Total Touch - I'll Say Goodbye

Cover Total Touch - I'll Say Goodbye
CD-Maxi
Ariola 74321 56669 2
Cover Total Touch - I'll Say Goodbye
CD-Single
Ariola 74321 566682

Nummer

Jaar:1998
Muziek/Tekst:Tjeerd Oosterhuis
Trijntje Oosterhuis
Producer:Tjeerd Oosterhuis
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:18/04/1998 (Positie 29)
Laatste week notering:05/09/1998 (Positie 82)
Piekpositie:5 (2 Weken)
Chartrun:
Aantal weken:21
Positie aller tijden:1065 (1529 Punten)
In de landen:
nl  Piek: 5 / Weken: 21

Tracks

10/04/1998
CD-Single Ariola 74321 566682 (BMG) / EAN 0743215666820
Toon detailsAlles beluisteren
1.I'll Say Goodbye (Radio Edit)
  4:02
2.I'll Say Goodbye (G-Double-T-Mix)
4:23
   
27/07/1998
CD-Maxi Ariola 74321 56669 2 (BMG) / EAN 0743215666929
Toon detailsAlles beluisteren
1.I'll Say Goodbye (Radio Edit)
  4:02
2.I'll Say Goodbye (G-Double-T-Mix)
4:23
3.I'll Say Goodbye (Sub Dub Mix)
4:06
4.I'll Say Goodbye (No Lead)
4:03
5.I'll Say Goodbye (Acapella)
3:45
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
Radio Edit4:02I'll Say GoodbyeAriola
74321 566682
Single
CD-Single
10/04/1998
G-Double-T-Mix4:23I'll Say GoodbyeAriola
74321 566682
Single
CD-Single
10/04/1998
4:02TMF Hitzone 3BMG
74321 597282
Compilatie
CD
06/07/1998
Radio Edit4:02I'll Say GoodbyeAriola
74321 56669 2
Single
CD-Maxi
27/07/1998
G-Double-T-Mix4:23I'll Say GoodbyeAriola
74321 56669 2
Single
CD-Maxi
27/07/1998
»» alles tonen

Total Touch   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Touch Me There25/05/19961311
Somebody Else's Lover28/09/1996327
One Moment Your Mind14/12/19963015
Standin' Strong, Together!19/04/19973211
I'll Say Goodbye18/04/1998521
Love Me In Slow Motion15/08/19982414
Forgive - Won't Forget22/05/1999708
Touch Me 2009 (Remote vs. Total Touch)25/10/2008526
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Total Touch18/05/19962125
This Way06/06/1998146
The Best Of Total Touch & Trijntje Oosterhuis15/02/20031322
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Best Of Total Touch & Trijntje Oosterhuis [DVD]01/03/2003114
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.18 (Reviews: 11)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
19/10/2006 22:20
Snormobiel Beusichem
*****
▓ Met deze plaat had de Hollandse groep "Total Touch" een grote "Hit" in Nederland !!! De plaat uit april 1998 stond maar liefst 14 weken (# 5) lang in de Nederlandse Top 40 !!! Helemaal niet slecht hoor !!! Nog net 5 sterren !!!

Topbart
****
De 1e single van het 2e (en gelijk laatste) album van Total Touch. Toen was Trijntje Oosterhuis nog leuk om aan te horen. Prima ballad!!!!

super50hmtv
*****
Helaas werdt de laatste zin uit dit nummer ook daadwerkelijk als praktijk uitgevoerd. Tegenwoordig horen we niets meer van Total Touch.

skizzo
******
I just love this song, so smooth

calvinkleinboxers@hotmail.nl
****
zojuist beluisterd, mooi nummerr!!

BingTheKing
*
auw, mijn tanden doen pijn....luister nog liever naar kattengejank dan naar dit drama
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?