Diane Schuur

Geboortedatum
Diane Schuur  10.12.1953

Links
Fansite

0 Fans
Word fan

DISCOGRAFIE NUMMERS ALBUMS CHARTS

Discografie Singles

TitelLabelRelease
By Design (Diane Schuur & José Feliciano)Dureco / Benelux1986
 

Discografie Albums - Studio

TitelLabelRelease
Talkin' 'Bout YouGRP1988
Pure SchuurGRP1991
Love SongsGRP26/04/1993
Heart To Heart (B.B. King & Diane Schuur)GRP02/05/1994
Music Is My LifeAtlantic29/03/1999
MidnightConcord07/2003
Schuur Fire (Diane Schuur feat. Caribbean Jazz Project)Concord15/04/2005
Some Other TimeConcord30/09/2008
The GatheringEMI Classics03/06/2011
 
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?