V.O.F. De Kunst - Suzanne

Cover V.O.F. De Kunst - Suzanne
7" Single
CBS A 3792 (nl)

Nummer

Jaar:1983
Muziek/Tekst:Ferdy Lancee
Caroline Bogman
Producer:Ferdy Lancee
Pierre Geoffroy Chateau
Jos van den Dries
Gecoverd door:The Art Company (Susanna)
Adriano Celentano (Susanna)
V.O.F. De Kunst (Suzanne (Deutsche Version))
Ricky Martin (Susana)
Kirka (Susanna)
Harry Holland & Dieter Reith (Susanna)
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:29/10/1983 (Positie 37)
Laatste week notering:24/12/1983 (Positie 39)
Piekpositie:1 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:9
Positie aller tijden:4585 (788 Punten)
In de landen:
nl  Piek: 1 / Weken: 9
be  Piek: 13 / Weken: 5 (V)

Tracks

09/1983
7" Single CBS A 3792 (CBS) [nl]
Toon detailsAlles beluisteren
1.Suzanne
  4:41
2.Het voordeel van de twijfel
3:32
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
4:41SuzanneCBS
A 3792
Single
7" Single
09/1983
4:41Maandagmorgen 6:30CBS
25285
Album
LP
1983
4:45De Pré Historie 1983EVA
261.783
Compilatie
CD
03/02/1992
4:45SuzanneCBS
COL 471594 2
Album
CD
1992
4:46De 100 beste Nederpop hitsUniversal TV
983 095-2
Compilatie
CD
24/06/2005
»» alles tonen

V.O.F. De Kunst   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Suzanne29/10/198319
Oude liefde roest niet07/01/1984167
Één kopje koffie04/07/1987715
Waar heb ik jou meer gezien07/11/1987467
Retour Sneek05/03/1988539
Speciale aanbieding (Het Goede Doel & V.O.F. De Kunst)22/04/1989407
Dikkertje Dap11/05/1991328
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Maandagmorgen 6:3026/11/1983334
Dikkertje Dap - Bekende TV-Liedjes van Annie M.G. Schmidt09/02/19912432
De Kunst Live04/05/1991457
De lapjeskat + meer bekende TV-liedjes van Annie M.G. Schmidt17/10/19925611
Sinterklaasfeest met V.O.F. De Kunst11/12/1993941
De Griezel CD10/12/1994774
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.5 (Reviews: 24)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
04/10/2005 22:06
Snormobiel Beusichem
*****
War ein grössen Mitsinger in allen Kneipen von Holland (1983) !!! Nach "1 kopje koffie" ihren grösste Hit in Holland !!! Stand 8 Wochen (Platz # 3) in die Top 40 von 1983 !!!

DeejayDave
*****
Suzanne!

Topbart
****
Qua muzikale smaak werd ik begin jaren ´80 erg beinvloed door mijn oudere zussen (die toen in hun pubertijd zaten). Zij kraakten deze plaat elke keer af als ie op tv kwam. Daardoor vond ik de plaat dan ook een stuk minder. Als je nu 25 jaar later terugkijkt, was die plaat zo slecht nog niet en kun je deze wel als een nederpopklassieker beschouwen. In elk geval veel beter dan de muzikale rotzooi die Nederland tegenwoordig te bieden heeft!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

laxus
*****
leuke hit suzaneeeeee!!!!!!!

gherkin
*****
Eén van die haast klassiek geworden Nederlandstalige popsongs.

ericwyns
***
Nederlandstalige hit uit 1983 waar ik persoonlijk nooit echt wild van ben geweest.

Patrick3
******
Een Nederlandse klassieker.

rien100
**
In tegenstelling tot de meeste reviewers van dit nummer heeft dit mij nooit aangesproken.
Laatst gewijzigd: 03/03/2012 20:12

Patrick7781
***
Ietwat saaie klassieker.

Jeroen68
****
Best leuk nummer, al klinkt het nu een beetje zeikerig.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?