Forum

Forum - General [nl] - Enrique Iglesias nieuws

"Enrique Iglesias" treedt zondag twee keer op in de finale van het dansprogramma "Dancing With The Stars"!!! Naast de dans die de finalisten eerder opvoerden, moeten ze een freestyledans vertonen !!!

Weervrouw "Helga van Leur" en haar danspartner "Marcus van Teijlingen" nemen het op tegen GTST-acteur "Christophe Haddad" en zijn partner "Ilse Lans" !!! De dansparen moeten deze keer niet alleen de jury overtuigen van hun danstalenten, maar ook het Nederlandse publiek, dat kan stemmen via telefoon en sms !!!

Alle deelnemers van het afgelopen seizoen trekken speciaal voor de laatste aflevering hun dansschoenen aan !!! In een medley mogen zij nog één keer hun kunsten vertonen !!!

Het vorige seizoen werd gewonnen door oud-schaatsster "Barbara de Loor" !!! Zanger "Jim Bakkum" won het eerste seizoen van het dansspektakel !!!

De finale is zaterdag en zondag te zien bij RTL 4 en wordt gepresenteerd door "Sylvana Simons en Ron Brandsteder" !!!

(c) Novum
"Enrique" 19-11-2007 voor concert in Ahoy Rotterdam !!!

Wat heeft X Factor finalist "Richy Brown" (je weet wel, de zanger die in de zinderende finale de strijd aanging met de uiteindelijk winnares "Sharon Kips") gemeen met grootheden als "Andrea Bocelli, Melanie C en The Hollies" ?!? Alle genoemde artiesten hebben minstens één song opgenomen die van "Enrique Iglesias" hand is !!! Want naast zijn eigen florerende solocarrière is de sexy latino zanger druk bezig achter de schermen met componeren en produceren voor andere acts !!!

In de afgelopen jaren scoorde de lover van "Anna Kournikova" een hele rij hits als "Could I Have This Kiss Forever, Love to See You Cry, Hero en Escape" !!! Zijn nieuwe album "Insomniac" is onlangs uitgekomen en de single "Do You Know? (The Ping Pong Song)" werd mede dankzij de hilarische videoclip dé zomerhit van 2007 !!! Met zijn tweede optreden op Nederlandse bodem staan "Iglesias" nevenactiviteiten op een laag pitje !!! Zodra hij deze weer oppakt, zoekt de muzikale duizendpoot de spotlights voorlopig niet op !!!

Maandag 19 november 2007
Ahoy - Rotterdam
Entree: € 45,- / € 42,- / € 39,- / € 36,- (excl. servicekosten !)
Aanvang: 20.00 uur

Kaartverkoop via de grotere postkantoren, de grotere Free Record shops, VVV's en GWK's, 0900 300 1250 (45 cpm), AUB Ticketshop, de bekende voorverkoopadressen en kassa zaal !!!
"Marco Borsato" kreeg afgelopen maandagmiddag uit de handen van "Paul de Leeuw" vier keer platina uitgereikt voor de cd- en dvd-registratie van "Symphonica In Rosso" !!! In het totaal gingen er meer dan vierhonderdduizend schijfjes over de toonbank !!!

De presentatie werd opgeleukt door een optreden van de internationale ster "Enrique Iglesias" !!! Ook de Nederlandse zangeres "Esmée Denters" zong voor de aanwezigen !!! Zij bereikte dit jaar wereldfaam door haar filmpjes op de website "YouTube" !!!
"Enrique" is zondagmiddag te gast bij "Life & Cooking" !!! Samen met "Carlo Boszhard en Irene Moors" gaat hij Spaanse gerechten koken !!! Tevens zingt hij in het programma zijn nieuwe single "Tired Of Being Sorry" !!!

Zaterdag 27 oktober treedt hij bovendien op bij de uitreiking van de TMF Awards !!!


Een bericht toevoegen (*=Verplicht veld)
Naam*   
E-mail   
Een smilie toevoegen:
Tekst*   


AustraliŽ BelgiŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?