VanVelzen - Baby Get Higher

Cover VanVelzen - Baby Get Higher
CD-Single
Foreign Media 93177

Charts

Binnenkomst:07/10/2006 (Positie 87)
Laatste week notering:23/12/2006 (Positie 85)
Piekpositie:26 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:12
Positie aller tijden:9380 (459 Punten)
In de landen:
nl  Piek: 26 / Weken: 12

Tracks

26/09/2006
CD-Single Foreign 93177 [nl] / EAN 5028421931777
Toon detailsAlles beluisteren
1.Baby Get Higher
  3:59
2.I'll Stand Tall
  4:03
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:59Baby Get HigherForeign
93177
Single
CD-Single
26/09/2006
Live At Eurosonic4:12DeepForeign
93526
Single
CD-Single
25/05/2007
3:5650 jaar Nederpop [Box]USM
531 024-8
Compilatie
CD
26/09/2008
3:59UnwindForeign Media
MMP93869
Album
CD
14/11/2008
3:58Chasing The SunMostiko / T2
PRCD2010158
Album
CD
05/11/2010
»» alles tonen

VanVelzen   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Baby Get Higher07/10/20062612
Burn13/01/20071420
Deep02/06/20074210
Shine A Little Light20/10/2007724
When Summer Ends16/02/2008617
On My Way24/01/20091111
Love Song02/05/200999
Other Side Of Me12/09/200985
Broken Tonight (Armin van Buuren feat. VanVelzen)31/10/20096310
Take Me In11/12/2010685
Too Good To Lose21/05/2011456
One Thousand Voices (The Voice of Holland)24/09/2011110
The Rush Of Life18/02/20121613
Cross Your Heart09/06/2012503
Sing Sing Sing17/11/2012309
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Unwind24/03/2007157
Take Me In & Hear Me Out23/05/2009835
Hear Me Out12/09/200997
The Rush Of Life05/05/2012419
Call It Luck21/11/2015133
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
In het theater - Hear Me Out [DVD]23/07/2011416
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.88 (Reviews: 8)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
27/09/2006 14:20
Snormobiel Beusichem
****
▓ Een ø plaat van "VanVelzen" uit september 2006 !!! Nog net geen 5 sterren, maar wie weet ??? De plaat komt nieuw binnen in de Nederlandse Top 40 van 21-10-2006 !!! Een mooie prestatie !!!
Laatst gewijzigd: 19/12/2006 15:13
25/01/2007 18:08
priscilla
*****
Auch dieser song höre ich ganz gerne auf dem Radio. Wundert mir nur wer es jetzt singt ??? Google listet den song als Van Velzen und David Sneddon. Bei beide kriegt man dieselbe lyrics.

DeejayDave
****
Prima plaat van de kleine VanVelzen. Helaas kapot gedraaid door de radiozenders. Dat kost een ster.

Benny12345
******
Super lied, om de wereld kennis te laten maken met deze grote ster
Laatst gewijzigd: 14/12/2008 15:54

Richard (NL)
******
Knaller van een song!!!

Topbart
****
naast de nieuwe single "Take me in" is dit het enige nummer dat ik ken van Vanvelzen. leuk nummer
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?