Forum

Forum - General [nl] - Oudste mens ter wereld overleden !!!

Elizabeth Bolden", die te boek stond als de oudste mens ter wereld, is gieteren op 116-jarige leeftijd overleden in het Amerikaanse Memphis !!!

"Elizabeth Bolden" werd geboren op 15 augustus 1890, aldus een Amerikaanse organisatie die bijhoudt waar de oudste mensen ter wereld wonen !!! Het Guinness Book of Records had Bolden ook als oudste mens op aarde geregistreerd !!!

De oudste mens zou nu de 115-jarige "Emiliano Mercado Del Toro" uit Puerto Rico zijn !!!
Das oud 116 . Hoeveel personen zijn er eigenlijk nog van de periode 1800/1899?
"Emiliano Mercado Del Toro" uit Puerto Rico die te boek stond als de oudste mens ter wereld, is afgelopen woensdag 24 januari 2007, op 115-jarige leeftijd overleden !!!

De oudste mens zou nu de 114-jarige "Emma Tillman" uit de U.S.A., een voormalig dienstmeisje van actrice "Katharine Hepburn", zijn !!!
De oudste mens ter wereld, "Emma Faust Tillman" uit Hartford in de Amerikaanse staat Connecticut, is zondagavond 28-01-2007 in het verpleeghuis waar zij verbleef, overleden !!! Zij was 114 !!!

"Tillman" is maar 5 dagen geleden 's werelds oudste mens geweest !!! Op 24 januari overleed de vorige titelhouder, de Puertoricaan "Emiliano Mercado Del Toro", op 115-jarige leeftijd !!!

"Emma Faust Tillman" werd op 22 november 1892 als dochter van voormalige slaven geboren in een gezin met 23 kinderen op een plantage in de Amerikaanse staat North Carolina !!! Ze bleef tot haar 110de op zichzelf wonen !!!

Binnen het kinderrijke gezin behaalden overigens vier van haar broers en zussen eveneens een leeftijd van boven de 100 !!!

De oudste mens zou volgens het "Guinness Book Of Records" op dit moment de eveneens 114-jarige "Yone Minagawa" uit Japan zijn !!!
De oudste mens ter wereld, de Japanse "Yone Minagawa", is niet meer, meldde het Japanse persbureau Kyodo vandaag !!! Ze is 114 jaar oud geworden !!! "Minagawa" kwam uit de zuidwestelijke provincie Fukuoka !!!
Gaat nu wel snel met die oudjes


Een bericht toevoegen (*=Verplicht veld)
Naam*   
E-mail   
Een smilie toevoegen:
Tekst*   


AustraliŽ BelgiŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?