Ruth Jacott

Links

2 Fans
Toon fans

Word fan

DISCOGRAFIE NUMMERS ALBUMS CHARTS

Discografie Singles

TitelLabelRelease
The Stranger (Central Parque starring Ruth Jacott)Turning Point1983
Make Me CryPolydor1986
Sensational YouJaws1988
Teygo Makandra (Ruth Jacott & Hans Vermeulen)RCA1990
A Plain Mystery (Hans Vermeulen & Ruth Jacott)RCA1991
Blijf bij mij (Ruth Jacott & Paul de Leeuw)Dino21/06/1993
VredeDino1993
Onderweg naar morgenDino04/02/1994
Ik kan echt zonder jouDino06/1994
Buseruka (Lied voor Rwanda) / Ik kan echt zonder jouDino1994
Vrij met mijDino1994
Ik hou zoveel van jouDino1994
Ik ga doorDino1995
HartslagDino07/03/1997
Altijd dichtbijDino1997
Liefde of lustDino1997
Hou me vastDino1997
Vals verlangenDino1999
Als je iets kan doen (Artiesten voor AziŽ)EMI07/01/2005
Wereldwijd orkest (Het Metropole Orkest o.l.v. Vince Mendoza m.m.v. diverse artiesten)Cloud 902/12/2011
 

Discografie Albums - Studio

TitelLabelRelease
Ruth JacottDino23/04/1993
Hou me vastDino1994
GeheimenDino1995
HartslagDino11/04/1997
Vals verlangenDino16/04/1999
TastbaarDino01/11/2002
PassieTabtoo17/04/2009
A Tribute To Billie Holiday (Ruth Jacott met het Metropole Orkest o.l.v. Michael Abene)V&V12/11/2010
Simply The Best - One Woman ShowCNR15/03/2012
Ik adem je inNRGY03/10/2014
 

Discografie Albums - Best Of

TitelLabelRelease
Altijd dichtbij - De hitcollectieDino23/02/1998
Alle 40 goedDino22/02/2010
EssentialEMI23/03/2012
 
AustraliŽ BelgiŽ Denemarken Duitsland Finland Frankrijk ItaliŽ Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?