Traffic - Coloured Rain

Charts

In de landen:
be  Tip (W)

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
2:44Here We Go Round The Mulberry BushFontana
269 368 TF
Single
7" Single
11/1967
2:43Mr. FantasyFontana
885 435 TY
Album
LP
12/1967
2:36Hole In My ShoeFontana
885 435 TY
Album
LP
1969
2:42The Best Of TrafficIsland
ILPS 9112
Album
LP
1969
2:38Heavy TrafficUnited Artists
UA-LA421-G
Album
LP
1975
»» alles tonen

Traffic   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Paper Sun15/07/1967123
Hole In My Shoe14/10/196794
Feelin' Alright?16/11/1968201
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
John Barleycorn Must Die22/08/197056
Far From Home04/06/1994727
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.43 (Reviews: 7)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

musikmannen
*****
Good song

rien100
*****
Mooi nummer, herkenbare Traffic-sound.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?