Xzibit - Paparazzi

Cover Xzibit - Paparazzi
CD-Maxi
RCA 74321 41810 2
Cover Xzibit - Paparazzi
CD-Single
Loud / RCA 74321 459412

Nummer

Jaar:1996
Muziek/Tekst:Alvin Joiner
Eric Banks
Producer:Thayod
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:18/01/1997 (Positie 24)
Laatste week notering:12/04/1997 (Positie 92)
Piekpositie:5 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:13
Positie aller tijden:3491 (925 Punten)
In de landen:
ch  Piek: 6 / Weken: 12
de  Piek: 11 / Weken: 20
at  Piek: 20 / Weken: 10
nl  Piek: 5 / Weken: 13
be  Tip (V)
  Piek: 40 / Weken: 2 (W)
se  Piek: 7 / Weken: 20
fi  Piek: 13 / Weken: 1

Tracks

1996
CD-Maxi RCA 74321 41810 2 (BMG) / EAN 0743214181027
Toon detailsAlles beluisteren
1.Paparazzi (Radio Version Clean)
  3:56
2.Paparazzi (Club Version Dirty)
3:56
3.Paparazzi (Instrumental)
3:56
4.Paparazzi (A Cappella)
3:27
   
1996
CD-Single Loud / RCA 74321 459412 (BMG) / EAN 0743214594124
Toon detailsAlles beluisteren
1.Paparazzi (Radio Version (Clean))
  3:56
2.Paparazzi (Club Version (Dirty))
3:56
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
Radio Version Clean3:56PaparazziRCA
74321 41810 2
Single
CD-Maxi
1996
Radio Version (Clean)3:56PaparazziLoud / RCA
74321 459412
Single
CD-Single
1996
Club Version (Dirty)3:56PaparazziLoud / RCA
74321 459412
Single
CD-Single
1996
Club Version Dirty3:56PaparazziRCA
74321 41810 2
Single
CD-Maxi
1996
Instrumental3:56PaparazziRCA
74321 41810 2
Single
CD-Maxi
1996
»» alles tonen

Xzibit   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Paparazzi18/01/1997513
X03/02/20011215
Multiply05/10/2002761
Hey Now (Mean Muggin)04/12/2004796
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
At The Speed Of Life25/01/19971911
Restless23/12/20002818
Man vs. Machine12/10/2002376
Weapons Of Mass Destruction11/12/2004626
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Up In The Smoke Tour [DVD] (Snoop Dogg / Dr. Dre / Eminem / Xzibit / Warren G / Nate Dogg / Ice Cube)17/02/200114
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.8 (Reviews: 64)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
28/09/2006 19:21
Snormobiel Beusichem
****
▓ Goede klassieker van "Xzibit" uit eind 1996 !!! Had er in januari / maart 1997 in Holland een Top 10 "Hit" mee !!! Nog steeds een dikke 4 ster van mij !!! Hip/Hop op z'n best !!! (NL Top 40: 8 wk / # 4) !!!

Topbart
**
matig

Ostorm
******
Fantastic rapping, and you can see why Xzibit has real talent!

Rootje
*****
Lekkere ietwat 'bijtende' hiphoptrack. Frustratie over het fenomeen paparazzi. Tja, die lui zijn nu eenmaal irritant.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?