Forum

Forum - General [nl] - Akon nieuws

Rapper "Akon" heeft zijn excuses aangeboden voor een sexy dans met een minderjarige fan !!! Beelden van het incident op 12 april 2007 tijdens een show in een nachtclub in Trinidad lekten onlangs uit !!!

http://www.youtube.com/watch?v=ZfMV6xY8JfU

Dit zorgde ervoor dat telecombedrijf Verizon zich terugtrok als sponsor van de Amerikaanse tournee van "Akon" en zangeres "Gwen Stefani" !!!

"Het is nooit mijn bedoeling om mijn fans in verlegenheid te brengen of misbruik van ze te maken op welke manier dan ook en zeker niet van fans onder de 18 jaar oud", aldus "Akon" !!!

De artiest zou niet hebben geweten dat het meisje dat hij op het podium trok pas 15 jaar was !!! " We hebben geprobeerd ervoor te zorgen dat de club niemand onder de 18 jaar toeliet, maar op een of andere manier is dat fout gegaan", zei de 34-jarige "Akon" !!!

Er zijn vooralsnog geen concerten van "Stefani's" show, met "Akon" in het voorprogramma, afgezegd !!!
Ik kan de video niet meer vinden op youtube. die fan (was trouwens 14) zou het niet erg hebben gevonden. Lijkt mij persoonlijk niet zo'n hele grote ramp die dans. Waar somige mensen zich toch druk over maken, getallen, minderjarig enz. pfffff
Laatst gewijzigd: 11/05/2007 17:05
Ok, intussen heb ik het filmpje wel gevonden , hij gaat er wel heftig mee om, maarja als het voor 18 jaar en ouder was, lijkt het me niet de schuld van Akon.

http://www.dailymotion.com/relevance/search/akon%2B14/video/x1rwnk_akon-molests-14-year-old
"Akon" is van mening dat hij geen misdrijf beging toen hij zondag tijdens een concert een fan van het podium gooide !!!

Volgens "Benjamin Brafman", de advocaat van de rapper, wil hij daarom alle medewerking verlenen aan het onderzoek dat de politie instelt naar het voorval !!!

Het incident vond afgelopen zondag plaats nadat vanuit het publiek een object werd gegooid naar de 25-jarige rapper !!!Daarop zou een bewaker de menigte in zijn gelopen, de jongen er uit hebben gehaald en naar het podium hebben gebracht, waarop "Akon" de fan op zijn schouders nam en terug het publiek ingooide !!! Het gebeurde werd vastgelegd op video !!!

De politie heeft de concertganger die van het podium werd geworpen inmiddels getraceerd !!! Het zou gaan om een 15-jarige jongen, wiens naam niet bekend is gemaakt !!! Het is nog niet duidelijk of hij een aanklacht indient !!!
ZOO MOET JE DIEE CLIPP KIJKENE WEET JEE DOOM HOE HIJJ DOET AL DEEDIIE DAT BYY MYY NOU DAN ZAL DIIE IN DE GEVANGENIIS ZITTEN!!
het begin van het liedje van Gunshot van Akon is intro van een ander nummer tog :S
Een meisje dat een hersenschudding opliep tijdens een concert van "Akon" heeft de rapper aangeklaagd !!! "Abby Rosa" raakte gewond toen zij een jongen die van het podium werd gegooid op zich kreeg !!!

Ze heeft nu aanklachten ingediend wegens het in gevaar brengen van de gezondheid van een minderjarige en wegens mishandeling !!! "Akon" moet maandag voorkomen !!!

Het bewuste incident vond afgelopen 3 juni plaats tijdens een concert van de artiest in Fishkill in de staat New York !!! Nadat er vanuit het publiek een object werd gegooid naar de 26-jarige rapper, liep een bewaker de menigte in en haalde er een jongen uit die hij naar het podium bracht !!!

"Akon" nam de 15-jarige fan vervolgens op zijn schouders en gooide hem terug het publiek in, waar hij dus terecht kwam op "Abby Rosa" !!! De jongen heeft nooit een klacht ingediend !!!


Een bericht toevoegen (*=Verplicht veld)
Naam*   
E-mail   
Een smilie toevoegen:
Tekst*   


AustraliŽ BelgiŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?