VanVelzen - When Summer Ends

Cover VanVelzen - When Summer Ends
CD-Single
Foreign Media 93690 (nl)

Charts

Binnenkomst:16/02/2008 (Positie 13)
Laatste week notering:07/06/2008 (Positie 88)
Piekpositie:6 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:17
Positie aller tijden:2004 (1197 Punten)
Download:08/03/2008 / Piek: 7 / Weken: 11
TMF Superchart:08/03/2008 / Piek: 24 / Weken: 4
In de landen:
nl  Piek: 6 / Weken: 17

Tracks

08/02/2008
CD-Single Foreign 93690 [nl] / EAN 5028421936901
Toon detailsAlles beluisteren
1.When Summer Ends
  3:39
2.It Feels Like
4:14
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:39When Summer EndsForeign
93690
Single
CD-Single
08/02/2008
3:38Hitzone 45Sony BMG
88697279172
Compilatie
CD
18/04/2008
3:38100 x zomerUSM
5309013
Compilatie
CD
20/06/2008
3:38UnwindForeign Media
MMP93869
Album
CD
14/11/2008
3:35Take Me In & Hear Me OutT2
PRCD200923
Album
CD
15/05/2009
»» alles tonen

VanVelzen   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Baby Get Higher07/10/20062612
Burn13/01/20071420
Deep02/06/20074210
Shine A Little Light20/10/2007724
When Summer Ends16/02/2008617
On My Way24/01/20091111
Love Song02/05/200999
Other Side Of Me12/09/200985
Broken Tonight (Armin van Buuren feat. VanVelzen)31/10/20096310
Take Me In11/12/2010685
Too Good To Lose21/05/2011456
One Thousand Voices (The Voice of Holland)24/09/2011110
The Rush Of Life18/02/20121613
Cross Your Heart09/06/2012503
Sing Sing Sing17/11/2012309
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Unwind24/03/2007157
Take Me In & Hear Me Out23/05/2009835
Hear Me Out12/09/200997
The Rush Of Life05/05/2012419
Call It Luck21/11/2015133
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
In het theater - Hear Me Out [DVD]23/07/2011416
 

Reviews

Puntengemiddelde: 5.2 (Reviews: 5)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
29/01/2008 19:11
Snormobiel Beusichem
****
▓ "When Summer Ends", de nieuwe single van "VanVelzen", kreeg 19 januari jongstlede bij "Eddy Zoëy" (3FM) z’n radiodebuut !!! Het is de titeltrack van de film "Zomerhitte", een film van "Monique van de Ven" naar het boek van "Jan Wolkers" !!! De song is geschreven door "VanVelzen" en "John Ewbank" !!! Vanaf 8 februari 2008 ligt de single, met als b-kant "It Feels Like", overal in de winkel !!! De clip wordt binnenkort opgenomen onder regie van "Monique van de Ven" !!!
07/03/2008 21:06
Richard (NL)
******
Prachtige rock-ballad, zal deze song op het einde van de zomer nog steeds in de Top100 staan? (Van mij mag het)

Heb de film nu ook gezien, prachtfilm!!!
Laatst gewijzigd: 20/02/2009 17:41

Stevolution
*****
Ik heb sowieso een zwak voor VanVelzen, maar in mijn ogen bewijst hij met dit nummer opnieuw zijn klasse. Een mooi nazomernummer dat zich qua sfeer kan meten met Wake Me Up When September Ends.

S.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?