Yung Felix feat. Bizzey, Kraantje Pappie & Bokoesam - Breek het op

Cover Yung Felix feat. Bizzey, Kraantje Pappie & Bokoesam - Breek het op
Digital
Noah's Ark 17UM1IM54936 (nl)

Nummer

Jaar:2017
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Single Tip:09/12/2017 / Piek: 3 / Weken: 2

Tracks

01/12/2017
Digital Noah's Ark 17UM1IM54936 (UMG) [nl]
Toon detailsAlles beluisteren
1.Breek het op
  3:12
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:12Breek het opNoah's Ark
17UM1IM54936
Single
Digital
01/12/2017

Bizzey   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
The Fur25/03/2006603
Still Care02/12/2006952
This Way (Too Many Times) (Don Diablo feat. Bizzey)08/12/2007285
Stronger (Bassjackers feat. Bizzey)10/04/2010972
Challas (Bizzey feat. Mula B & Louis)15/10/2016673
De manier (Kraantje Pappie feat. Bizzey)14/01/20172216
Doe je dans (Bizzey feat. Yung Felix, Jozo, Adje & YOUNGBAEKANSIE)11/02/2017971
Traag (Bizzey feat. Jozo & Kraantje Pappie)20/05/20172246
Badman Ollo (Bizzey, Yung Felix & Josylvio feat. 3robi)15/07/20175922
Shaka Zulu (Yung Felix, Bizzey & Josylvio feat. Hef & Delivio Reavon)05/08/2017781
C'est la vie (The Partysquad feat. Josylvio, Bizzey, Hansie & Broertje)12/08/20172616
Blow It All (Bizzey & Frenna feat. Ramiks, Diquenza & Dovgh)14/10/2017358
Merry (Nafthaly Ramona, Bizzey & Hef)18/11/20172020
Ja! (Bizzey feat. Kraantje Pappie, Chivv & Yung Felix)20/01/2018118
Ewa (Bizzey feat. Mula B & LouiVos)24/02/20182513
Girl Girl (Bizzey feat. Sterre)24/02/2018502
Rock Ya Body (Bizzey feat. Josylvio)24/02/2018601
PumPumPum (Bizzey feat. Josylvio & Yung Felix)24/02/2018611
Dom doen (Bizzey feat. Broertje & D-Double)24/02/2018661
Net als toen (Bizzey feat. Jonna Fraser)24/02/2018671
Doe het voor24/02/2018721
Ding ding ding (Bizzey feat. Jozo & YOUNGBAEKANSIE)24/02/2018751
Rakata (Bizzey feat. Mr. Polska & Kippie)24/02/2018811
Millie's (Bizzey feat. Chivv)24/02/2018841
Gunman24/02/2018961
Ze willen mee (Hardwell, Bizzey, Lil Kleine & Chivv)07/04/201847
Bom 't (Jayh / Mula B / Bizzey / Dopebwoy)19/05/2018421
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
November24/02/2018113
 
Compilaties - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Nope Is Dope Volume 7 (Bassjackers, Gregor Salto, DJ Gregory & MC Bizzey)08/05/201088
 

Kraantje Pappie   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Waar is Kraan?28/01/20122414
Wat nou als het lukt02/06/2012924
Alles gaat voorbij (Doe Maar / Postmen / Kraantje Pappie)11/08/2012212
Weekend (FeestDJRuud & Dirtcaps feat. Sjaak & Kraantje Pappie)13/07/2013691
Met z'n tweeën07/12/2013573
Feesttent (Kraantje Pappie feat. MC Jiggy Djé)22/02/20145012
Handen omhoog (Jan Smit & Kraantje Pappie)11/10/201414
De manier (Kraantje Pappie feat. Bizzey)14/01/20172216
Pompen06/05/2017812
Traag (Bizzey feat. Jozo & Kraantje Pappie)20/05/20172246
Ja! (Bizzey feat. Kraantje Pappie, Chivv & Yung Felix)20/01/2018118
Lil Craney24/03/201829
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Crane28/01/2012810
Crane II22/03/2014133
Crane III05/11/20162265
 

Yung Felix   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Doe je dans (Bizzey feat. Yung Felix, Jozo, Adje & YOUNGBAEKANSIE)11/02/2017971
Badman Ollo (Bizzey, Yung Felix & Josylvio feat. 3robi)15/07/20175922
Shaka Zulu (Yung Felix, Bizzey & Josylvio feat. Hef & Delivio Reavon)05/08/2017781
Ja! (Bizzey feat. Kraantje Pappie, Chivv & Yung Felix)20/01/2018118
Gasolina (Murda feat. Lange, Djaga Djaga & Yung Felix)03/02/2018512
PumPumPum (Bizzey feat. Josylvio & Yung Felix)24/02/2018611
Loco (Yung Felix feat. Poke & Dopebwoy)17/03/20181210
 

Bokoesam   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Investeren in de liefde (SFB / Ronnie Flex / Lil Kleine / Bokoesam)18/04/20152248
No Go Zone (Jandro / Idaly / Lil Kleine / Bokoesam / Def Major / Ronnie Flex)18/04/20153828
Hoog / Laag (Ronnie Flex, Idaly, Lil' Kleine, Bokoesam & Jonna Fraser)18/04/2015679
Dom dom dom (Lil' Kleine, Bokoesam & Cartiez)04/07/2015981
We zijn hier (Dio met Jayh, Bokoe Sam en Ronnie Flex)07/11/2015922
Jij & Ik (Bokoesam feat. Idaly)26/03/20164910
Djembé15/10/2016971
BBB (Bokoesam feat. Jonna Fraser)29/04/2017971
Net iets meer (Lil Kleine feat. Bokoesam)01/07/20171435
Omhoog/Away (Emms + Bokoesam)23/09/2017606
Vroom (Famke Louise feat. Bokoesam)16/12/201774
Nikes (Jacin Trill & Bokoesam)20/01/2018248
Hoi aangenaam (Anbu feat. Jiri11, Bokoesam & Jacin Trill)27/01/2018582
Zo vader, zo zoon (Jacin Trill & Bokoesam)17/02/2018402
Gevulde cups (Jacin Trill & Bokoesam)17/02/2018601
Gouden koets (Jacin Trill & Bokoesam)17/02/2018701
Op mijn Phone, Pt 2 (Jacin Trill & Bokoesam)17/02/2018911
Maccie menu (Jacin Trill & Bokoesam)17/02/2018931
Wow (Ronnie Flex feat. Bokoesam & Priceless)31/03/2018172
Atletiek (Ronnie Flex feat. Bokoesam & Djahboy)31/03/2018221
Evoluatie (Esko feat. Bokoesam & Famke Louise)28/04/2018521
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Bokoeyoncé - The Mixtape20/08/2016133
Solo20/05/2017127
Zo vader, zo zoon (Jacin Trill & Bokoesam)17/02/2018114
 

Reviews

Puntengemiddelde: 1.5 (Reviews: 2)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Jeroen68
**
Klassieker wordt natuurlijk zwaar mishandeld, maar het is minder erg dan wat er normaal uit deze hoek komt

Snormobiel Beusichem
*
▒ . . . . . . . . . . . . . ,.-‘”. . . . . . . . . .``~.,
. . . . . . . .. . . . . ,.-”. . . . . . . . . . . . . . . . . .“-.,
. . . . .. . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ”:,
. . . . . . . .. .,?. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .\,
. . . . . . . . . /. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ,}
. . . . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ,:`^`.}
. . . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ,:”. . . ./
. . . . . . ./. . . __. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . :`. . . ./
. . . . . . . /__.(. . .“~-,_. . . . . . . . . . . . . . ,:`. . . .. ./
. . . . . . /(_. . ”~,_. . . ..“~,_. . . . . . . . . .,:`. . . . _/
. . . .. .{.._$;_. . .”=,_. . . .“-,_. . . ,.-~-,}, .~”; /. .. .}
. . .. . .((. . .*~_. . . .”=-._. . .“;,,./`. . /” . . . ./. .. ../
. . . .. . .\`~,. . ..“~.,. . . . . . . . . ..`. . .}. . . . . . ../
. . . . . .(. ..`=-,,. . . .`. . . . . . . . . . . ..(. . . ;_,,-”
. . . . . ../.`~,. . ..`-.. . . . . . . . . . . . . . ..\. . /\
. . . . . . \`~.*-,. . . . . . . . . . . . . . . . . ..|,./.....\,__
. . . . . . . }.>-._\. . . . . . . . . . . . . . . . . .|. . . . . . ..`=~-,
. . . . . . . ._\_. . . `\,. . . . . . . . . . . . . . . . .\
. . . . . . . . . .`=~-,,.\,. . . . . . . . . . . . . . . .\
. . . . . . . . . . . . . . . . `:,, . . . . . . . . . . . . . `\. . . . . . ..__
Oeps !!! . . . . . . . . . . . . .`=-,. . . . . . . . . .,%`>-- ☺!!!
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?