V.O.F. De Kunst - Één kopje koffie

Cover V.O.F. De Kunst - Één kopje koffie
7" Single
Polydor 885 763-7 (nl)

Charts

Binnenkomst:04/07/1987 (Positie 70)
Laatste week notering:10/10/1987 (Positie 86)
Piekpositie:7 (3 Weken)
Chartrun:
Aantal weken:15
Positie aller tijden:2537 (1076 Punten)
In de landen:
nl  Piek: 7 / Weken: 15
be  Piek: 10 / Weken: 10 (V)

Tracks

06/1987
7" Single Polydor 885 763-7 (PolyGram) [nl]
Toon detailsAlles beluisteren
1.Één kopje koffie
  4:02
2.Rien ne va plus
4:37
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
4:02Één kopje koffiePolydor
885 763-7
Single
7" Single
06/1987
4:04Onbeperkt houdbaarPolydor
835 071-1
Album
LP
1987
4:0416 Hollandse Hits '80Rotation
558 505-2
Compilatie
CD
29/06/1998
4:0416 NederPopHits uit de jaren 80Rotation
565 113-2
Compilatie
CD
25/02/2000
4:08De Pré Historie 1987 Vol. 3EVA
74321 75237 2
Compilatie
CD
24/07/2000
»» alles tonen

V.O.F. De Kunst   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Suzanne29/10/198319
Oude liefde roest niet07/01/1984167
Één kopje koffie04/07/1987715
Waar heb ik jou meer gezien07/11/1987467
Retour Sneek05/03/1988539
Speciale aanbieding (Het Goede Doel & V.O.F. De Kunst)22/04/1989407
Dikkertje Dap11/05/1991328
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Maandagmorgen 6:3026/11/1983334
Dikkertje Dap - Bekende TV-Liedjes van Annie M.G. Schmidt09/02/19912432
De Kunst Live04/05/1991457
De lapjeskat + meer bekende TV-liedjes van Annie M.G. Schmidt17/10/19925611
Sinterklaasfeest met V.O.F. De Kunst11/12/1993941
De Griezel CD10/12/1994774
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.81 (Reviews: 21)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
26/04/2005 21:47
Richard (NL)
****
Good song.
15/12/2005 23:31
Snormobiel Beusichem
**
Ich mag leider kein Café !!! Billige Platte von VOF de Kunst aus Juli 1987 !!! War in Holland ein Hit, und stand 10 Wochen (Platz # 5) lang mit dieser langweilige Platte in die Holländische Top 40 !!!

DeejayDave
*****
Één kopje koffie voor mij graag. Zonder melk en suiker.

Topbart
*****
Leuke plaat met een herkenbaar thema voor de gemiddelde Nederlander die graag koffie drinkt. Doe mij maar een Nespresso ha ha ha ha.

Cheetah
*****
Tof nummer en allemaal meezingen

gherkin
*****
Een muzikaal bakje troost. Leuk.

ericwyns
***
Meebrulnummer van V.O.F. De Kunst uit 1987. Afgerond drie sterren.

Patrick3
*****
Gezondheid.

Patrick7781
***
Matig plaatje z'n opvolger "Waar heb ik jou meer gezien" was vele malen leuker.

tigerlover
**
2 sterren

Rootje
****
Een 'guilty pleasure' van me wat betreft Nederlandstalige popmuziek.
Voor iemand die veel koffie drinkt, zoals ik, ook erg herkenbaar.
Origineel onderwerp.

Jeroen68
******
Feestplaat
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?