Alizée

Geboortedatum
Alizée Jacotey  21.08.1984

Links
Officiële site

12 Fans
Toon fans

Word fan

DISCOGRAFIE NUMMERS ALBUMS CHARTS

Discografie Singles

TitelLabelRelease
Moi... LolitaPolydor03/07/2000
L'AlizéPolydor11/12/2000
GourmandisesPolydor13/08/2001
Parler tout basPolydor27/08/2001
J'en ai marre!Polydor24/02/2003
J'ai pas vingt ansPolydor03/06/2003
À contre-courantPolydor07/10/2003
Amélie m'a dit (Live)Polydor2004
Mademoiselle JulietteRCA21/01/2008
Les collines (Never Leave You)Jive01/03/2010
LimelightWisteria / Institubes / Jive Epic26/04/2010
À cause de l'automneJive02/07/2012
BlondeJive17/03/2014
AlcalineJive16/06/2014
 

Discografie Albums - Studio

TitelLabelRelease
GourmandisesPolydor01/12/2000
Mes courants électriques...Polydor18/03/2003
PsychédélicesRCA30/11/2007
Une enfant du siècleJive26/03/2010
5Jive25/03/2013
BlondeJive20/06/2014
 

Discografie Albums - Live

TitelLabelRelease
En concertPolydor22/10/2004
 

Discografie Albums - Best Of

TitelLabelRelease
Tout AlizéeUniversal10/12/2007
 

Discografie Albums - DVD

TitelLabelRelease
En concertPolydor2004
 
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?