VanVelzen - Burn

Cover VanVelzen - Burn
CD-Single
Foreign Media 93327

Nummer

Jaar:2006
Muziek/Tekst:Ty Lacy
Jeff Franzel
Jess Cates
Producer:Holger Schwedt
Nando Eweg
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:13/01/2007 (Positie 93)
Laatste week notering:26/05/2007 (Positie 80)
Piekpositie:14 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:20
Positie aller tijden:2399 (1110 Punten)
In de landen:
nl  Piek: 14 / Weken: 20

Tracks

22/12/2006
CD-Single Foreign 93327 / EAN 5028421933276
Toon detailsAlles beluisteren
1.Burn
  3:20
2.Burn (Unplugged)
  3:29
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:20BurnForeign
93327
Single
CD-Single
22/12/2006
Unplugged3:29BurnForeign
93327
Single
CD-Single
22/12/2006
3:20UnwindForeign Media
MMP93869
Album
CD
14/11/2008
3:19Chasing The SunMostiko / T2
PRCD2010158
Album
CD
05/11/2010
Live and AcousticToo Good To LoseT2
8713545212204
Single
CD-Single
13/05/2011

VanVelzen   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Baby Get Higher07/10/20062612
Burn13/01/20071420
Deep02/06/20074210
Shine A Little Light20/10/2007724
When Summer Ends16/02/2008617
On My Way24/01/20091111
Love Song02/05/200999
Other Side Of Me12/09/200985
Broken Tonight (Armin van Buuren feat. VanVelzen)31/10/20096310
Take Me In11/12/2010685
Too Good To Lose21/05/2011456
One Thousand Voices (The Voice of Holland)24/09/2011110
The Rush Of Life18/02/20121613
Cross Your Heart09/06/2012503
Sing Sing Sing17/11/2012309
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Unwind24/03/2007157
Take Me In & Hear Me Out23/05/2009835
Hear Me Out12/09/200997
The Rush Of Life05/05/2012419
Call It Luck21/11/2015133
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
In het theater - Hear Me Out [DVD]23/07/2011416
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.67 (Reviews: 6)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
19/12/2006 15:18
Snormobiel Beusichem
****
▓ Alweer een goed plaat van "VanVelzen" ditmaal uit december 2006 !!! Afgerond: 4 sterren !!! De plaat komt nieuw binnen in de Nederlandse Tip 30 van 23-12-2006 !!! Laat oud en nieuw maar komen hoor !!!

Muchana
***
Debuutsingle van dit toch wel kleine mannetje! Leuk voor op de radio...

Richard (NL)
******
Hoezo debuutsingle? Zijn 2e hit en wat voor een hit. Klasse!!!
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?