Mouth & MacNeal

Links

0 Fans
Word fan

DISCOGRAFIE NUMMERS ALBUMS CHARTS

Discografie Singles

TitelLabelRelease
Hey, You LoveDecca08/1971
How Do You DoDecca11/1971
Talk A Little LouderDecca05/1972
Hello-APhilips05/1972
Hello-A (Deutsche Originalaufnahme) (Mouth & Mac Neal)Philips06/1972
You-Kou-La-Le-Lou-PiePhilips10/1972
You-Kou-La-Le-Lou-Pie [deutsch]Philips11/1972
BatteringramPhilips02/1973
MedizinmannPhilips03/1973
Minnie, MinniePhilips08/1973
Do You Wanna Do ItPhilips11/1973
Wie denn? Wo denn? Was denn?Philips12/1973
Ik zie een sterDecca03/1974
Ein gold'ner SternPhilips04/1974
I See A StarPhilips04/1974
Ah, l'amorePhilips06/1974
4 gouden hitsPhilips1989
 

Discografie Albums - Studio

TitelLabelRelease
How Do You Do?Philips1971
Mouth & MacNealDecca1971
HelloPhilips1972
Hello And Thank YouDecca1972
IIPhilips1972
Pocketful Of HitsPhilips1973
Ik zie een sterDecca1974
 

Discografie Albums - Best Of

TitelLabelRelease
The Best Of (Mouth & MacNeal & Little Eve)Philips1980
The SinglesBR11/09/1995
The Singles+BR08/10/2001
 
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?