Forum

Forum - General [nl] - Bob Dylan komt 8 april 2007 naar Nederland !!!

"Bob Dylan" geeft 8 april 2007 een concert in de "Heineken Music Hall" in Amsterdam !!! De voorverkoop begint zaterdagmorgen om 10.00 uur !!!

"Bob Dylan", geboren als "Robert Allen Zimmerman", heeft bijna vijftig albums op zijn naam staan, met als laatste wapenfeit "Modern Times" !!! Hij werd wereldberoemd met nummers als "Blowin' In The Wind" en "The Times They Are A-Changin" !!!

De laatste keer dat "Bob Dylan" in Nederland optrad, was vorig oktober 2005 in "AHOY" Rotterdam !!!
"Bob Dylan" geeft maandag 9 april 2007 een extra concert in de "Heineken Music Hall" in Amsterdam !!! De voorverkoop is al begonnen !!! Het optreden van zondag 8 april, dat afgelopen zaterdag in de voorverkoop ging, is nagenoeg uitverkocht !!!
De verkoop van de laatste kaartjes voor het concert op 9 april is inmiddels in volle gang !!! Wie bij het concert aanwezig wilt zijn moet toch zo snel mogelijk de knoop doorhakken en de kaarten z.s.m. bestellen, anders is ook dit concert uitverkocht !!!


Een bericht toevoegen (*=Verplicht veld)
Naam*   
E-mail   
Een smilie toevoegen:
Tekst*   


AustraliŽ BelgiŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?