Ciska Peters

Links

1 Fan
Toon fans

Word fan

DISCOGRAFIE NUMMERS ALBUMS CHARTS

Discografie Singles

TitelLabelRelease
Wie weetMMP1963
Pardon, mon amiMMP1963
Zal ik jou weer zienMMP1963
Niemand zal mijn tranen zienMMP1964
Don't Press That Button MisterMMP1964
OnzekerheidMMP1964
Blijf ik in je gedachten?CNR1965
Vaarwel, vaarwel mijn lievelingCNR1965
Laat me gaanCNR1966
Ik bekenCNR1967
LuganoCNR1967
Du bist meine LiebeCNR1967
Mon cœur est un violinNegram1968
GewonnenNegram1968
De meiden van de kermisPhilips1970
Het laatste uurPhilips1971
JelskedijePhilips1972
Geef me je handPhilips1972
Zo zal deze zomer zijnPhilips1973
Vive l'amour, viva l'amorePhilips1973
España mañanaPhilips1974
Een heel gelukkig kerstfeest (Bonnie, Ronnie, Ciska, Nico, Willeke, Harmen, Ome Jan)Philips12/1975
Dans naar de zonPhilips1975
Een witte eend (Ciska Peters & Ronnie Tober)Philips1975
Naar de kermis (Ciska Peters & Ronnie Tober)Philips1975
De ridder van de sofaPhilips1976
Ben jij alleen vannacht?CNR1976
Dans de sambaCNR1977
El amorCNR1978
Er is nog liefdePhilips1979
Es gibt noch LiebePolydor1979
Zeeman, je verlangen is de zeePolydor1981
De zwarte katPolydor1981
Daar droom ik vanPolydor1982
Sweetheart - My Darling - mijn schatPolydor1982
Kom in mijn armen (Ciska Peters & Aristakes)Polydor1983
Bouzouki's klinken door de nachtPolydor1984
Huil maar niet kleine meidPolydor1984
Bloemen maken mensen blijMultigram1987
 

Discografie Albums - Studio

TitelLabelRelease
Ciska PetersPhilips1972
Ciska Peters [1982]Polydor1982
 

Discografie Albums - Best Of

TitelLabelRelease
Het beste vanPolydor1996
Hollands GlorieCNR2001
 
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?