Agnetha Fältskog

Geboortedatum

Links
Officiële site

DISCOGRAFIE NUMMERS ALBUMS CHARTS

Discografie Singles

TitelLabelRelease
Följ med migCupol1967
FörsonadeCupol02/1968
Señor Gonzales (Agnetha)Metronome1968
Slutet gott allting gottCupol1968
Allting har förändrat sejCupol1968
Sjung denna sång (Agnetha Fältskog och Jörgen Edman)Cupol1968
Snövit och de sju dvärgarnaCupol1968
En sommar med dejCupol1968
Robinson Crusoe (Agnetha)Metronome1968
Concerto d'amore (Agnetha)Metronome1969
Hjärtats kronprinsCupol1969
En gång fanns bara vi tvåCupol1969
ZigenarvänCupol1969
Wer schreibt heut' noch Liebesbriefe (Agnetha)Metronome1969
Om tårar vore guldCupol1970
Ta det bara met roCupol1970
Ein kleiner Mann in einer Flasche (Agnetha)Metronome1970
Fragezeichen mag ich nicht (Agnetha)Metronome1970
En sång och en sagaCupol1971
Kungens vaktparadCupol1971
Många gånger änCupol1971
Vart ska min kärlek föraCupol1972
Komm doch zu mir (Agnetha)CBS1972
Dröm är dröm, och saga sagaCupol1972
Så glad som dina ögonCupol1972
Geh' mit Gott (Agnetha)CBS1972
En sång om sorg och glädjeCupol1973
GolliwogEpic1974
Dom har glömtCupol1975
S.O.S.Cupol1975
När du tar mej i din famnCupol / CBS04/1979
Never Again (Tomas Ledin & Agnetha Fältskog)Polydor05/09/1982
The Heat Is OnPolydor03/05/1983
Wrap Your Arms Around MePolydor07/1983
It's So Nice To Be RichPolar1983
Can't Shake LoosePolydor1983
I Won't Let You GoPolydor01/03/1985
One Way LovePolydor1985
The Angels CryPolydor1985
Just One HeartPolydor1985
The Way You Are (Agnetha Fältskog & Ola Håkansson)Teldec1986
The Last TimeWEA1987
Yo no fui (Quien dijo adiós) (Agnetha Fältskog & Peter Cetera)WEA1987
I Wasn't The One (Who Said Goodbye) (Agnetha Fältskog with Peter Cetera)WEA1988
Let It ShineWEA1988
The Queen Of HeartsPolydor1998
If I Thought You'd Ever Change Your MindWEA09/04/2004
When You Walk In The RoomWarner14/06/2004
When You Really Loved SomeoneUniversal11/03/2013
Dance Your Pain AwayUniversal24/06/2013
I Should've Followed You Home (Agnetha Fältskog feat. Gary Barlow)Universal18/11/2013
 

Discografie Albums - Studio

TitelLabelRelease
Agnetha FältskogCupol1968
Agnetha Fältskog Vol. 2Cupol1969
Som jag ärCupol1970
När en vacker tanke blir en sångCupol1972
Elva kvinnor i ett husCupol01/12/1975
Nu tändas tusen juleljus (Agnetha & Linda)Polar1980
Wrap Your Arms Around MePolar03/06/1983
Eyes Of A WomanPolydor25/03/1985
I Stand AloneWEA17/11/1987
Kom följ med i vår karusell (Agnetha och Christian)WEA1987
My Colouring BookWEA23/04/2004
AUniversal10/05/2013
 

Discografie Albums - Best Of

TitelLabelRelease
Agnetha Fältskogs bästaCupol1973
Tio år med AgnethaCupol / CBS1979
Sjung denna sångCupol1986
My Love My LifeColumbia13/09/1996
That's Me - The Greatest HitsPolydor25/05/1998
My Very BestColumbia08/10/2008
 

Discografie Albums - Box

TitelLabelRelease
De första åren 1967 - 1979Cupol21/12/2004
Original Album Classics - Box SetCupol03/10/2008
3 Original Album ClassicsCupol25/01/2010
 

Discografie Albums - Misc

TitelLabelRelease
AgnethaEmbassy / CBS1974
Teamtoppen 1Marian1985
CollectionKaktus1986
The Voice Of ABBA (Agnetha & Frida)Spectrum25/03/1994
Geh' mit Gott (Agnetha)Royal1994
SvensktopparMusikServ1998
13 HitsUniversal12/11/2004
 
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?