Womack & Womack - Teardrops

Cover Womack & Womack - Teardrops
7" Single
Island 111 542
Cover Womack & Womack - Teardrops
CD-Maxi
Island 661 542

Charts

Binnenkomst:24/09/1988 (Positie 48)
Laatste week notering:14/01/1989 (Positie 64)
Piekpositie:1 (7 Weken)
Chartrun:
Aantal weken:16
Positie aller tijden:1341 (1383 Punten)
In de landen:
ch  Piek: 2 / Weken: 15
de  Piek: 2 / Weken: 20
at  Piek: 4 / Weken: 12
fr  Piek: 4 / Weken: 20
nl  Piek: 1 / Weken: 16
be  Piek: 1 / Weken: 17 (V)
se  Piek: 14 / Weken: 5
au  Piek: 2 / Weken: 23
nz  Piek: 1 / Weken: 13

Tracks

05/08/1988
7" Single Island 111 542 (BMG) / EAN 4007191115427
Toon detailsAlles beluisteren
1.Teardrops (Remix)
  3:51
2.Conscious Of My Conscience
4:27
   
05/08/1988
CD-Maxi Island 661 542 (BMG) / EAN 4007196615427
Toon detailsAlles beluisteren
1.Teardrops (Radio Mix)
  3:51
2.Teardrops (Extended Mix)
7:37
3.Teardrops (Dub Mix)
3:56
4.Conscious Of My Conscience
4:27
   
05/08/1988
12" Maxi Island 611 542 (BMG) / EAN 4007196115422
Toon detailsAlles beluisteren
1.Teardrops (Extended Remix)
7:37
2.Teardrops (Radio Mix)
  3:51
3.Conscious Of My Conscience
4:27
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
5:00ConscienceIsland
IMCD 213
Album
CD
13/06/1988
Remix3:51TeardropsIsland
111 542
Single
7" Single
05/08/1988
Radio Mix3:51TeardropsIsland
661 542
Single
CD-Maxi
05/08/1988
Extended Remix7:37TeardropsIsland
611 542
Single
12" Maxi
05/08/1988
Radio Mix3:51TeardropsIsland
611 542
Single
12" Maxi
05/08/1988
»» alles tonen

Womack & Womack   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Love Wars09/06/1984126
Teardrops24/09/1988116
Life's Just A Ballgame26/11/1988711
Celebrate The World04/03/1989249
Uptown02/03/19912810
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Conscience24/09/19884915
Family Spirit30/03/1991535
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.22 (Reviews: 152)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
22/07/2005 00:58
Snormobiel Beusichem
*****
Einer den grössten Hits von 1988 ! Und sehr schön ! Stand 14 wochen lang in die Holländische Top 40 mit # 1 als höchste Topposition !
22/07/2005 05:10
Richard (NL)
****
A good song.
21/07/2006 15:43
okii
*****
gut RnB
08/03/2008 04:13
BeansterBarnes
***
Groovy pop song.

DeejayDave
**
Onbegrijpelijk dat deze plaat zeven week aan de top heeft gestaan. Voor mij niet meer dan twee sterren.

MUSICBOJ
***
Had ik in deze tijd al geleefd, dan ging ik de plaat niet kopen!! Echt niet ..

Topbart
***
In die tijd zat ik op 4 HAVO en iedereen in de klas vond dit een geweldig nummer. Ik kon me er alleen maar aan ergeren als de videoclip voor de zoveelste keer werd vertoond in Veronica's Countdown.
Er zat in mijn klas een jongen die jehova's getuige was en hij werd door velen geplaagd hiermee. Die klasgenoten hadden een enorme hekel aan jehova's. Diezelfde mensen vonden dit een geweldige plaat. De Womacks zijn ook jehova's getuigen en zij waren cool in de ogen van mijn klasgenoten. Dan dacht ik van "wie maak je nu eigenlijk iets wijs?"

ericwyns
**
Ook in Vlaanderen een grote hit in 1988. Persoonlijk heb ik het altijd een heel vervelend nummer gevonden (ook de videoclip trouwens). Je hebt zo van die nummers waarvoor je de radio uitschakelt als je ze hoort; wel: dit is voor mij zo'n plaat!

alleyt1989
******
great song!!! absolute classic!

Chris A
******
classic track,so great

antonnalan
*****
Cool catchy song.

bluezombie
****
Quite a catchy pop track.

laxus
*****
Mooie plaat Van Womack & Womack

irelander
***
I don't mind it, but it's a bit blah for me.

Hijinx
****
Good song.

gherkin
****
Niet één van de beste platen ooit, maar ook weer niet echt slecht.

musikmannen
****
Ok

MitchellNineSeven
*****
Cool.

Ostorm
*****
A soul track with more of a dance feel to it, but other than that, it is simply brilliant!

matty d
******
6 stars

DaveNT
*****
Great funky track. Something different at the time. It still holds up well today. 5.3*

nymph
*****
Pretty cool.

Jeroen68
*
Als ik anorexia zou hebben zou ik dit nummer draaien. Kan er niet tegen.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?