VanVelzen - Hear Me Out

Cover VanVelzen - Hear Me Out
Cover

Album

Jaar:2009
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:12/09/2009 (Positie 9)
Laatste week notering:24/10/2009 (Positie 96)
Piekpositie:9 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:7
Positie aller tijden:7153 (340 Punten)
In de landen:
nl  Piek: 9 / Weken: 7

VanVelzen   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Baby Get Higher07/10/20062612
Burn13/01/20071420
Deep02/06/20074210
Shine A Little Light20/10/2007724
When Summer Ends16/02/2008617
On My Way24/01/20091111
Love Song02/05/200999
Other Side Of Me12/09/200985
Broken Tonight (Armin van Buuren feat. VanVelzen)31/10/20096310
Take Me In11/12/2010685
Too Good To Lose21/05/2011456
One Thousand Voices (The Voice of Holland)24/09/2011110
The Rush Of Life18/02/20121613
Cross Your Heart09/06/2012503
Sing Sing Sing17/11/2012309
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Unwind24/03/2007157
Take Me In & Hear Me Out23/05/2009835
Hear Me Out12/09/200997
The Rush Of Life05/05/2012419
Call It Luck21/11/2015133
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
In het theater - Hear Me Out [DVD]23/07/2011416
 

Reviews

Nog geen reviews.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?