Forum

Forum - General [nl] - Mystery Land 2007

Elk jaar vindt in de laatste officiële zomermaand het grootste dance-festival van Nederland plaats !!! In 2007 is het alweer de veertiende keer dat "Mystery Land" wordt gehouden en inmiddels wordt het immense Floriade terrein al voor de vijfde keer omgebouwd tot een wereld vol dance en fantasie !!!
Ook dit jaar mag je weer een programma verwachten waarbij een groot deel van de dance muziekstromingen die ons kleine dancelandje rijk is vertegenwoordigd zijn. Er is ruimte voor maar liefst zestien area’s, waarin je los kunt gaan op de sound van artiesten van wereldformaat, maar ook de nieuwste muziek kunt ontdekken !!! Het uitgebreide programma telt meer dan 150 artiesten uit de hele wereld en zal de line-up op 23 mei bekend worden gemaakt !!!

Naast de enorme diversiteit aan muziekstromingen valt er nog veel meer te beleven op het prachtige festivalterrein, waar je moeiteloos verdwaalt op de kronkelpaadjes door de bossen, langs meertjes en heuvels !!! Met zijn kleurrijke decor, gezellige eettentjes, bizarre acts en performances kun je dus veel meer dan alleen dansen op "Mystery Land" !!!

Het "Mystery Land" kunstwerk, in voorgaande jaren verzorgd door bekende kunstenaars als "Dadara, Zender, Luuk Bode en Micha Klein", is ditmaal in handen van het grafische 3D-collectief Lemonade ism Toddzo !!!

De 16 podia van "Mystery Land" op een rij:

Mainstage
Sneakerz
Release Yourself
Rauw
Armada
Q-dance
Ex Porn Star
Dirty Dutch
Minimal Madness
Sounds Like Techno
r_AW
Rave je uit!
Shit is Bangin'
Girls Love DJ's
All is One
Theaterplein

De voorverkoop van "Mystery Land" start op 10 mei bij TicketOnline.nl !!!
Op 17 mei start de voorverkoop bij Ticketbox en de Free Record Shop !!!

Datum: zaterdag 25 augustus 2007
Tijden: 11.00 – 23.00
Locatie: voormalig Floriadeterrein, Haarlemmermeer
Tickets: € 57,- ex fee !!!
Tickets available at: TicketOnline.nl, Ticketbox, Free Record Shop

Website: http://mysteryland.nl
"Fedde Le Grand, Marco V, Armin van Buuren, Tiga, Erick E, Don Diablo, Roger Sanchez en Felix da Housecat" zijn enkele van de artiesten die op Mystery Land optreden dit jaar !!!

De volledige line-up werd vandaag bekendgemaakt !!!

Het is nog niet bekend wie de afsluiting verzorgt op het hoofdpodium !!!

Voor de volledige line-up: http://mysteryland.nl
Het dance-evenement is zaterdag succesvol verlopen !!! Zowel de organisatie als de politie toonden zich na afloop zeer tevreden over het eendaagse festival !!!

"Alles ging helemaal goed !!! De bezoekers hebben de hele dag kunnen genieten van de zon, de muziek en het vuurwerk na afloop", liet een woordvoerder van organisator ID&T weten !!!

Het festival was voor het eerst sinds vier jaar uitverkocht, aldus de organisatie !!! Zo'n 60.000 liefhebbers, 10.000 meer dan vorig jaar, gingen uit hun dak op de basdreunen van meer dan 120 artiesten !!!

Vooraf had de politie gewaarschuwd voor haar zerotolerancebeleid ten aanzien van drugs !!! Ook softdrugs waren verboden op "Mystery Land", dit in tegenstelling tot andere festivals zoals bijvoorbeeld "Lowlands", dat vorig weekeinde werd gehouden !!! De waarschuwing heeft volgens de politie kennelijk een preventief effect gehad !!! Ondanks de strenge controles werden slechts zestig aanhoudingen verricht en die hielden lang niet allemaal verband met drugs, aldus een woordvoerster !!! Een aantal mensen werd aangehouden omdat ze geen toegangsbewijs hadden of andere overtredingen begingen !!!


Een bericht toevoegen (*=Verplicht veld)
Naam*   
E-mail   
Een smilie toevoegen:
Tekst*   


AustraliŽ BelgiŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?