Tracey Ullman - My Guy's... ...Mad At Me


7" Single
Stiff 106277

Charts

Binnenkomst:24/03/1984 (Positie 37)
Laatste week notering:21/04/1984 (Positie 25)
Piekpositie:19 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:5
Positie aller tijden:10448 (384 Punten)
In de landen:
nl  Piek: 19 / Weken: 5
be  Piek: 27 / Weken: 6 (Vl)

Nummer

Jaar:1984
Muziek/Tekst:Mike Barson
Producer:Peter Collins
Coverversie van:Madness - My Girl
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Tracks

1984
7" Single Stiff 6.14090
1984
7" Single Stiff 106277
Toon detailsAlles beluisteren
1.My Guy's... ...Mad At Me
2:54
2.Thinking Of Running Away
2:03
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
2:55Now That's What I Call Music! 2Virgin
NOW2
Compilatie
LP
26/03/1984
2:54My Guy's... ...Mad At MeStiff
6.14090
Single
7" Single
1984
2:54The Best Of Tracey Ullman ForeverStiff
6.26249 BL
Album
LP
1985
2:58The Best Of... Tracey UllmanMetro
METRCD078
Album
CD
20/05/2002

Tracey Ullman   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Breakaway23/04/1983210
They Don't Know15/10/1983106
Move Over Darling24/12/1983206
My Guy's... ...Mad At Me24/03/1984195
Sunglasses18/08/1984294
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
You Broke My Heart In 17 Places17/12/19831811
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.78 (Reviews: 18)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
30/08/2005 12:19
Richard (NL)
******
A very good song.
03/11/2005 11:23
Snormobiel Beusichem
*****
Güte Platte von Tracey aus 1984 !!! Genau 5 Sterrn wert !!!

Topbart
*****
heel leuke single, dit is Tracey Ullman in topvorm!!!

ericwyns
****
Heel fris en opgewekt nummer van Tracey Ullman, waarmee ze een hit scoorde in 1984.
4+
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?