Forum

Forum - Dutch Charts - Rudi Carrell krijgt borstbeeld !!!

In zijn geboorteplaats Alkmaar wordt op 7 juli een borstbeeld van "Rudi Carrell" onthuld !!! Het is dan precies een jaar geleden dat de Hollandse showmaster overleed !!!

De gemeente Alkmaar wilde al een tijdje een beeld, maar zocht nog naar een geldschieter daarvoor !!! Een verzekeraar heeft zich nu bereid verklaard het beeld, gemaakt door de Duitse kunstenaar "Carsten Eggers", te sponsoren !!! Het kunstwerk komt te staan op de "Rudi Carrellplaats" tussen Heul en Lindegracht, meldt de gemeente !!!

"Rudi Carrell" werd in 1943 als "Rudolf Kesselaar" geboren in de Alkmaarse Spoorbuurt !!! Hij heeft volgens de gemeente een grote bijdrage geleverd aan de internationale faam van zijn geboortestad Alkmaar en werd daarvoor in 2000 onderscheiden met de penning van verdienste van de stad Alkmaar !!! De showmaster overleed in juli 2006 aan longkanker in een ziekenhuis in Duitsland, waar hij grote bekendheid genoot !!! Hij was 71 jaar !!!


Een bericht toevoegen (*=Verplicht veld)
Naam*   
E-mail   
Een smilie toevoegen:
Tekst*   


AustraliŽ BelgiŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?