van de Dangerous tour. Misschien was het wel de Bad tour, maar ja. MJ nam dit nummer in 1979 op. 13 jaar voor de Dangerous Tour. Die song was dus niet af, want die stukjes werden er later bij gezet! Maar het album is suuper! PS: Hou morgen de charts hier in de gaten, hoe hoog komt MJ binnen?!
Het waren niet 10 albums, maar 10 projecten.
Ja, ik houd de charts in de gaten...
??
Volgens mij las ik toch echt 10 albums, een stuk of 3 dvd's en een game?!
Het waren echt 10 projecten...
KIJK HIER: Volgende project: Off The Wall remastered
http://mjj.jouwweb.nl/nieuws/12-2010/volgende-project-off-the-wall-remastered
Nog meer nieuws: Jackie Jackson's vakantie momenten met Michael Jackson http://mjj.jouwweb.nl/nieuws/12-2010/jackie-jackson-s-vakantie-momenten-met-michael-jackson
en..... # 1 in de album Top 100
Tja..Maardie stukjes kunnen fake zijn of jij hebt ze zelf getypt; kan tuurlijk ook! Maargoed, we zien wel!
Hold My Hand is trouwens ook een RE'etje!
Nummer 1!!!!! WAUW!!!!!!!
Dat van Jackie Jackson lijkt me wel duidelijk dat ik dat niet zelf heb gemaakt, voor dat van off the wall: http://www.mjfanclub.net/home/index.php?option=com_content&view=article&catid=85:latest-news&id=4242:next-project-off-the-wall&Itemid=82
http://www.mjnewsalerts.com/news/index.php?&subaction=showfull&id=1292556783
Ik hoop dat dit genoeg bewijs is...
Wat bedoel je met RE'etje??
Ik heb een klein vraagje, ik heb nu veel bezoekers die via de mjjcommunity.com naar mijn site zijn gekomen , weet iemand hoe mijn site daar terecht is gekomen??
Niet slecht bedoelt, ik ben er erg blij mee... Maar ik wil het gewoon even vragen...
GEWELDIG album 100 procent michael's stem te horen, bij sommige nummers alleen de back vocals niet door mj gezongen wat hij normaal wel altijd doet, nummer 9 is mijn favoriet...denk rond de periode van de off the wall gezongen door MJ heerlijke sound.
Hartstikke mooi ja! Iemand nog naar The Voice gekeken? Raffaela deed "The Way You Make Me Feel"!
Met een RE bedoel ik "Hold My Hand". Die single is er een week of 2 geleden uitgegaan, maar is nu weer teruggekomen in de single top 100 op #27!
Nee heb niet gekeken, ik denk dat de single van hold my hand een zware hit gaat worden...voor de rest ik luister al de hele week naar het album sommige nummers heb ik op repeat staan nummer 2...nummer 5...nummer 9...en niet te vergeten much to soon wat volgens de kenners het beste nummer is van de album..ik stap weer zo me auto in het eerste nummer wat ik ga draaien hold my hand, baby i promise...
Ja, Much Too Soon is inderdaad een echt Michael Jackson, vooral de stem staat in dit lied centraal... Hij kan echt geweldig zingen!!!!
Er is eigenlijk iets vreemds...Is het gek als ik soms het gevoel heb dat MJ nog leeft? Ik zag laatst op internet dat filmpje bij Larry King, daar was ene Dave Dave te gast. Een man die onder de brandwonden zat, omdat zijn vader hem in de 80's had overgoten met benzine. Maar die man zou dus nu MJ zijn?! Zelfde trekjes, zelfde stem. Heel freaky.
ehhh...
Heb je daar een filmpje van??
Trouwens sommige filmpjes zijn niet echt, zoals deze: http://www.youtube.com/watch?v=W247MyuRttU hij is niet echt, maar één van de publieke omroepen wilde laten zien, dat met een beetje editten alles mogelijk is, zelfs om te laten lijken of Michael Jackson nog leeft.
Maar ik vind dit filmpje toch altijd nog wel een beetje een raadsel: http://www.youtube.com/watch?v=7l-Mi_J7mqI
Wat vindt jij??
D'r ging iets mis: dit is dave dave filmpje:

http://www.youtube.com/watch?v=En5Q4syywcw
Wow...
Hij lijkt er wel erg op, vooral zijn stem... Maar ik hoor toch verschillen tussen Michael Jackson's stem en de stem van Dave Dave...
Maar ook de trekjes, bijna eng.
Wel verschrikkelijk wat hem is overkomen...
Zijn dood?, als hij namelijk nog leeft heeft hij geen last meer van de pers. Maar ik wil niet denken dat MJ leeft. Ik vind het een eng idee. Met die autopsie ga ik er maar gewoon vanuit dat MJ in een beter oord is.
Laatst gewijzigd:
Helemaal mee eens, ik denk ook eerlijk gezegd niet dat Michael Jackson zomaar zou verdwijnen...

R.I.P. Michael Joseph Jackson
Heb jij gehuild toen MJ stierf?
Trouwens, MJ had veel zin in This Is It en zou echt geen complot bedenken. R.I.P, my inspiration.
Laatst gewijzigd:
Ehhmmm...
Ja

Michael Jackson wilde eerst geen vijftig concerten geven, het werden later pas 50 concerten. Er gaan ook wel geruchten dat MJ helemaal geen 50 concerten wilde geven, maar dat dit werd besloten zonder dat Michael er zelf bij was...
Ik zag de documentaire bij This Is It (de extra's). En daar zei een toegwijdende dat MJ op 2 voorwaarden wel 50 concerten wilde geven. 1: hij wilde een huis, zodat hij en de kids niet vast zouden zitten in een hotel. 2: hij wilde dat er bij het 50ste concert het Guinnes Book Of Records aanwezig was, om het te noteren. Maarja, iedereen keek er zo naar uit, en MJ moest zich opnieuw bewijze of hij nog steeds the King was. En dat werd hem misschien te veel...
jooh!!! vet album echt vlex en chil duhhh!!! echt coooooooooooooooooool!!!!!!! vooral hold my hand met akon en ook nog een duet met 50 cent echt coooooool!!!!!!!!!!!!!
Hey JakobKOP, heb jij ook een site??
Ik had wel een site, maar die overleed niet veel later dankzij te weinig bezoekers. http://www.michael-jackson.magix.com
Ohhh...
Jammer.
Allemaal stemmen voor Michael Jackson op www.persoonvanhetjaar.nl. Elvis-fans proberen er tussen te komen om MJ van de troon te stoten, maar dat laten wij niet gebeuren! Stuur dus naar alle MJ fans (MJJKing; op je website?) een link voor de site. En stemmmm!
Toegevoegt als nieuwsartikel: http://mjj.jouwweb.nl/nieuws
Ohhh...
Sorry, dit is de directe link naar het nieuwsbericht op mijn site: http://mjj.jouwweb.nl/nieuws/01-2011/belangrijk-stem-op-michael-jackson-we-laten-ons-niet-verslaan-door-elvis
Ja ik had het al gevonden hoor! Heb je nog een andere manier om mensen de aandacht te trekken? Op YouTube geprobeerd, zelfs op MJ's site, Twitter enzo..Elvis fans konden de laatste 2 jaar gewoon niet winnen i.v.m MJ, maar nu komen ze terug. Stem allemaal iedere dag om MJ weer te laten winnen!!
IK ZEG DOEN!! (lol)
Fans van Anouk proberen er blijkbaar tussen te komen, want zij staat plots met ruim 600(!) stemmen op 1. In een uur tijd! Elvis staat op 2, en Michael op 3. Gelukkig heeft Michael Jackson nog wel de dagzege, op dit moment heeft The King 100 stemmen bemachtigd vandaag. En dan heb ik aan jullie nog een vraag:
Is Conrad Murray schuldig aan de dood van Michael Jackson?
Ik weet het zeker! Hij kon Jackson reanimeren, deed dat verkeerd! Hij raakte zelf in paniek, en belde veel te laat 911.
Als hij wel zijn taken goed opnam, was Michael zeker nog in leven geweest. Daar denk ik soms ook over na. Wat was er gebeurd als Michael nu gewoon nog geleefd had. Persoonlijk denk ik dat hij dan zijn tour afgemaakt had, want hij miste het podium ontzettend (zie This Is It Bonus Features), en wilde bij het 50ste concert het "Guinnes Book Of World Records" erbij hebben, om dit aantal vast te leggen! Hierna zou hij vast wel zijn cariere ten einde hebben gebracht, en samen met zijn kinderen ergens gaan wonen op een rustige plek. Maar helaas...

Ik weet zeker dat Conrad Murray Michael heeft vermoord...
Ik heb er op internet veel informatie over gezocht en volgens mij is het zo gegaan:
Murray diende de Morfine toe en ging daarna even naar de wc, toen hij terug kwam van de wc ademde Michael niet meer. Murray raakte helemaal in paniek, omdat hij bang was dat hij misschien aangeklaagd zou worden voor moord en schuldig zou worden bevonden. Hij probeerde Michael Jackson te reanimeren en tegelijk alle medicijnen in een tas te doen, zodat er geen bewijsmateriaal zou overblijven. Met de ene hand reanimeerde hij Michael en met de andere hand deed hij de potjes in een tas. In zijn haast vergat hij Michael Jackson van het bed te halen en op de grond te reanimeren, in plaats daarvan reanimeerde hij Michael op het bed (het bed heeft vering en het reanimeren werkt dus niet zo goed op het bed). Als Murray merkt dat zijn pogingen om Michael weer te laten ademen niet werken belt hij gehaast de ambulance (daarom belde hij de ambulance ook niet op tijd).
Uiteindelijk lukt het niet meer om Michael Jackson te laten ademen en overlijd Michael........
Laatst gewijzigd:
Als die vent vrijgesproken word, ga ik flippe!
Ik weet gewoon zeker dat hij niet wordt vrijgesproken, levenslang moet hij krijgen!!!!!
Wat voor een soort cd is dat dan?
Een album van de Grammy Awards 2011...
Ik denk dat ik je niet helemaal snap...
Jij schrijft dat MJ samen met andere artiesten op het Grammy 2011 album komen. Maar hoe moet ik dat zien dan? De grootste hits van het moment met een nieuwe Jackson song???
Michael Jackson is genomineerd voor de Grammy Awards met het nummer Thsi Is It, dus waarschijnlijk komt Michael Jackson met het nummer This Is It samen met nummers van andere zangers die ook zijn genomineerd op het album, maar het kan ook een ander nummer zijn...
Denk geen This Is It, dat is nu een relatief oud nummer. Oktober 2009, en omdat ze denk ik wel nieuw materiaal willen hebben (kijk iedereen kent This is it nu wel) gaan ze vast wel Hold My Hand doen?! Maar voor het zelfde geld heb je helemaal gelijk;-)
We zien wel...
Ja. maar als er verder alleen maar andere artiesten opstaan, koop ik hem sowieso niet hoor. Ik hou alleen maar van de muziek van MJ!
Nou, ik misschien ook niet, maar als het een limited edition is of als er een andere versie van het nummer op staat of een gemixte versie of een heel nieuw nummer, dan ga ik hem wel kopen...
Ik spaar nu voor nieuwe MJ projecten en ik moet mijn collectie nog wat uitbreiden. Heb jij Triumph van The Jacksons?! Nergens te vinden, koop hem snel maar es op bol.com!
Triumph is bij de Free Record Shop te koop...
Ik spaar nooit, ik snap niet waarom mensen altijd gaan sparen...
Dank voor de info! Ik (en anderen) sparen omdat het handig is als er weer iets nieuws uitkomt van MJ bijv. dat je het meteen kopen kan!!
Ohhhh...
Ik koop het altijd gewoon, ik heb geen zin in sparen, ik hoef ook eigenlijk niet te sparen, maar ik begrijp het wel hoor, ik ken mensen die dat ook doen.
Op naar Off The Wall Remastered!!!
Ik hoop ook dat ze de Bad Tour nog een keer gaan uitbrengen.
Die is al uit, lastig te kijken, maar bij de bibliotheek is hij gewoon te vinden!! Ook de cd van de tour. Maar wat houd die Off The Wall cd nog precies in?
Een CD met alle liedjes van de originele CD Off The Wall, maar dan met interviews en demo's en andere nog nooit eerder uitgebrachte liedjes uit de Off The Wall tijd...
Aha! Dus een beetje de periode van "Behind The Mask"? Vind BTM het beste nummer van "Michael", en ik ben dus ook wel benieuwd naar die andere songs van Off The Wall!
http://www.youtube.com/user/JakobKOP#p/u/3/4hcCKDGUYa8

Voor iedereen die mijn YouTube-kanaal eens zien wilt!
Check ook mijn King Of Pop-collectie!
Jason Malachi heeft toegegeven:
HIJ zong Breaking News, Monster en Keep Your Head Up!
Fuck Sony.
@JakobKOP

Hierna zei hij dat een hacker dit had geschreven, dus niet hij...
Zei manager ook.
Al twee weken in de Tipparade en al meerdere malen gedraaid voor Edwin Evers: Hollywood Tonight.
Ben benieuwd wat er verder met deze track gaat gebeuren.
Tot nu toe nog niet heel veel....Bieber heeft trouwens de This Is It-film verbroken als het om de opbrengst gaat in Amerika..Maar bedenk je wel dat die Bieber-film al van te voren gepland was en dus sowieso al zou komen, en dat dat al maanden van te voren bekend was. Terwijl This Is It uberhaupt niet uit zou komen als film, maar als tour (waarvan veel meer geld zou binnenkomen dan de film), en natuurlijk ook dat MJ niet meer leefde...So..Bieber bye bye!
michaelforlife.webs.com, mijn nieuwe website!
Leuk dat je nu ook een site hebt!!!!
Laatst gewijzigd:
Het is vandaag twee jaar geleden dat Michael Jackson overleed...Let's remember him!
R.I.P. Michael Joseph Jackson
Weer van die absurde verhalen dat M. Jackson Aaron Carter op toentertijd 15-jarige leeftijd cocaine en alcohol gaf...Beetje vreemd verhaal, want in het interview dat hij gaf zei hij ook dat "mijn moeder de politie heeft ingeschakeld..".

Juist ja! Aaron Carter, in die tijd (2000-2003) vooral bekend als jongste Backstreetboys-lid zou heus wel naar buiten zijn geklapt TOEN en WIJ hadden het toch heus wel gehoord als MICHAEL JACKSON ZOU ZIJN GEARRESTEERD WEGENS VREEMDE HANDELINGEN BIJ BACKSTREETBOYS-LID!!

-Fuck Aaron-
Nu probeert opeens iedereen Michael Jackson in een kwaad licht te zetten...
Aaron Carter heeft nu gezegd dat wat er over hem en Michael Jackson is geschreven, dat Michael Jackson aan Aaron Carter drugs gaf, niet waar is: http://mjj.jouwweb.nl/nieuws/07-2011/aaron-carter-ontkent-dat-michael-jackson-hem-cocaa-ne-gaf
WAAROM BLIJFT MEN MAAR THE KING OF POP VALS BESCHULDIGEN? WAARSCHIJNLIJK UIT JALOERSHEID.
Michael we Love You en weten wel beter. Uw fans
Helemaal mee eens, wij geloven in je Michael!!!!
@MJJKing: Ja, las ik ook! Zo zie je maar weer dat er van die ziekelijke journalisten zijn die alles uit maar veranderen, en er zelf een heel EIGEN verhaal van maken! Dus ik haal mijn fuck-Aaron uitspraak terug..!
Ik heb een YouTube filmpje gemaakt waar ik Michael Jackson na doe. Het was een beetje een kleine ruimte (op zolder) dus dat is de reden waarom ik maar een beetje kan doen. Maar het is wel wat..Dus... Oja, het is behoorlijk lastig op in een kleine ruimte;-D

http://www.youtube.com/watch?v=TqpsONWYyLQ
Oja, comment!
LEUK !!
Jacob om even terug te komen op je stukje van 1/7...
Aaron Carter is niet het jongste lid van de Backstreet Boys!
Dit is zijn oudere broer Nick Carter.... Aaron is meteen als solo tienterje begonnen....
DrBassdrum prima , ik ken die hele groep niet, maar het ging mij er gewoon om dat de media zelfs na MJ's dood NOG de King de grond intrapt en hem nog steeds negatief in het nieuws te brengen..
Tja dat heb je helaas als je "beroemd" ben geweest jongen.
@JakobKOP

Hé, je kunt goed dansen zeg!!!
Kun je ook Smooth Criminal?
Kiss zal niet optreden tijdens het memorial concert voor Michael Jackson in oktober in Wales. Maar goed ook, want ik vind ze niks aan, en Gene Simmons is nogal asociaal...
--------------
Katy Perry heeft -zogenaamd- het record van MJ's Bad-singles geevenaard door 5 singles nr. 1 te laten worden in de USA. Alle nieuwssites schrijven geevenaard terwijl ze nu BEIDEN 5 nr. 1 hits van een en hetzelfde album hebben. En MJ heeft trouwens bij zo veel dingen records, en je kan Katy P. en Michael J. ook niet met elkaar vergelijken natuurlijk XD
Nieuws-sites willen er steeds voor zorgen dat Michael Jackson "slechter" is, of dat Michael Jackson "niet meer de beste" is...
Geevenaard betekent toch dat ze nu beide evenveel hebben??
MJ zou vandaag 53 jaar zijn geworden, R.I.P.

----------------------------------------------------
R.I.P. MJJ
Komende dagen zullen het slot zijn in de zaak "Conrad Murray". In enkele uren of enkele dagen zal het vonnis worden uitgesproken tegen dr. Conrad Murray die aansprakelijk word gehouden voor het overleden van Michael Jackson op 25 juni 2009. Murray riskeert een gevangenisstraf van 4 jaar, en moet dan hoogstwaarschijnlijk zijn baan laten gaan...
Persoonlijk denk ik dat Murray wel degelijk schuldig is. Dat zeg ik niet omdat ik een fan van MJ ben, maar omdat de bewijzen er niet om liegen. Geen vingerafdrukken van Jackson op de medicatie; naaldjes/injectiespuiten/pillen: Geen vingerafdrukken. Het is ook zéér onwaarschijnlijk dat Jackson de propofol bij zichzelf heeft toegediend.

In ieder geval, bijna 2,5 jaar na de dood van werelds grootste artiest, is MJ net als bij leven, nog een mediacircus. Het zal komende week ieder geval over niks anders gaan. Ik ben benieuwd..
Vergeet het proces! Wat is er nu het aller belangrijkste. De muziek!

Vanaf 18-11 in de winkels: CD Immortal.

Het project van Cirque du Solei, waarbij er gebruik gemaakt is van de orginele opnames van MJ. De cd wordt ook uitgebracht als Michael Jackson-Immortal. De tracklisting is zeer imposant en ik ben erg benieuwd. Cirque du Solei kennende, wordt het SUPER!!!
Ja, maar vergeet niet dat het -helaas- draait om het geld geld geld. De stukjes die ik gehoord heb, vind ik persoonlijk echt niet mooi. "Michael" van vorig jaar had nog iets nieuwd. Volgens mij is Immortal een cd met remixen van bestaande nummers. Daar heb ik dus geen behoefte aan, omdat ik wel luister naar ZIJN muziek, inplaats die van de overgeproduceerde producers.. (?)

Ik had het ff over de zaak Murray, omdat het ook onder het kopje "Michael Jackson & Jackson 5 nieuws" valt, en ik dit persoonlijk belangrijk vind, zodat dit achter de rug is komende week (de zaak).
Ik ben wel super benieuwd naar de CD. Kijk maar naar de tracklisting:

Michael Jackson Announcing the New Album IMMORTAL
Michael Jackson News
Announcing the New Album IMMORTAL
EPIC RECORDS SET TO RELEASE IMMORTAL THE NEW
ALBUM FROM MICHAEL JACKSON ON NOVEMBER 21

A MUSIC TAPESTRY FOR THE CIRQUE DU SOLEIL SHOW
MICHAEL JACKSON THE IMMORTAL WORLD TOUR
KICKING OFF LAST NIGHT

EXPERIENCE IMMORTAL AT MICHAELJACKSON.COM


New York, NY – On November 21, Epic Records in conjunction with the Estate of Michael Jackson, will release IMMORTAL– the highly anticipated musical tapestry for Cirque du Soleil’s Michael Jackson THE IMMORTAL World Tour. IMMORTAL will be released as both a deluxe double disc version and single disc.

Led by esteemed musical designer, Kevin Antunes (Justin Timberlake, Rihanna, Madonna) IMMORTAL takes a fresh, creative approach in redesigning and reimagining more than 40 of Michael Jackson’s greatest original recordings into a compilation that allows listeners to experience his music in an entirely new way. After spending a year in the studio working with Michael’s original multi-track master recordings, Kevin created IMMORTAL which offers listeners a new soundscape to Michael’s artistry while preserving the power and familiarity of his unparalleled voice and his legendary tracks.

Kevin Antunes comments, “Michael's legacy as the greatest entertainer of our lifetime is inspiring beyond words. It was clear from the start that Michael's voice and overall musical essence was the sole/soul source of creative energy driving the project. From the studio to the stage, there's an undeniable integrity and resolute truth in Michael's vocal performances that are highlighted in the Immortal arrangements. It was built with love and respect for Michael's music, his family, and his millions of fans around the world.”

IMMORTAL is sure to touch the hearts of passionate Michael fans as the album unfolds his musical legacy with redesigned versions of his hits, electrifying mashups and newly discovered outtakes fans have never heard before including an alternate take on the Jackson 5’s “ABC” and a choir that Michael recorded for “They Don’t Really Care About Us.”

To pre-order IMMORTAL, and view footage from Michael Jackson The IMMORTAL World Tour please visit www.MichaelJackson.com.

The North American leg of Michael Jackson THE IMMORTAL World Tour kicked off last night in Montreal, and will include an extended stay in Las Vegas in December. The epic show, which was written and directed by Jamie King - the leading concert director in pop music today –, is a riveting fusion of Michael Jackson music, choreography and Cirque du Soleil creativity that offers fans worldwide a unique view into the spirit, passion and heart of the artistic genius who forever transformed global pop culture.

IMMORTAL DELUXE ALBUM TRACKLISTING:
1. Working Day and Night (Immortal Version)
2. The Immortal Intro (Immortal Version)
3. Childhood (Immortal Version)
4. Wanna Be Startin’ Somethin’ (Immortal Version)
5. Shake Your Body Down To The Ground (Immortal Version)
6. Dancing Machine/Blame It On The Boogie (Immortal Version)
7. Ben (Immortal Version)
8. This Place Hotel/Smooth Criminal/Dangerous (Immortal Version)
9. The Mime Segment: I Like The Way/Speed Demon/Another Part Of Me (Immortal Version)
10. J5 Medley: I Want You Back/ABC/The Love You Save (Immortal Version)
11. Human Nature/Speechless (Immortal Version)
12. Is It Scary/Thriller/Ghost/Somebody’s Watching Me/Threatened (Immortal Version)
13. You Are Not Alone/I Just Can’t Stop Loving You (Immortal Version)
14. Beat It/Jam/State Of Shock (Immortal Version)
15. Earth Song/Planet Earth (Immortal Version)
16. Scream/Little Susie (Immortal Version)
17. Gone Too Soon (Immortal Version)
18. They Don’t Care About Us (Immortal Version)
19. I’ll Be There (Immortal Version)
20. Immortal Megamix: Can You Feel It/Don’t Stop Til You Get Enough/Billie Jean/Black Or White (Immortal Version)
21. Man In The Mirror (Immortal Version)
22. Remember The Time/Bad (Immortal Version)
Queen brengt komend jaar eindelijk een aantal duetten uit van Freddie Mercury en Michael Jackson . De nummers werden al in de jaren tachtig opgenomen, maar nog nooit eerder uitgebracht. In de lente van 2012 gaat dat dus alsnog gebeuren.

Michael en Freddie waren zeer goede vrienden. Zo goed dat ze samen bij Michael thuis een aantal nummers opnamen. Brian May en drummer Roger Taylor kregen onlangs voor het uitbrengen van de muziek toestemming van de nabestaanden van Jackson.
Kijk dat is nog eens goed nieuws. De twee beste zangers EVER. Toen ik het las kreeg ik kippevel. Het is bijna 20 (!!!!) jaar geleden dat Freddie Mercury overleed en nog steeds denk ik wel eens: Wat ongelooflijk zonde dat hij zo vroeg moest sterven.
Ben erg benieuwd naar de samenwerking.
Ik kom ff terug op wat ik zei over "The Immortal". Ik ga 'm toch kopen, morgen bestellen op bol.com! Kan niet wachten tot a.s. vrijdag! En super nieuws dat er duetten uitkomen van MJ en Freddie Mercury. Een van die duetten ken ik, iets met More Than Life Than This of zie iets. Ieder geval ben ik erg benieuwd. Trouwens, MJ = King of pop, heeft Freddie ook een bijnaam??
Ik zie net de flyer van MediaMarkt Almere. Immortal vanaf vrijdag voor 9.99!!!
TOP!!!! KOOOOPUUU!!!
Album slechts nieuw op 17. Volgende week er alweer uit?
Ik vind 17 nog een mooie plek. Het is alleen materiaal waar de echte fan op zit te wachten.
Ik wil ff wat peilen: Vinden jullie het ook niet vreemd dat alleen de "Dangerous"-tour op DVD verkrijgbaar is (in NL?).
Ik hoop dat de HIStory World Tour op dvd komt, en het concert uit 2001 van zijn 30-jarige jubileum als soloartiest. Dat zal SONY wel moeten regelen, hopelijk gaan ze dat maar 'es doen.
Dit jaar is het 25 jaar geleden dat "Bad" uitkwam. Ter gelegenheid van dit jubileum, word er dit jaar "Bad 25" uitgebracht! Lees verdere info op www.bad25.com
Bad 25 komt op 18 september 2012 uit! Een soort van box die wordt uitgebracht ter ere van het 25-jarig bestaan van "Bad". Dat album verkocht wereldwijd zo'n 45 miljoen exemplaren, en is daarmee het op vijf na- best verkochte album aller tijden! In de verzamelbox (zo zal ik het even noemen) zit de originele cd, twee extra cd's met remixes/demo's/nooit eerder uitgebrachte nummers uit de Bad-tijd en een DVD van een volledig geremastered Bad-concert! Kopen dus!
1. --- 1 Black or White (Remastered) - Michael Jackson
2. --- 1 Gone Too Soon - Michael Jackson
3. --- 1 Remember the Time - Michael Jackson
4. --- 1 Why (Duet with Michael Jackson) - 3T
5. --- 1 Fall Again (Demo) - Michael Jackson
6. --- 1 They Don't Care About Us - Michael Jackson
7. --- 1 Hold My Hand (Duet with Akon) - Michael Jackson
8. --- 1 The Way You Make Me Feel (Single Version) - Michael Jackson
9. --- 1 Billie Jean (Single Version) - Michael Jackson
10. --- 1 Don't Stop 'Til You Get Enough (Single Version) - Michael Jackson
Vandaag is het precies drie jaar geleden dat Michael Jackson overleed. Dat drie jaren zó snel kunnen gaan! Op de dag na zijn overlijden verkocht MJ zo'n 400.000 albums, en in totaal de afgelopen drie jaar 45 miljoen(!) platen!
Ik heb sinds zijn dood...
....29 CD's (incl. greatest hits-albums, Jackson(s) 5.
....7 CD-singletjes (uit de '90s).
....Minstens 15 elpees (ook zeldzamere uit de 70s).
....14 DVD's (incl. Vision, Moonwalker en This Is It)
....en ga zo maar nog even door!

Vanavond is This Is It trouwens op tv:
RTL8, 20:30 uur! Allemaal kijken dus!!
Het is nog maar een maand voordat "Bad 25" uitkomt. In de rest van de wereld komt de box pas op 18 september uit, maar in Nederland is de box al leverbaar vanaf 14 september! Vier dagen eerder, net zoals eerdere releases als "Immortal" en "Michael". De box is te bestellen op bol.com voor 'maar' 34,99 euro, maar ook als kleinere editie: (20 euro). Ook is de set verkrijgbaar op LP!
Hier nog even informatie over de box (als je de luxe editie koopt):
CD1: De originele CD die is ge-re-mastered!
CD2: Demo's van originele Bad-nummers en van nummers die "Bad" niet hebben gehaald. Ook remixes van erkende DJ's (o.a. de Nederlandse Afrojack) en andere producers.
CD3: De audio-versie van het Bad-concert in het Wembley Stadion in London, van 16 juli 1988, die o.a. is bezocht door Princess Diana en Prince Charles. Daarnaast is dit de eerste legale release van een concert CD van Michael Jackson.
DVD1: Het Bad-concert in het Wembley Stadion in London van 16-08-1988. Het is het complete concert, met geremastered beeld en geluid.
(ook los verkrijgbaar!).

En daarnaast vind je in de box twee mooie boekjes met nooit eerder vertoonde foto's van opname-sessies van het Bad album, van de concerttour, de opnames van de vele videoclips etc.
Ook vind je een dubbelzijdige poster en meer!!
Allemaal kopen dus!
Een collectors item Jacob
BAD25 – COMPLETE TRACKLISTING:

DELUXE BOX TRACK LISTING

CD ONE – Original Album

1. Bad
2. The Way You Make Me Feel
3. Speed Demon
4. Liberian Girl
5. Just Good Friends
6. Another Part Of Me
7. Man In The Mirror
8. I Just Can’t Stop Lovin’ You
9. Dirty Diana
10. Smooth Criminal
11. Leave Me Alone

CD TWO – Bonus Tracks, Unreleased Tracks, Demos, Remixes

1. Don’t Be Messin’ Around
2. I’m So Blue
3. Song Groove (A/K/A Abortion Papers)
4. Free
5. Price Of Fame
6. Al Capone
7. Streetwalker
8. Fly Away
9. Todo Mi Amor Eres Tu (I Just Can't Stop Loving You, Spanish Version)
10. Je Ne Veux Pas La Fin De Nous (I Just Can't Stop Loving You, French Version)
11. Bad (REMIX BY AFROJACK FEATURING PITBULL - DJ BUDDHA EDIT)
12. Speed Demon (REMIX BY NERO)
13. Bad (REMIX BY AFROJACK - CLUB MIX)

CD THREE – CD Live at Wembley Stadium July 16, 1988

1. Wanna Be Startin' Somethin'
2. This Place Hotel
3. Another Part Of Me
4. I Just Can't Stop Loving You
5. She's Out Of My Life
6. I Want You Back / The Love You Save / I'll Be There
7. Rock With You
8. Human Nature
9. Smooth Criminal
10. Dirty Diana
11. Thriller
12. Working Day And Night
13. Beat It
14. Billie Jean
15. Bad
16. Man In The Mirror

DVD – DVD Live at Wembley Stadium July 16, 1988

1. Wanna Be Startin' Somethin'
2. This Place Hotel
3. Another Part Of Me
4. I Just Can't Stop Loving You
5. She's Out Of My Life
6. I Want You Back / The Love You Save / I'll Be There
7. Rock With You
8. Human Nature
9. Smooth Criminal
10. Dirty Diana
11. Thriller
12. Bad Groove (the Band Jam section)
13. Working Day And Night
14. Beat It
15. Billie Jean
16. Bad
17. Man In The Mirror (Encore)

And Bonus Tracks Include:

1. The Way You Make Me Feel (Performed at Wembley the previous night, July 15, 1988)
2. I Just Can’t Stop Loving You/Bad (Performed at Yokohama Stadium, September, 1987)
Michael Jackson - They Don't Care About Us (Official Prison Version)

Thriller368 Sun, 07/11/2010 - 22:33

I LOVE this video! The American media sucks. They banned "They Don't Care About Us" prison version because of "bad language" and "disturbing" and "questionable" images. However, it's perfectly fine for Rappers to use bad language and disturbing images in their songs!

http://www.youtube.com/watch?v=97nAvTVeR6o
Op vrijdag, 30 november is het precies 30 jaar geleden dat het best verkochte album aller tijden, Thriller, is uitgebracht. Ik zou zeggen, voor de mensen die de plaat nog niet hebben: Koop 'm!
De Top 2000 is vanaf vandaag geopend! Stemmen kan de hele week en vergeet natúúrlijk niet om op Michael Jackson te stemmen!
Net op het moment dat de zaak die Katherine Jackson tegen AEG heeft aangespannen, komt een zogenaamd 'slachtoffer' van Michael Jackson's vermeende kindermisbruik daarboven. Het is werkelijk om ziek van te worden, aangezien deze vent eerder altijd ontkent heeft, en nu plotseling geld eist.

De fans kennen de waarheid allang, want die hebben deze aanklachten al 20 (!) jaar 'onderzocht', en weten allang hoe het in elkaar steekt. Michael Jackson heeft helaas het ongeluk gehad om zelf slachtoffer te worden van mensen die op zijn geld uit waren/zijn.

Deze Wade Robson (zoals deze halve gare heet) houdt het echter wel lang vol met zijn beschuldigingen. Zo heeft hij MJ al op tv een 'pedofiel en kindermisbruiker' genoemd. Deze zieke vent zal echter geen cent krijgen, en kan zélf nog in de gevangenis belanden, vanwege het liegen onder ede in 2005.
En hier "Love Never Felt So Good"

http://www.telegraaf.nl/filmenuitgaan/muziek/22579066/__AUDIO___Michael_tot_leven_gewekt__.html

#2 Denmark (+67)(NE)
#2 Slovakia (NE)(NE)
#3 Azerbaijan (NE)(NE)
#3 Netherlands (+321)(NE)
#3 Sweden (+43)(NE)
#4 Estonia (NE)(NE)
#4 Greece (NE)(NE)
#7 Poland (+81)(NE)
#7 Sweden (+66)(NE)
#8 United States (+128)(NE)
#9 Greece (NE)(NE)
#16 Denmark (NE)(NE)
#17 Finland (NE)(NE)
#17 Poland (NE)(NE)
#19 Netherlands (NE)(NE)
#23 Norway (NE)(NE)
#25 Czech Republic (NE)(NE)
#25 Philippines (NE)(NE)
#26 United Kingdom (+238)(NE)
#26 Ireland (NE)(NE)
#27 Hong Kong (NE)(NE)
#28 Canada (NE)(NE)
#31 Finland (NE)(NE)
#32 Brazil (NE)(NE)
#33 Spain (NE)(NE)
#33 Turkey (NE)(NE)
#39 Belgium (NE)(NE)
#39 Bulgaria (-37)(NE)
#39 Spain (NE)(NE)
#40 Taiwan (NE)(NE)
#41 France (NE)(NE)
#42 Czech Republic (NE)(NE)
#42 Germany (NE)(NE)
#42 Italy (NE)(NE)
#43 United Arab Emirates (NE)(NE)
#44 Russia (NE)(NE)
#48 France (NE)(NE)
#49 United Kingdom (NE)(NE)
#52 Chile (NE)(NE)
#53 Norway (NE)(NE)
#55 Brazil (NE)(NE)
#56 Australia (NE)(NE)
#56 Thailand (NE)(NE)
#59 Ireland (NE)(NE)
#60 Indonesia (NE)(NE)
#63 New Zealand (NE)(NE)
#65 Belgium (NE)(NE)
#66 Hong Kong (NE)(NE)
#67 Italy (NE)(NE)
#69 Austria (NE)(NE)
#70 Austria (NE)(NE)
#72 Brunei Darussalam (NE)(NE)
#74 Switzerland (NE)(NE)
#86 Singapore (NE)(NE)
#89 Germany (NE)(NE)
#91 Mexico (NE)(NE)
#95 United States (NE)(NE)
#96 Turkey (NE)(NE)
#99 Egypt (NE)(NE)
#101 Australia (NE)(NE)
#101 Russia (NE)(NE)
#102 South Africa (NE)(NE)
#108 Luxembourg
#120 Canada (NE)(NE)
#125 Switzerland (NE)(NE)
#141 India (NE)(NE)
#141 New Zealand (NE)(NE)
#154 Japan (NE)(NE)
#160 Japan (NE)(NE)
#183 Mexico (NE)(NE)
#335 Romania

XSCAPE

#3 Taiwan (=)(+9)
#5 Bulgaria (-4)(+75)
#6 Grenada (-1)(-2)
#6 Slovakia (NE)(NE)
#7 Netherlands (+20)(+29)
#8 Azerbaijan (-2)(-3)
#11 Oman (-6)(-7)
#12 Brazil (+24)(+131)
#12 Sweden (+13)(+14)
#14 Singapore (NE)(NE)
#18 Poland (+1)(+2)
#19 Mexico (+7)(+104)
#20 United States (+49)(+362)
#22 Italy (+117)(NE)
#23 Norway (-1)(+61)
#25 Denmark (NE)(NE)
#25 France (+205)(+363)
#25 Lithuania (NE)(NE)
#25 Turkey (+18)(+69)
#26 Finland (NE)(NE)
#26 Japan (+177)(+368)
#27 Belarus (NE)(NE)
#31 United Kingdom (+98)(NE)
#31 Spain (+21)(+29)
#37 Belgium (+289)(NE)
#41 Australia (+105)(NE)
#42 Armenia (-6)(-7)
#47 Canada (+56)(NE)
#50 Russia (+29)(+49)
#54 Switzerland (NE)(NE)
#59 Romania (-55)(NE)
#61 Germany (+13)(+35)
#72 Denmark (NE)(NE)
#73 Macau (-8)(-20)
#85 Saudi Arabia (-5)(-9)
#105 Ireland (NE)(NE)
#112 Mauritius
#120 New Zealand (+17)(+8)
#126 Austria (+26)(-43)
#130 Colombia
#132 Egypt
#141 United Arab Emirates
#169 Nigeria
#185 Greece
#195 Philippines (-162)(NE)
#207 South Africa (NE)(NE)
#208 Vietnam
#210 Guatemala
#214 Ukraine
#218 Chile
#255 Portugal
#270 Slovenia
#295 Estonia
#300 Venezuela
#313 Malaysia
#334 Indonesia (-244)(NE)
#360 Argentina
#368 Moldova
#372 Thailand (=)(-1)
#378 Bolivia
#387 Lebanon
#389 The Bahamas
Prachtig nummer van de King! Volgende week hoog in de hitlijsten, en volgende week komt ook het postuumalbum uit!
Dit is nog steeds niet binnengekomen:
Justin Timberlake - Not A Bad Thing

Hoe ken dat nou?
In de laatste iTunes daglijst op:

80. Not a Bad Thing (Radio Edit) - Justin Timberlake Genre: Pop Release Date: 24 February 2014

184. Not a Bad Thing - Justin Timberlake Genre: Pop Release Date: 18 April 2014

Dus dan is er met de Top 100 ondertussen wel iets vreemds aan de hand als het er nog steeds niet instaat.
He inderdaad, dat moet wel een foutje van de samenstellers zijn zou je zeggen. Wordt ook goed gestreamd. Misschien weet SportyJohn of het wel in de Bubbling Under staat? (Maar dit is wel het verkeerde topic hiervoor)
Alle nieuwe Michael Jackson-tracks beginnen ook binnen te komen, zie ik:
http://kworb.net/itunes/artist/michaeljackson.html

http://www.hitlistweb.nl/ReadBlog.aspx?Id=5414

Xscape, het ‘nieuwe’ album van Michael Jackson ‘klinkt geweldig’

Vijf jaar na zijn dood speelt de King of Pop nog steeds een hoofdrol in de muziekwereld. Vandaag verscheen zijn album Xscape op Spotify. Nog niet eerder uitgebracht materiaal is door producers van nu bewerkt. Uitmelken wellicht, maar de eerste recensies zijn positief.

Ook dit album staat nu op Spotify.

1. Love Never Felt So Good 3:55
2. Chicago 4:06
3. Loving You 3:15
4. A Place With No Name 5:35
5. Slave to the Rhythm 4:16
6. Do You Know Where Your Children Are 4:36
7. Blue Gangsta 4:15
8. Xscape 4:05
9. Love Never Felt So Good (Original Version) 3:20
10. Chicago (Original Version) 4:43
11. Loving You (Original Version) 3:02
12. A Place With No Name (Original Version) 4:56
13. Slave To The rhythm (Original Version) 4:36
14. Do You Know Where Your Children Are (Original Version) 4:39
15. Blue Gangsta (Original Version) 4:17
16. Xscape (Original Version) 5:44
17. Love Never Felt So Good - Justin Timberlake 4:06

Niet dat de nalatenschap van Michael Jackson magertjes is. Volgens Forbes werd er vorig jaar nog 160 miljoen dollar verdiend aan Jackson.

Het Vlaamse Humo benoemt het als volgt:

“Nee, natuurlijk draait het om poen. De kassa moet rinkelen, want het was een dikke streep door de rekening van Sony Music dat het bedrijf naast dat ellendige downloaden en die vervloekte crisis in de muziekindustrie ook nog eens de dood van hun populairste melkkoe moest incasseren.”

Timbaland produceerde de meeste nummers

De postume inkomsten van Michael Jackson kunnen dit jaar flink oplopen met behulp van Xscape, zijn ‘nieuwe’ album. Op het album staan acht nummers die nooit officieel zijn uitgebracht.

Onder leiding van producer en labelbaas LA Reid werd het materiaal omgebouwd door hedendaagse producers en muzikanten waarbij vooral producer Timbaland het meeste werk verrichte.

De Nederlandse inbreng op het album komt van producer Giorgio Tuinfort die meewerkte aan de single Love Never Felt So Good, een nummer dat ooit in Amsterdam zou zijn opgenomen en nu met Nederlandse muzikanten opnieuw is ingespeeld.

Van Love Never Felt So Good staan drie versies op het ‘deluxe album‘, want naast alle nieuwe versies zijn de originelen te horen en van deze single is ook een versie met Justin Timberlake opgenomen.

De eerste reacties op Xscape zijn positief. Humo schrijft:

Het is onweerlegbaar: vanaf de eerste noten weet je dat hier, ook postuum, een supertalent aan het werk is. Timbaland, één van de acht producers,zegt in de documentaire over zichzelf: ‘I never talk cocky but…I’m a baaad man.’ Zoals we dankzij MJ weten is bad góéd, en Timbaland mag pochen, want elke song op ‘Xscape’ klinkt geweldig. In de documentaire hoor je de demo’s, de eerste ‘definitieve’ versies uit de periode 1998-2005, en de huidige opgefokte super-de-luxe megaremixes.

The Guardian schreef na een vroege luistersessie:

“While some of them are very obviously album tracks at best, there are flashes of genius that haven’t been diluted or watered down. In fact, Xscape manages to bring most of them to life.”

In het AD zegt 3FM-dj Gerard Ekdom:

“Ik had vooraf zoiets: daar gaan we weer. Komt er nog zo’n samenraapsel als Michael. Maar toen ik de tracks beluisterde dacht ik: wow, wat is dit góed. Dit is een volwaardig Jackson-album. Pure disco, simpel en vet geproduceerd in de geest van deze tijd.”

Het album gaat vergezeld van een documentaire waarin de producers praten over hun werk. Een deel hiervan staat al op YouTube:
http://www.youtube.com/watch?list=UUulYu1HEIa7f70L2lYZWHOw&v=eDWiTqPOlRM
Behalve A Place With No Name is ook Slave to the Rhythm 12 augustus als single uitgekomen.

Slave to the Rhythm (Audien Remix Radio Edit) - Single - Michael Jackson
New Releases Netherlands Slave to the Rhythm (Audien Remix Radio Edit) - Single
Michael Jackson

Releasedatum: 12-08-2014
Totaal aantal nummers: 1
Genre: Dance
Prijs: € 1,29
Copyright ℗ 2014 MJJ Productions, Inc.
Queen & Michael Jackson - There Must Be More To Life Than This - BBC - Radio 2
https://vimeo.com/106910176

Queen ft. Michael Jackson - There Must Be More To Life Than This (William Orbit Mix)
https://vimeo.com/110595076
198.597 keer afgespeeld
Laatst gewijzigd:
Alweer 10 jaar geleden, overleden !


Een bericht toevoegen (*=Verplicht veld)
Naam*   
E-mail   
Een smilie toevoegen:
Tekst*   


AustraliŽ BelgiŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?