Forum

Forum - Dutch Charts - Koninklijke onderscheiding bij afscheid Sonja !!!

VARA-coryfee "Sonja Barend" is benoemd tot Officier in de Orde van Oranje-Nassau !!! Ze kreeg die onderscheiding uit handen van de Amsterdamse burgemeester "Job Cohen" ter gelegenheid van haar allerlaatste televisie-uitzending: "Sonja: En morgen gezond weer op" afgelopen zaterdag 30 december 2006 !!!

"Sonja Barend", die in 1966 aan haar tv-loopbaan begon, nam zaterdag definitief afscheid van televisiekijkend Nederland in een speciale aflevering van haar programma !!! Voor het eerst in haar carrière wist ze vooraf niet wie in haar programma te gast zouden zijn en hoe de uitzending zou verlopen !!! Collega "Paul de Leeuw" leidde haar, ook tot haar verrassing, door haar afscheidsprogramma !!!

Gasten als "Paul Witteman", "Danny de Munk" en "Frits Barend" kwamen langs, waarna haar laatste gast "Job Cohen" met de koninklijke onderscheiding op de proppen kwam !!!

Persoonlijk heb ik haar shows altijd goed en inhoudend gevonden !!! Ik vind het jammer dat zij er mee opgehouden is, al heeft ze dat na al die hard werkende jaren zeker verdiend !!!
Ook zij heeft een onderscheiding wel verdiend. Net als Bono!!


Een bericht toevoegen (*=Verplicht veld)
Naam*   
E-mail   
Een smilie toevoegen:
Tekst*   


AustraliŽ BelgiŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?