Frans Bauer

Links

2 Fans
Toon fans

Word fan

DISCOGRAFIE NUMMERS ALBUMS CHARTS

Discografie Singles

TitelLabelRelease
Ben je jongMM1987
Samen naar GriekenlandMM1988
EensMM1989
Op weg naar het gelukTip Top1990
De regenboog (Frans Bauer & Marianne Weber)Tip Top24/02/1997
Wenn ein Stern am Himmel stehtKoch1997
Ik pluk 'n sterKoch1999
Eens schijnt voor jou de zon / Heb je even voor mijSony Music MM2002
Heb je even voor mijSony21/11/2003
Weet dat het zonnetje schijnt (Frans Bauer & Kabouter Plop)Rocket2005
Hé lekker dingRocket2005
Un dos tresRocket2006
Kom dans met mij (Laura Lynn & Frans Bauer)ARS02/11/2007
Al duurt de nacht tot morgenvroeg (Laura Lynn & Frans Bauer)ARS28/03/2008
Als ik de lichtjes in jouw ogen zie (Laura Lynn & Frans Bauer)ARS20/06/2008
Als ik met jou op wolken zweef (Frans Bauer & Marianne Weber)Rocket12/09/2008
Amore lacht (Frans Bauer & Marianne Weber)Rocket21/11/2008
Geen woordenRocket18/09/2009
Wat moet ik toch zonder jouKing01/04/2011
Mijn hart gaat zo tekeerRocket23/09/2011
Feesten met de Sam (Sam Gooris met The Sunsets & Frans Bauer)King28/01/2013
Doe nou nietRocket / NRGY30/08/2013
RatatadadadaRocket / NRGY26/09/2014
Een beetje verliefdRocket / NRGY09/09/2016
Bella ItaliaTop Act27/03/2017
Kom nu maar in m'n armenRocket / NRGY17/11/2017
Blijf vanavond heel even bij mijRocket / NRGY02/03/2018
'n Dag uit duizend dromenTip Top 
 

Discografie Albums - Studio

TitelLabelRelease
Frans Bauer & Marianne Weber (Frans Bauer & Marianne Weber)Tip Top1997
Was dir mein Herz nicht sagen kannKoch1998
Ganz tief ins HerzSony2000
Wer an Träume glaubtBellevue2001
Duetten (Laura Lynn & Frans Bauer)ARS25/04/2008
Frans & Marianne (Frans Bauer & Marianne Weber)Rocket17/10/2008
KerstfeestSony BMG24/11/2008
Voor elke dagRocket16/10/2009
De mooiste jaren komen nogRocket / NRGY14/10/2013
Lieve schatRocket / NRGY03/11/2014
Geluk hoop en liefdeRocket / NRGY07/10/2016
LevensliedRocket / NRGY02/03/2018
 

Discografie Albums - Best Of

TitelLabelRelease
'n Zalige zomerSony BMG13/06/2008
Zijn 50 mooiste duettenSony BMG29/09/2008
Hit CollectionSony BMG27/10/2008
Bauer Top 100Sony BMG14/11/2008
AmoreSony02/02/2009
Zomer hits Top 50Sony22/06/2009
Back To Back (Laura Lynn & Frans Bauer)ARS06/05/2011
Alle 40 goedEMI Catalogue Marketing21/09/2012
Top 40 - His Ultimate Top 40 CollectionSony30/06/2017
 

Discografie Albums - Misc

TitelLabelRelease
Sieben Rosen, sieben TränenKoch01/03/2002
 
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?