Total Touch - Somebody Else's Lover

Cover Total Touch - Somebody Else's Lover
CD-Single
Ariola/74321 393272

Nummer

Jaar:1996
Muziek/Tekst:Tjeerd Oosterhuis
Trijntje Oosterhuis
Producer:Tjeerd Oosterhuis
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:28/09/1996 (Positie 36)
Laatste week notering:29/03/1997 (Positie 91)
Piekpositie:3 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:27
Positie aller tijden:724 (1743 Punten)
Single Tip:21/09/1996 / Piek: 11 / Weken: 1
In de landen:
de  Piek: 86 / Weken: 9
nl  Piek: 3 / Weken: 27

Tracks

09/09/1996
CD-Single Ariola 74321 393272 (BMG) / EAN 0743213932729
Toon detailsAlles beluisteren
1.Somebody Else's Lover (Radio Edit)
  4:00
2.That's What I Want (Album Version)
  4:05
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
Radio Edit4:00Somebody Else's LoverAriola
74321 393272
Single
CD-Single
09/09/1996
4:43Total TouchAriola
74321 353172
Album
CD
21/10/1996
4:45Slow Motion Vol. 7 - Die schönsten Pop-Balladen der FilmgeschichteBMG
74321 53322 2
Compilatie
CD
24/11/1997
3:5840 jaar Top 40 - 1995-1996EMI
599892 0
Compilatie
CD
11/10/2004
3:5750 jaar Nederpop [Box]USM
531 024-8
Compilatie
CD
26/09/2008
»» alles tonen

Total Touch   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Touch Me There25/05/19961311
Somebody Else's Lover28/09/1996327
One Moment Your Mind14/12/19963015
Standin' Strong, Together!19/04/19973211
I'll Say Goodbye18/04/1998521
Love Me In Slow Motion15/08/19982414
Forgive - Won't Forget22/05/1999708
Touch Me 2009 (Remote vs. Total Touch)25/10/2008526
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Total Touch18/05/19962125
This Way06/06/1998146
The Best Of Total Touch & Trijntje Oosterhuis15/02/20031322
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Best Of Total Touch & Trijntje Oosterhuis [DVD]01/03/2003114
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.91 (Reviews: 32)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
29/10/2005 03:39
Richard (NL)
******
Great song.
03/09/2006 14:00
Snormobiel Beusichem
*****
▓ Fantastische plaat van "Trijntje & Total Touch" uit september 1996 !!! Alweer 10 jaar geleden !!! Wat gaat de tijd hard !!! De groep scoorde er een grote "Hit" mee in de Hollandse hitlijsten !!! Precies 5 sterren !!! (NL Top 40: 16 wk / # 3) !!!

DeejayDave
****
De grootste hit van de familie Oosterhuis. Ik was niet echt fan van Total Touch, hoewel ik wel weg ben van het solowerk van Trijntje. Dit nummer kwam mij destijds dan ook m'n strot uit.

Topbart
*****
In 1996 kreeg ik een promotiecassette met stukjes van nummers van een nieuw album van een nieuwe band: Total Touch. Ik hechtte er niet zoveel waarde aan, omdart ik ervan uit ging dat het toch weer zo'n band zou worden die snel in de vergetelheid zou raken.
Wie had kunnen denken dat dit album uiteindelijk meer dan 115 weken in de Album Top 100 zou staan??? Dit was de 2e single en was meteen de grootste hit voor de band (in de tijd dat Trijntje Oosterhuis nog leuk was). De volle 5 sterren!!!

super50hmtv
******
Blijft een geweldig nummer!!

LUVSTUFF
******
Echt een TOPPERTJE van Trijntje en Total Touch. FAN TAS TIC

jochemandrae
******
Mooi dansmuziek

laxus
****
Prima popplaat uit de tijd toen Trijntje nog leuke muziek maakte.
Laatst gewijzigd: 14/09/2016 13:57

naamloos
***
Net geen 4 sterren voor deze hit van de groep van Trijntje en haar broer.

L3R0Y
******
Super nummer van de beste popgroep van Nederland! (voor mij dan!)

drdjrene
*****
Het swingende Touch me there en deze zijn mijn favorieten van deze groep. Fraaie plaat!

Bearcat
******
wereldplaat van Total Touch
prachtig gezongen door Trijntje

rien100
**
Zeer matig nummer.

tigerlover
****
lekkere song

calvinkleinboxers@hotmail.nl
*****
Blijft goed swingend nummer!

jaccok
******
Prachtige klassieker!! :)

gherkin
****
Niks mis mee.

BingTheKing
*****
zeer goed nummer
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?