Vangrail - Ik mis je

Cover Vangrail - Ik mis je
Cover

Nummer

Jaar:2011
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:08/06/2013 (Positie 67)
Laatste week notering:29/06/2013 (Positie 82)
Piekpositie:67 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:4
Positie aller tijden:19218 (85 Punten)
Radio NL:01/06/2013 / Piek: 12 / Weken: 5
Oranje Top 30:25/05/2013 / Piek: 12 / Weken: 8
In de landen:
nl  Piek: 67 / Weken: 4

Vangrail   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Lam in Amsterdam16/07/2005791
Jij hoort bij mij08/07/2006654
Heerlijke heerlijkheid09/12/2006497
Ik hunker naar jou28/04/2007336
Overal15/09/2007763
Alleen met jou09/02/2008385
Alles08/08/2009832
Leven na de liefde26/02/2011554
Liefdesleger07/05/2011704
Ik mis je08/06/2013674
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.4 (Reviews: 5)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Snormobiel Beusichem
*****
▒ Prachtige plaat uit de herfst van 2011 door de Nederlandse formatie uit Groningen / Friesland: "Vangrail" !!! De band staat vooral bekend door hun prima live optredens, zowel in Nederland als in België !!! De band bestaat uit "Raynaud Ritsma" (zang), "Dirk Lennart Hogeveen" (gitaar), "Sander de Groot" (drums), "Jort Landman" (bas) en "Wiebe de Jong" (toetsen) !!! De videoclip is opgenomen op NHL Hogeschool in Leeuwarden !!! Afgerond ↑: 5 sterren ☺!!!

Supersok
*****
Ik vind dit ongegeneerd gewoon een hele goede single! Topnummer!

DeejayDave
***
Matige plaat van deze heren.

RV
*****
Weer een mooie plaat van Vangrail!
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?