Mecano

Links

1 Fan
Toon fans

Word fan

DISCOGRAFIE NUMMERS ALBUMS CHARTS

Discografie Singles

TitelLabelRelease
Me colé en una fiestaCBS1982
MaquillajeCBS1982
Barco a VenusCBS1983
JapónCBS1984
Hawaii - BombayCBS1985
Hijo de la lunaAriola1988
No hay marcha en Nueva YorkAriola1988
El blues del esclavoAriola1988
Une femme avec une femmeAriola1990
Ariola1991
Una rosa es una rosaAriola1992
El fallo positivoAriola1992
 

Discografie Albums - Studio

TitelLabelRelease
¿Dónde está el país de las hadas?EMI1983
15 grandes éxitosSony1987
Entre el cielo y el sueloAriola1988
Descanso dominicalAriola1988
AidalaiAriola01/03/1991
MecanoBMG 
Ya viene el solBMG 
Grandes éxitos//
 

Discografie Albums - Best Of

TitelLabelRelease
Ana José NachoAriola23/03/1998
 
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?