Forum

Forum - General [nl] - Bonnie St. Claire heeft een IQ van 52 !!!

Het IQ van "Bonnie St. Claire" is 52 !!! Dat blijkt althans uit de Nationale IQ Test die gisterenavond voor de zevende keer door BNN werd gehouden !!! De 'test der testen' bestond uit 60 vragen over onderdelen als verbale intelligentie (woordenschat en verbaal redeneren), technische en visuele intelligentie (ruimtelijk inzicht en visueel redeneren) plus geheugen en numerieke intelligentie (cijfermatig inzicht en numeriek redeneren) !!!

De andere BN'ers in de studio deden het beter !!! Winnaar bij de BN'ers werd "Esmaa Alariachi" (bekend van "Meiden van Halal") met een IQ van 123 !!! De scores van de andere bekende Nederlanders waren: "Viola Holt" (89), "Don Diablo" (117), "Hugo Metsers III" (117), "Armin van Buuren" (119), "Chris Tates" (119) en "Bert van Leeuwen" (121) !!!

De publieksgroepen die dit jaar de test maakten waren de corpsballen, de stoeipoezen, de wetenschappers, de moslima's en de Jerommekes (stoere, sterke mannen met spieren) !!! In het vak van de corpsballen werd gemiddeld de hoogste score bereikt (gemiddeld IQ van 126), terwijl de winnaar van de avond bij de groep professoren zat !!! Daar had een deelnemer een IQ van 140 !!!
jammer voor Bonnie...
Wat zielig voor Bonnie
de mijne was 113
Niet slecht Tamára! Ik heb helaas niet meegedaan. Ik wist niet eens dat het erop was
Ach...... zo'n IQ test zegt ook niet alles.
"Bonnie St. Claire" is boos op jongerenomroep "BNN" !!! Afgelopen woensdag deed ze daar mee aan het TV-spelletje "De Nationale IQ-test", en haalde daar met 52 punten de laagste score ooit !!! Zelfs de orang oetang die vorig jaar meedeed haalde een hogere score (75 punten) !!! De indruk die het grote publiek van haar heeft wordt er op deze manier niet veel beter op, maar volgens de 57-jarige "Bonnie" ligt het niet aan haar maar aan haar kapotte stemkastje !!! Ze staat erop dat "BNN" de score rechtzet !!!

Volgens "BNN" was er helemaal niets mis met het stemkastje van "Bonnie St. Claire" !!! De score is zo laag uitgevallen omdat "Bonnie" te vaak helemaal geen antwoord had ingevoerd !!! Ze drukte pas te laat op het knopje en een te laat antwoord wordt, helaas voor "Bonnie", door de computer ook als een fout antwoord gezien !!!
"Bonnie St. Claire" gaat nog een IQ test doen !!! Dat vertelde de zangeres vandaag in "De Telegraaf" !!! Ze is ervan overtuigd is dat die test gunstiger voor haar uitkomt dan de Nationale IQ Test van BNN !!!

"Bonnie" heeft echter wel geleerd van de publiciteit rondom haar optreden bij BNN en is daarom niet van plan de uitslag van de nieuwe test met de wereld te delen !!! "Tenzij ik een héél hoge score haal !!! Dan mag iedereen meegenieten !!!"
Het zal wel niet veel hoger zijn dan de vorige keer, Ik verwacht niet dat het stemkastje stuk was, helemaal onmogelijk is het ook weer niet

Maar wat maakt het uit zo'n score???
Volgens klopte de uitslag wel hoor...
Hahah! Lekker voor d'r
Tja, 52 is ongelovelijk laag...

M'n vader had eens in groep 5 een jongetje met een IQ van 58... Hij moest eens een voorbeeld geven van fruit. Het voorbeeld was een opsomming van drie á vier bepaalde vruchten. Hij beantwoorde;Geel.....

Ik ben momenteel nog maar 10 jaar, ik werd voor het laatst getest op m'n vierde, toen had ik een IQ van 119, ik zit in eind groep 7 en heb een leervoorstand van 1 jaar! In juli krijg ik een citotoets en ik krijg dan m'n IQ te horen. Ik ga waarschijnlijk naar havo (hoger algemeen voorgezet voorgezet onderwijs).
Laatst gewijzigd:
Kan me niet herinneren dat mijn IQ getest is bij de CITO, laat staan in de jaren daarvoor op school..
Vorige keer was er in Vlaanderen ook ophef rond zo'n IQ test.Toen was Jacky Lafon de pineut.Jammer voor Bonnie.


Een bericht toevoegen (*=Verplicht veld)
Naam*   
E-mail   
Een smilie toevoegen:
Tekst*   


AustraliŽ BelgiŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?