Inna

Links
Officiële site

DISCOGRAFIE NUMMERS ALBUMS CHARTS

Discografie Singles

TitelLabelRelease
HotARS29/06/2009
Déjà vu (Bob Taylor feat. Inna)Spinnin'2009
LoveSpinnin'02/04/2010
AmazingARS14/06/2010
10 Minutes (Inna feat. Play & Win)ARS04/10/2010
Sun Is UpARS24/01/2011
Club RockerARS27/06/2011
Un momento (Inna & Magan)ARS12/09/2011
EndlessARS13/02/2012
Cola Song (Inna feat. J Balvin)Atlantic21/04/2014
YallaRoton03/11/2015
We Wanna (Alexandra Stan & Inna feat. Daddy Yankee)BIP20/11/2015
HeavenRoton10/06/2016
Gimme GimmeRoton / Global01/02/2017
Fade Away (Sam Feldt x Lush & Simon feat. Inna)Spinnin'09/06/2017
NirvanaGlobal28/11/2017
La roulette (Inna & DJ Sem feat. Matt Houston)Global / Casablanca09/02/2018
 

Discografie Albums - Studio

TitelLabelRelease
HotRoton / ARS27/08/2010
I Am The Club RockerRoton / ARS16/09/2011
 
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?