Willem Barth - Bella bella signorina

Cover Willem Barth - Bella bella signorina
Cover

Nummer

Jaar:2010
Muziek/Tekst:Alie Bakker
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:16/01/2010 (Positie 40)
Laatste week notering:03/04/2010 (Positie 63)
Piekpositie:7 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:12
Positie aller tijden:3267 (954 Punten)
Download:16/01/2010 / Piek: 8 / Weken: 11
Radio NL:16/01/2010 / Piek: 2 / Weken: 17
In de landen:
nl  Piek: 7 / Weken: 12

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:34Single Top 100 - Volume 430 deel 1 [Promo]Buma
COLON 430 DEEL 1
Compilatie
CD
29/01/2010

Willem Barth   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
In mijn dromen20/07/2002454
Wachten op jou22/11/2008568
Aan alle mooie meiden06/06/20092913
Bella bella signorina16/01/2010712
Als men een drankje naar jou zou vernoemen29/05/20101710
Lieve heer, heb medelij09/10/20101113
De warmte van je hartstocht29/01/2011325
Zeg me14/01/2012882
Ik wil 'n beetje dit28/04/2012466
Wat heeft een mens nog meer te wensen (Marianne Weber & Willem Barth)16/03/2013157
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Doe het goed28/06/2008192
WB21/08/2010912
Gevoel van liefde24/11/2012812
Ode aan jou (Marianne Weber & Willem Barth)11/05/2013328
Verboden liefde14/06/20141111
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Ode aan jou [DVD] (Marianne Weber & Willem Barth)09/11/2013110
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.31 (Reviews: 13)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

RV
*
Troep.

Snormobiel Beusichem
***
▒ Nieuwe coverplaat door de 33 jarige in Doetinchem geboren volkszanger "Willem Barth" in een nieuw 'oudjasje' uit begin januari 2010 !!! De bij de oudere onderons bekende "John Spencer", alias "Henk van Broekhoven", stond overigens aan de muzikale wieg van de zangcarrière van "Willem Barth" !!! Zondagmiddag 24-01-2010 is hij samen met zijn band live te bewonderen in evenementenhal "De Vijfsprong" te Rucphen, aanvang 14:00 uur ☺!!!

@23-01-2010: Ik verhoog toch naar 3 !!! Bagger is het eigenlijk niet, Stefan !!! Ook als je naderhand ziet hoeveel moeite er is gedaan om het plaatje te promoten met zo'n professioneel orkest en videoclip !!! Zeer kostbaar ☺!!!
Laatst gewijzigd: 23/01/2010 16:49

Justintime
******
Goh ben het niet eens met RV
Hoezo bagger dit is tenminste muziek zoals het hoort
Echte instrumenten leuke clip
Jongens dit is een hit en hoop dat jullie hierop terug komen
Luister een paar keer zou ik zeggen :)

Klasse plaat dus voormij 6 sterren

Ps mooie produktie van Manfred Jongenelis
mag ook wel eens gezegd worden
Laatst gewijzigd: 25/01/2010 18:32

chartmeester
****
de ongelooflijk negatieve reacties begrijp ik hier niet echt. Is toch een vrolijk nummer, maakt mijn stemming er zeker niet slechter op.

Hitfreak
***
Magertjes

Benny Rees
*****
Leuke clip om naar te kijken!
Benny Rees

Stefan1973
******
Super plaatje krijg er goede zin van


ridder
***
het betere feestnummer, ik zou het alleen liever door iemand anders gedaan horen worden.

Theo de king
****
Hij oogt misschien een beetje stijfjes in de clip, maar het nummer is niet verkeerd.

liefhebber
**
tjah
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?