Forum

Forum - Dutch Charts - Peter Beense kampt met stemproblemen

Peter Beense heeft serieuze stemproblemen. De Amsterdamse zanger heeft al een aantal weken last van een ontsteking aan zijn luchtwegen en slikt sinds vorige week medicijnen. Vooralsnog lijken deze niet aan te slaan.

De 46-jarige volkszanger en kroegbaas heeft al zijn optredens van het afgelopen weekeinde moeten afzeggen. Ook het komende weekeinde is hij niet in staat om te zingen. Volgende week hoopt de zanger zijn optredens te hervatten.

Rond april moet de nieuwe cd verschijnen van de zanger, die zijn platenlabel Telstar voor Pias verwisselde. In maart is hij als acteur te zien in de speelfilm 'Honeyz'. Ook zijn er plannen voor een derde groot concert in oktober. De afgelopen twee jaar stond hij in een uitverkochte Heineken Music Hall, maar de zanger is voor dit jaar ook nog met andere concertzalen in bespreking.Een bericht toevoegen (*=Verplicht veld)
Naam*   
E-mail   
Een smilie toevoegen:
Tekst*   


AustraliŽ BelgiŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?