Doe Maar

Links

3 Fans
Toon fans

Word fan

DISCOGRAFIE NUMMERS ALBUMS CHARTS

Discografie Singles

TitelLabelRelease
Ik zou het willen doenTelstar1979
AnitaKillroy1980
Sinds 1 dag of 2 (32 jaar)Killroy1980
SmoorverliefdKillroy1981
Doris DayKillroy1982
Is dit allesKillroy1982
De bomSky1982
PaSky1983
1 nacht alleenSky1983
MachoSky1984
Belle HélèneSky1984
Als niet als (Doe Maar met Brainpower)V231/03/2000
WatjeV22000
Pa (Live in Ahoy)V22000
Liever dan lief (Gers Pardoel & Doe Maar)Top Notch14/09/2012
 

Discografie Albums - Studio

TitelLabelRelease
Doe MaarKillroy1979
SkunkKillroy1981
Doris Day en andere stukkenKillroy1982
4usSky1983
KlaarV214/04/2000
The Golden Years Of Dutch Pop MusicUSM23/02/2018
 

Discografie Albums - Live

TitelLabelRelease
Lijf aan lijfSky1983
Symphonica in rossoUniversal30/11/2012
 

Discografie Albums - Best Of

TitelLabelRelease
5 jaar - Het complete overzichtArcade1984
De beste vanSky1984
De besteSky1991
AllesArcade1999
Écht allesCNR02/02/2007
De singlesTelstar / V220/06/2008
Alle 40 goedTelstar / T228/01/2011
 

Discografie Albums - Mix

TitelLabelRelease
Doe de dub! Disco Dub-versieKillroy1982
 

Discografie Albums - Misc

TitelLabelRelease
De jonge jaren van Doe Maar - 50 jaar NederpopDureco / Telstar03/10/2008
Versies / Limmen Tapes (Doe Maar e.a.)Top Notch14/09/2012
 

Discografie Albums - DVD

TitelLabelRelease
Symphonica in rossoUniversal30/11/2012
 
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?