Will Young - You And I

Cover Will Young - You And I
Cover
Cover Will Young - You And I
CD-Maxi
RCA / BMG/82876 500112

Nummer

Jaar:2002
Muziek/Tekst:Mike Peden
Henry Johnson
Ed Johnson [II]
Producer:Mike Peden
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:22/03/2003 (Positie 31)
Laatste week notering:05/07/2003 (Positie 76)
Piekpositie:3 (4 Weken)
Chartrun:
Aantal weken:16
Positie aller tijden:1685 (1274 Punten)
In de landen:
nl  Piek: 3 / Weken: 16
be  Tip (V)
it  Piek: 28 / Weken: 5

Tracks

18/11/2002
CD-Maxi 19 / RCA 82876 500112 (BMG) / EAN 0828765001120
Toon detailsAlles beluisteren
1.You And I
  4:06
2.Don't Let Me Down
  4:45
3.Ready Or Not
3:49
   
24/03/2003
CD-Single 19 / RCA 82876 500102 (BMG) / EAN 0828765001021
Toon detailsAlles beluisteren
1.You And I
  4:06
2.Don't Let Me Down
  4:45
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
4:07From Now On19 / RCA
74321 98063 2
Album
CD
07/10/2002
4:06You And I19 / RCA
82876 500112
Single
CD-Maxi
18/11/2002
4:06You And I19 / RCA
82876 500102
Single
CD-Single
24/03/2003
4:05Hitzone 23Universal TV
039 647-2
Compilatie
CD
09/05/2003
4:04The Hits19 / RCA
88697588212
Album
CD
16/11/2009
»» alles tonen

Will Young   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
You And I22/03/2003316
Light My Fire07/06/2003218
Leave Right Now06/03/20043612
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
From Now On19/04/20032315
Friday's Child17/04/2004489
Keep On03/06/2006851
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.06 (Reviews: 17)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
07/02/2005 18:23
Snormobiel Beusichem
******
▒ Gute Stimme, die Entdeckung von 2003 in die UK: "Will Young" !!! Ist auch ein sehr schöne Platte !!! (NL Top 40: 11 wk / # 3) ☺!!!
Laatst gewijzigd: 01/08/2009 12:54
25/09/2005 18:31
Richard (NL)
******
Very good and beautiful song.

nirvanamusic87
***
Nice easy listening song with great lyrics and vocals but not his finest work. 4th UK top 10. UK#2 and Ireland#27.
Laatst gewijzigd: 31/03/2012 16:38

ericwyns
****
Gave ballad van Will Young uit 2002. In Vlaanderen bereikte hij in 2003 slechts de Ultratipparade, het nummer had wel beter verdiend, vooral het refrein vind ik heel geslaagd.

gherkin
**
Stereotiepe boysbandballad.

LLonden
****
Leuk nummer

tigerlover
******
dat ik deze nog niet gereviewed heb, volle bak krijgt dit schitterende plaatje

BingTheKing
***
kan er mee door
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?