Forum

Forum - General [nl] - Tiësto Nieuws

Na het grote succes van de vorige edities van zijn "Tiësto in Concert Shows" in 2004 keert "Tijs Verwest", ofwel "Tiësto", terug in Nederland !!! Begin juni 2007 zal het "Gelredome" in Arnhem in het teken staan van zijn "Elements of Life Show" !!!

"Tiësto" zal met zijn show tevens Belgie aan doen !!! Op zaterdag 19 mei 2007 zal de "Ethias Arena" in Hasselt in het teken staan van bovengenoemde Show !!!
Tiësto" is de nieuwe deejay van het radiostation 538 !!! Dat
betekent een nieuwe stap in de carrière voor de DJ !!! Plaatjes draaien doet hij al jaren, maar nu gaat hij voor het eerst op de radio zijn playlist samenstellen !!! De Bredase DJ ziet daar fraaie mogelijkheden om muziek te laten horen die doorgaans niet aan bod komen tijdens zijn optredens !!! Natuurlijk ook een mooie aanwinst voor 538, die kunnen straks een hoop nieuwe internationale luisteraars verwelkomen !!!
Het nieuwe album van "Tiësto" is al in zijn geheel te downloaden terwijl de officiële release pas voor 9 april staat gepland !!! De DJ is het slachtoffer geworden van piraterij !!! Onlangs overkwam "Within Temptation" al hetzelfde !!! Wie inlogt op "googlet op Elements" of "Life en torrent", krijgt talloze sites die de cd aanbieden !!!
Om 19.00 uur begint het "geheime" optreden van "Tiësto" voor 2400 man op de luchthaven Schiphol !!! De hele show, het begin van zijn wereldtournee zal ongeveer 6 uren duren !!! Zelf zal hij 4 uur voor zijn rekening nemen !!!

Het optreden zal in het nog niet officieel geopende nieuwe gedeelte van Schiphol worden gehouden !!! Het is de bedoeling dat "Tiësto" ook nummers van zijn nieuwe album "Elements of Life" zal laten horen !!! Een uniek concert !!!
Zaterdag 24 maart start bij "TicketOnline" de kaartverkoop van de drie "Elements of Life" shows in het "Gelredome" te Arnhem !!!

Op donderdag 31 mei opent het "Gelredome" haar deuren voor "Tiësto's Elements of Life show" om drie dagen lang het toneel te zijn voor de spectaculairste show van "Tiësto" tot nu toe !!!

De tickets voor het Gelredome kosten € 60,25 !!! Naast de reguliere tickets is er ook een beperkt aantal VIP arrangementen te koop, deze kosten €195,25 !!!

De VIP arrangementen houden het volgende in:

* Toegang vanaf 20.00 in plaats van 21.00 uur

* Onbeperkt eten en drinken tijdens het event

* Persoonlijke uitnodiging inclusief speciale routebeschrijving en parkeerkaart die recht geeft op een gereserveerde plaats voor de aparte VIP entree

* Een (snelle) toegang tot het stadion via een speciale VIP entree

* Exclusieve garderobe

* VIP ruimte met extra entertainment, verrassende acts en performances

* VIP decks in het stadion

Het callcenter van "TicketOnline" is 7 dagen per week geopend van 10.00 uur tot 22.00 uur !!! De officiële start van de ticketverkoop is op zaterdag 24 maart om 10.00 uur, zowel online als via het callcentre !!!
De voetbalindustrie heeft "Tiësto" opnieuw weten vast te leggen voor een liedje !!! De DJ gaat de tune van het EK tot 21 jaar maken !!! Dat evenement vindt plaats van 10 tot 23 juni in Nederland !!! "Tiësto" maakte eerder de tune voor "De Wedstrijden" van "Talpa" en de openingshymne van de
Olympische Spelen in 2004 !!!
Tiësto mag weer een plekje aan zijn muur vrijmaken, want de dj wordt straks weer overladen met edelmetaal !!! De eerste twee gouden plakken zijn binnen !!! Het nieuwe album "Elements Of Life", dat 23 april uitkomt, is bij de release goud in zowel Nederland als België !!! Daarmee lijkt een # 1 positie in beide landen binnen handbereik !!!
Laatst gewijzigd: 07/04/2007 10:43
"Tiësto" staat ook dit jaar op het "538 Koninginnedagfeest" op
het Museumplein !!! De kersverse 538-deejay sluit vermoedelijk de feestdag af, net zoals hij dat vorig jaar al deed !!! Verder wordt de avond gevuld met miniconcerten van "Sophie Ellis Bextor, Within Temptation, Ilse deLange en Simon Webbe" !!!
"Tiësto" gaat niet drie, maar slechts één keer optreden in het Arnhemse Gelredome in het kader van zijn "Elements Of Life-tour" !!!

Zaterdag 2 juni wil de Nederlandse artiest een knalfeest geven in het Gelderse stadion, voor de overige twee geplande data was te weinig animo !!!

Het geplande concert op donderdag 31 mei trok te weinig belangstelling omdat een concert op een doordeweekse dag minder verkoopt !!! Het optreden van Tiësto gaat door tot 06.00 uur, dus dat is verklaarbaar !!!

Het concert op vrijdag 1 juni trok veel bedrijven die in één keer veel kaarten opkopen !!! "De ervaring heeft geleerd dat dit afbreuk kan doen aan de sfeer die "Tiësto" wil neerzetten", aldus de woordvoerder !!! Daarom is ook dat concert afgelast !!!

De kaartjes voor de afgelaste concerten van donderdag en vrijdag zijn nu geldig voor de show op zaterdag !!! Feestgangers die zijn verhinderd, krijgen hun geld terug !!!

(c) ANP
"Tiësto" opent volgende maand een restaurant / club in het voormalige Cineac-gebouw in Amsterdam !!! Volgens de DJ zal er Aziatisch worden gekookt !!!

Sommige gerechten zullen vernoemd worden naar bekende nummers van "Tiësto", zoals "Flight 643" en "Traffic" !!!
"Tiësto" zegt dol te zijn op koken en eten !!! "Als ik geen DJ was geweest, dan zou ik kok zijn geworden", aldus "Tijs" !!!
De kinderen in het Sophia Kinderziekenhuis kregen woensdag bezoek van "Tiësto" !!! Hij nam speciaal voor de patiëntjes plaats achter de draaitafels !!!
Het heeft een paar maanden geduurd, maar de samenwerking tussen Tiësto en Blue Man Group krijgt een vervolg !!! Tijdens de "TMF Awards" in oktober 2006 deden ze al samen een optreden, nu komt er ook een single uit waarop beide partijen samenwerken !!!Het past goede bij "Tiësto's" wens om wat meer rockmuziek te doen.
Ruim honderd inwoners van de Belgische stad Hasselt hebben geklaagd over geluidsoverlast tijdens een optreden van de "Tiësto" !!!

Ongeveer 18.000 tranceliefhebbers gingen zaterdagnacht uit hun dak in een evenementenhal, maar omwonenden konden de basdreunen minder waarderen !!!

Drie jaar geleden leidde een optreden van "Tiësto" in dezelfde stad ook al tot veel klachten !!! Volgens de organisatie waren deze keer voorzorgsmaatregelen genomen om overlast te voorkomen !!! Een team van de gemeente verrichtte geluidsmetingen en nam klachten op !!!
Op 2 juli geeft "Tiësto" een optreden in Beiroet, maar een groep radicale islamieten heeft gedreigd "Tiësto" te zullen doden, als hij toch zijn wereldberoemde plaatjes gaat draaien !!!
"Tiësto" stond gisterenavond niet alleen in het Gelredome in Arnhem !!! Hij werd, zoals eerder geschreven, bijgestaan door het visuele spektakel "Blue Man Group" !!! Samen brachten ze hun nieuwe single 'No More Heroes" ten gehore !!!

Bij de aftrap van de wereldtournee van "Tiësto", op 19 mei in het Belgische Hasselt, was "Blue Man Group" ook al aanwezig en op 19 juli staan de twee acts in New York, de thuishaven van de blauwe mannen !!!
Laatst gewijzigd: 03/06/2007 10:34
Bij dansfeesten in Arnhem zijn zaterdag 230 mensen aangehouden voor het bezit van harddrugs !!! In stadion Gelredome (DJ Tiësto) werden 170 mensen werden opgepakt.

Elders in de stad werden bij het dansevenement "Free Your Mind" zestig mensen aangehouden, meldt de politie zondag !!!

Iedereen die bij het concert van "Tiësto" was aangehouden is weer op vrije voeten !!! Van de arrestanten bij "Free Your Mind" zit een 21-jarige man uit Alphen aan den Rijn nog vast !!! Hij had 31 xtc-pillen bij zich en wordt er om die reden van verdacht dat hij de drugs verkocht !!! De in beslag genomen drugs, voornamelijk xtc en cocaïne, zijn vernietigd !!!

Beide feesten verliepen volgens de politie zonder ongeregeldheden !!!
"Tiësto" wordt de eigenaar van een discotheek in Amsterdam !!! De voormalige biosscoop "De Cineac" heeft veel eigenaren gehad, maar een succes werd het niet !!! "Tiësto" wil nu samen met de uitbater van "The Mansion" wel een succes maken van "De Cineac" !!!
Na Nederland, België en Hongarije heeft het album "Elements Of Life" ook in Roemenië de gouden status bereikt !!!

In Nederland en België was het album in april al goud bij de release !!! (De gouden status wordt bereikt bij veertigduizend verkochte exemplaren) !!!
In Nederland is het 40.000 exemplaren..... in Zwitserland is dit bijvoorbeeld 15.000.....

http://hitparade.ch/awards.asp?year=2007
De lezers van het Britse blad "DJ Magazine" hebben "Armin van Buuren" uitgeroepen tot beste DJ ter wereld !!!

"DJ Tiësto", die de prestigieuze prijs in 2002, 2003 en 2004 in de wacht sleepte, werd tweede !!!

Danceliefhebbers uit 220 landen brachten een recordaantal stemmen (345.000) uit voor de Top 100 van meest populaire diskjockeys die het tijdschrift elk jaar samenstelt !!! "Van Buuren" nam de bijbehorende award gisterenavond in Londen in ontvangst !!!

In 2006 eindigde Armin van Buuren op de tweede plaats, achter de Duitser "Paul van Dyk" !!! "DJ Tiësto" werd toen derde, hoewel hij zijn fans had opgeroepen niet meer op hem maar op nieuw talent te stemmen !!!

Het Nederlandse succes werd woensdag compleet met een 22e plaats voor "Fedde Le Grand", die daarmee de hoogst genoteerde nieuwkomer in de lijst is !!!
De DJ's "Tiësto, Jean, Ferry Corsten en Marco V" zijn op 23 februari te beluisteren op "Trance Energy" !!! Ook "Sander van Doorn, MC Mighty Mike en Mark Sherry" zijn van de partij in de Jaarbeurs Utrecht !!!

De kaartverkoop van "Trance Energy", dat voor de vijftiende keer plaatsvindt, is inmiddels van start gegaan !!! In de Jaarbeurs is plaats voor dertigduizend mensen !!!
"Tiësto" gaat trouwen met zijn vriendin "Stacey Blokzijl" !!! De twee geven elkaar op 10 oktober 2008 het jawoord !!! De DJ en zijn kersverse verloofde hebben nog geen trouwlocatie op het oog !!!

"Tijs" vroeg zijn 19-jarige vriendin vorige maand tijdens een vakantie op Mauritius om haar hand !!! Zij zou met een volmondig ja hebben geantwoord !!! Momenteel viert het verloofde stelletje, dat elkaar vorig jaar in het uitgaansleven leerde kennen, van een wintersport op een geheime locatie !!!

"Tiësto" was eerder een aantal jaren samen met fotomodel "Monique Spronk" !!! Zij verbraken begin 2006 hun verloving !!!
"Tiësto" is wederom uitgeroepen tot beste DJ ter wereld !!! Hij kreeg de prijs afgelopen donderdag uitgereikt op de International Dance Music Awards in Miami.

Ook vorig jaar mocht hij de prestigieuze prijs in ontvangst nemen. "Armin van Buuren" kreeg een prijs in de categorie beste Europese DJ. DJ "Sander van Doorn" werd in het zonnetje gezet als beste nieuwkomer.

"Tiësto" werd eveneens onderscheiden voor zijn album "In Search Of Sunrise vol. 6", dat tot beste mix-cd werd gekozen. "Armin van Buuren" kreeg net als vorig jaar een award voor zijn vrijdagavondshow bij radiozender Slam!FM.

De International Dance Music Awards worden jaarlijks georganiseerd in het kader van de Winter Music Conference, die wordt beschouwd als de belangrijkste internationale vakbeurs voor de dancewereld
Het bericht dat "Tiësto" zou zijn overleden in Californië door een autoongeluk is niet waar . Via zijn twitter melde "Tijs" vanmiddag gezond en wel te zijn !!!
Tiësto staat vanavond in de Engelse top-10 in de top-6.

http://www.bbc.co.uk/radio1/chart/singles
Red Lights
#6 (first ever UK top10-hit ever)
zo 23-2: 6 Tiësto - Red Lights
ma 24-2: 6 Tiësto - Red Lights
di 25-2: 6 Tiësto - Red Lights
wo 26-2: 6 Tiësto - Red Lights
do 27-2: 6 Tiësto - Red Lights
vr 28-2: 6 Tiësto - Red Lights
za 1-3: 7 Tiësto - Red Lights
zo 2-3: 7 Tiësto - Red Lights
UK - Overall Top Sellers Last 24 Hours RANK ARTIST TITLE SALES (Su)

1 Route 94 My Love (feat. Jess Glynne) 14765
2 Pharrell Williams Happy (From "Despicable Me 2") 11409
3 Clean Bandit Rather Be (feat. Jess Glynne) 8179
4 Sam Smith Money On My Mind 7296
5 Katy Perry Dark Horse (feat. Juicy J) 6614
6 A Great Big World & Christina Aguilera Say Something 5615
7 Tiësto Red Lights 4632
8 Foxes Let Go for Tonight 3934
9 ZEDD Stay the Night (feat. Hayley Williams) 3439
10 David Guetta Shot Me Down (feat. Skylar Grey) 3318

Zodra de track weer gaat stijgen de volgende top-10.
Hij staat trouwens naast zichzelf in de Engelse top-10. Voor John Legend's All of Me deed ie Tiësto's Birthday Treatment Mix.

UK - Overall Top Sellers Last 24 HoursRANK ARTIST TITLE SALES

1 Route 94 My Love (feat. Jess Glynne) 13249
2 Pharrell Williams Happy (From "Despicable Me 2") 7718
3 Clean Bandit Rather Be (feat. Jess Glynne) 5922
4 Katy Perry Dark Horse (feat. Juicy J) 5601
5 Sam Smith Money On My Mind 5026
6 A Great Big World & Christina Aguilera Say Something 4614
7 Coldplay Magic 4457
8 Tiësto Red Lights 3704 <-
9 John Legend All of Me 3691 <-
10 Lily Allen Air Balloon 3240

http://www.youtube.com/watch?v=epYt235k6zQ

http://www.youtube.com/watch?v=hdBAfp2eizw


Een bericht toevoegen (*=Verplicht veld)
Naam*   
E-mail   
Een smilie toevoegen:
Tekst*   


AustraliŽ BelgiŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?