Forum

Forum - General [nl] - Amy Winehouse nieuws

De populaire Londense zangeres "Amy Winehouse" komt naar Nederland voor een concert in de Heineken Music Hall te Amsterdam op 22 oktober 2007 !!!

"Amy Winehouse's" persoonlijke sores die in de pers breed worden uitgemeten vormen de ideale inspiratiebron voor haar songmateriaal !!! Luister maar eens naar haar nieuwe bejubelde album "Back To Black" !!!

Geïnspireerd door de sound van sixties meidengroepen als de "Supremes" en "Shangri-La's" laat "Winehouse" de tijden van de swingende meezingsoul herleven !!!

Zou "Winehouse's" muziek net zo briljant klinken als op persoonlijk vlak het leven haar weer toelacht

Maandag 22 oktober 2007
Heineken Music Hall - Amsterdam Zuidoost
Entree: € 32,- (exclusief servicekosten !!!)
Aanvang: 20.00 uur

De kaartverkoop is gisterenochtend om 10.00 uur begonnen via de grotere postkantoren, de grotere Free Record shops, VVV's en GWK's, 0900 300 1250 (45 cpm), AUB Ticketshop en de bekende voorverkoopadressen !!!
Als ze weer nuchter is
Hik, hik, ik ben altijd nuchter
Wohooooooo ik heb al kaartjes! En er super veel zin in!!!!! was het maar zover!!!!
"Amy" is titelkandidaat voor het zingen van de soundtrack van de nieuwste James Bond-film !!! "David Arnold", de man die de laatste drie Bond-soundtracks componeerde, is een grote fan van de "Rehab" zangeres !!! "Ik heb haar nog niet gevraagd, maar ik denk dat ze het goed zou doen" !!!

De 23-jarige soulzangeres won maandag een "Mojo Award" voor haar single "Rehab" !!! Ze was genomineerd voor drie awards, waaronder die voor beste live-act en beste album, maar alleen die voor beste single mocht ze mee naar huis nemen !!! De "Mojo Awards" is een jaarlijkse prijzenshow van het gelijknamige Britse muziekblad !!!
"Amy Winehouse" heeft de Britse afkickkliniek waar zij samen met haar man was opgenomen alweer verlaten !!! De zangeres liet zich ophalen door een helikopter die haar terugbracht naar Londen !!!

"Winehouse" zou, tot groot verdriet van haar ongeruste familie, slechts 48 uur in de kliniek zijn gebleven !!! De souldiva zou zich woensdag in een Londense privékliniek hebben laten onderzoeken !!! De doktoren van de kliniek hebben haar naar verluidt voorgesteld om een hersenscan te laten doen !!! "Amy" kreeg een toeval tijdens een overdosis, die volgens artsen mogelijk werd veroorzaakt door een vorm van epilepsie !!!

De verhalen gaan dat "Winehouse" vorige week onwel werd door een combinatie van heroïne, xtc, cocaïne, ketamine en drank !!! "Amy" en haar man lieten zich door hun ouders overtuigen om hulp te zoeken voor hun verslaving !!! De ouders van "Winehouse" zouden wanhopig zijn nu hun dochter de kliniek heeft verlaten !!! Ze denken dat hun schoonzoon "Amy" heeft aangezet tot het stoppen met de behandeling !!!

Een woordvoerder van de zangeres wil niet ingaan op de berichten over de opname van "Amy" !!! "Ze rust uit op doktersadvies", vertelt hij aan de BBC !!! Een optreden op het Britse "V Festival", dat dit weekeinde plaatsvindt, is vooralsnog niet afgeblazen !!! "Als we niets horen, gaan we ervan uit dat ze gewoon komt", zegt een woordvoerder van het festival !!!
"Amy" heeft nu ook haar concerten in Amerika en Canada, die voor volgende maand stonden gepland, afgezegd !!! Haar gezondheid laat het niet toe op te treden, aldus haar manager !!!

De zangeres hoopt begin 2008 weer fit genoeg te zijn om de tournee te doen !!! Haar concerten in oktober en november in Groot-Brittannië gaan vooralsnog wel gewoon door !!!
Na een rits afgelaste shows, stond "Amy" afgelopen dinsdag eindelijk weer op het podium !!! De zangeres trad op tijdens het gala van de "Mercury Prize" in Londen !!!

Ze zong het nieuwe nummer "Love Is A Losing Game" en werd toegejuicht toen ze het podium besteeg !!!

De prestigieuze Nationwide "Mercury Prize", die jaarlijks wordt uitgereikt voor het beste muziekalbum, ging echter aan haar neus voorbij !!! De award werd toebedeeld aan de dance-punkband de "Klaxons" !!! Andere genomineerden voor de prijs waren de "Arctic Monkeys, Basquiat Strings en de Young Knives" !!!
"Amy" haar man "Blake" zijn in het Noorse Bergen opgepakt voor het bezit van drugs !!! Volgens een Noorse radiozender trof de politie tijdens een doorzoeking van hun hotelkamer een onbekende hoeveelheid verdovende middelen aan !!!

"Amy" trad eerder deze week op in Berlijn en Hamburg !!! Naar verluidt had ze ook daar moeite om op haar benen te blijven staan onder invloed van alcohol en drugs !!!

Het is niet bekend of door de arrestatie geplande optredens afgezegd moeten worden !!!
......is het wel slim om haar te laten optreden in de "HEINEKEN" Music Hall
is het nou al bekend of ze vanavond gaat optreden? Op mojo.nl is niets te gemeld over of het doorgaat vanavond
Er zijn nog geen berichten over het niet doorgaan van het concert vanavond !!! Ze komt, zoals het nu blijkt, haar verplichtingen gewoon na !!!
"Amy" is aangekomen in Holland !!!
De perikelen rondom het privéleven van Amy Winehouse namen de laatste maanden zulke grote vormen aan, dat je bijna zou vergeten dat ze ook nog muziek maakt. Nadat ze twee eerdere concerten in ons land op het laatste moment afzegde, was ze er maandagavond wel gewoon. En hoe.

Al vanaf het moment dat het doek voor het podium viel, had het publiek van de uitverkochte Heineken Music Hall haar vergeven. Onder luid gejuich verscheen de zangeres in een extreem kort jurkje op het podium. Bijgestaan door een zeer goed geoliede begeleidingsband liet Amy Winehouse het hele concert geen enkel steekje vallen.

Fenomenale stem

Echt veel bewegen deed de zangeres niet, maar haar fenomenale stem maakte alles goed. Op briljante wijze liet ze horen tot de vocale top van haar generatie te horen.

Opvallend tijdens deze show was het feit dat haar laatste album, het geniale Back To Black, niet in het middelpunt stond. Zeer bewust was er gekozen voor een setlist waar veel ruimte was voor ska en rocksteady. In deze stijl speelde Amy Winehouse onder meer twee lekkere covers van The Specials (Monkey Man) en Johnny Nash (Cupid).

Deze misschien nieuwe wending in de muzikale lijn van Amy Winehouse's carrière ging aan het grootste deel van het publiek voorbij, dat kwam namelijk voor de grote hits van het album Back To Black. Gelukkig werden deze niet overgeslagen, en ook speelde ze als allerlaatste nummer de Zutons-cover Valerie. Dit nummer lag in tempo een stuk lager dan de versie die ze opnam met producer Mark Ronson en swingde zodoende niet echt, maar in ieder geval vergat ze de tekst niet zoals een week geleden in Berlijn.

Cola?

In Amsterdam viel het dus alleszins mee met de toestand van Amy Winehouse, al dronk ze wel in een hoog tempo longdrinkglazen met cola (met of zonder tic?) leeg en refereerde de zangeres aan haar arrestatie vanwege drugsbezit in Noorwegen afgelopen weekend.

Toch leek ze absoluut niet onder invloed van drugs of alcohol. Ze mocht dan wel geen excuses hebben aangeboden vanwege het wegblijven op Pinkpop en North Sea Jazz, het nuchter verschijnen voor een prachtig gezongen set in Amsterdam is ook voldoende als goedmaker. Hopelijk kan ze deze stijgende lijn vasthouden.

NU/Marco Démoet
Wanneer komt ze weer naar Nederland is dat al bekend..??
Manager "Thom Stone" heeft per direct ontslag genomen nadat zijn dokter constateerde dat hij passief heroïne had ingeademd die "Amy" in zijn aanwezigheid had gebruikt !!!

"Stone" verklaarde zijn gezondheid niet op het spel te willen zetten !!!
He Snormobiel,
We zijn heus niet vergeten dat AW nog muziek maakt hoor.
Kijk maar eens op de site:
viptron.com
Veel live materiaal.
Hierbij de directe link :

http://viptron.com

Veel plezier !!!
"Amy" heeft al haar resterende concerten en publieke optredens in 2007 afgezegd !!!

Ze kan niet presteren terwijl haar man in voorlopige hechtenis zit !!! Haar echtgenoot "Blake Fielder-Civil" zit vast op verdenking van een gewelddadige beroving van een barman !!!
"Amy" is mogelijk verstrengeld geraakt in een ernstige drugszaak, waardoor haar een gevangenisstraf boven het hoofd hangt !!! Dat meldt "News of the World" !!!

De omstreden zangeres wordt in de gaten gehouden door de politie in verband met de drugsaffaire van haar man "Blake Fielder Civil", die momenteel al achter de tralies zit !!!

Hij zou een getuige in een grote drugszaak hebben geprobeerd om te kopen en zit in voorarrest !!! "Amy" wordt nu streng in de gaten gehouden door de politie omdat ze mogelijk betrokken zou zijn geweest bij de deal waar ruim 200.000 pond mee gemoeid is !!!

De zangeres wordt ervan verdacht het geld te hebben voorgeschoten, dat bleek na een politieinval eerder deze maand in haar huis !!!

Momenteel worden vingerafdrukken en DNA van de Britse popdiva onderzocht, en zal de politie haar ondervragen !!!
"Amy" treedt in februari 2008 op tijdens de uitreiking van de Grammy Awards in Los Angeles !!! Eigenlijk vreemd omdat ze in november alle resterende concerten in 2007 wegens persoonlijke problemen afzegde !!!

"Amy" zelf is in zes categorieën genomineerd !!! Onder meer voor 'beste nieuwe artiest' en 'album van het jaar' !!!
Het Britse boulevardblad "The Sun" heeft videobeelden op zijn website staan waarop "Amy" harddrugs lijkt te nemen !!! Het filmpje zou enkele dagen geleden in haar eigen huis in Londen zijn opgenomen, tijdens een feest
"Amy" zal vanavond twee nummers zingen tijdens de Brit Awards in Londen !!! Het wordt het eerste publieke optreden van de zangeres sinds ze vorige maand werd opgenomen in een ontwenningskliniek !!!
Laatst gewijzigd: 20/02/2008 18:51
"Amy" heeft volgens het Amerikaanse tijdschrift "People" een besmettelijke infectieziekte opgelopen. Er werd al enige tijd gespeculeerd over de bulten op het gezicht van de zangeres. De ziekte 'impetigo', beter bekend als 'krentenbaard', is zwaar besmettelijk. Krabben of het aanraken van de zweren zorgt voor uitbreiding naar andere delen van het lichaam en andere mensen. Volgens "People" voelt "Amy" zich prima en lijkt er niet veel om te geven. Ze verstopt zich niet voor de buitenwereld.
"Amy" logeert de komende dagen bij "Mark Ronson". De zangeres gaat samen met de topproducer de titelsong voor de nieuwe James Bond-film "Quantum Of Solace" schrijven en opnemen !!! Het duo zou nog geen idee hebben hoe het nummer moet gaan klinken. "Amy" zou met het nummer terechtkomen in een rijtje met onder meer "Chris Cornell, Madonna, Shirley Bassey en Gladys Knight", die ook een nummer opnamen voor een James Bond-film.

"Quantum Of Solace", waarin "Daniel Craig" als geheim agent 007 een internationale samenzwering het hoofd moet bieden, draait vanaf 6 november 2008 in de Nederlandse bioscopen
http://nl.youtube.com/user/nirvanaatje check deze youtube site voor leuek winehouse shit, elke week komen er nieuwe filmpjes bij
Amy is dood aangetroffen in haar woning in Noord-Londen. Platenmaatschappij Universal heeft de dood van soulzangeres bevestigd.

''Wij zijn diep bedroefd door het plotselinge verlies van zo'n getalenteerde muzikant en artiest. Onze gebeden gaan uit naar Amy's familie, vrienden en fans in deze moeilijke tijd'', stelde het bedrijf in een verklaring.

Ze kampte al jaren met alcohol- en drugsverslavingen. Zij is 27 jaar oud geworden. De politie onderzoekt de omstandigheden van haar dood.

Even na vier uur gistermiddag (plaatselijke tijd) werd de ambulance opgeroepen naar de flat van Winehouse. De artsen konden de zangeres niet meer redden.

Op het lichaam van Amy Winehouse wordt vandaag autopsie verricht.

Het lichaam van Winehouse is inmiddels per privéambulance overgebracht naar een mortuarium in Londen, waar het onderzoek zal worden verricht. De politie laat in een verklaring weten dat er geen arrestaties zijn verricht in verband met het overlijden van de zangeres.

Speculaties in verscheidene media dat een overdosis de doodsoorzaak zou zijn, noemde een zegsman van de politie ''ongepast.''

Winehouse brak in eigen land in 2003 door en beleefde vier jaar geleden haar grootste internationale succes met het album Back to Black. De plaat leverde haar een Grammy op.

Ook de single Rehab werd bekroond met de belangrijkste Amerikaanse popprijs. In totaal won Winehouse vijf Grammy's.

© ANP
Staat alweer met 3 nummers in de Itunes Top 100 !
Ja tragisch is het weer dat een talentvolle artiest zo vroeg moet sterven.... maar ze is nu in goed gezelschap.... de volgende artiesten stierven ook op hun 27ste :

Jimi Hendrix, Brian Jones, Janis Joplin, Jim Morrison, Kurt Cobain en nu dus Amy Winehouse.
zeer droevig dat zoveel talent zo vroeg uit het leven wordt weggenomen. Waar ze anderen ongetwijfeld hielp met haar muziek, kon ze zichzelf niet helpen.
toen ik het horde wat jammer ik vond dat ze wel een mooie stem had zo dol ben ik niet op haar muziek maar de nummer valerie raakte me wel en ze is pas 27 jaar geworden zo jong en zoveel kansen op groote hits kan ze nu niet meer waar maken maar wel logiesch ze was heel ongezond
maar wel zielig

ik wil steun geven aan familie vrienden en fans sterkte
Al 7 nummers in de iTunes Top 100 !
Amy Winehouse met Back to Black en Frank weer in de 'normale' Album Top 100. Officieel statement van GFK: Er kunnen uitzonderingen gemaakt worden, bij speciale gelegenheden om oude albums niet in de Back Catalogue lijst te zetten, maar in de gewone lijst. Dat hebben we 2 jaar geleden ook gedaan bij Michael Jackson.

Wat een onzin om nu WEL Amy Winehouse in de AlbumLijst te laten komen, WANT bij MJ is dat NIET gebeurt. De albums die toen in de reguliere Album Top 100 stonden, waren allen jonger dan 2 jaar. De oudere albums stonden in de BackCatalogue lijst. (kijk maar in het archief juli 2009)

DUS, de regeltjes worden gewoon ter plekke verzonnen. Lekker geloofwaardig weer!!!!!
@ Phreak : hoe kom je aan die wijsheid
Ik vind het persoonlijk ook bijzonder vreemd dat voor deze twee albums een uitzondering wordt gemaakt. Dat is idd ook niet gebeurd ten tijde van Jacksons dood. Schaf of die backcatologue lijst af, of hou je aan de regels.
Als het zo is dat er een uitzondering is op de regel is dit een slechte zaak !
Vind ik ook slecht. Het is wel of niet. Maar ik denk dat ze bang waren dat het in de media vreemd zou overkomen. Is Nederland het enige land met zo'n regel?
In Vlaanderen hebben ze een backcatologue singleslijst, maar dat vind ik ook onzin. Laat gewoon zien wat de bestverkochte plaat is, dat willen we toch weten.
@SportyJohn: Wijsheid komt van Entertainment Business.

Ik hoor nu ook wel iedere dag "Valerie" op de radio, maar ja, dat had de King Of Pop 2 jaar eerder ook natuurlijk;-) Niet echt te vergelijken overigens, want het is vooral Valerie dat we hier honderd keer horen, terwijl bij MJ er een catalogus van tientallen wereldhits was

R.I.P Amy & Michael..
het is nu ongeveer een jaar geleden dat Amy Winehouse dood is gegaan en haar album een RE maakte op de 2e plaats inmiddels heeft het album al op 1 gestaan en staat er na 151 weken weer in de top 5 wat ik dus niet verwachte volgens mij komt ze in de top aller tijden ook steeds dichter bij de top 3
ASIF Kapadia. Ze moeten mij wel hebben vandaag...


Een bericht toevoegen (*=Verplicht veld)
Naam*   
E-mail   
Een smilie toevoegen:
Tekst*   


AustraliŽ BelgiŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?