Toontje Lager - Stiekem gedanst

Cover Toontje Lager - Stiekem gedanst
7" Single
Sky 3900 (nl)

Nummer

Jaar:1983
Muziek/Tekst:Bert Hermelink
Producer:Toontje Lager
Gecoverd door:Wim Leys
Kidz-DJ (Smoorverliefd op jou)
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:04/06/1983 (Positie 17)
Laatste week notering:30/07/1983 (Positie 41)
Piekpositie:6 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:9
Positie aller tijden:4942 (758 Punten)
Single Tip:28/05/1983 / Piek: 0 / Weken: 1
In de landen:
nl  Piek: 6 / Weken: 9
be  Piek: 40 / Weken: 1 (V)

Tracks

05/1983
7" Single Sky 3900 [nl]
Toon detailsAlles beluisteren
1.Stiekem gedanst
  3:33
2.Amigo
  3:41
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:34Stiekem dansenSky
24001
Album
LP
05/1983
3:33Stiekem gedanstSky
3900
Single
7" Single
05/1983
3:32De beste van Toontje LagerSky
19058
Album
LP
1984
3:32De beste van Toontje LagerSky
TCD 10094
Album
CD
1990
3:32Hollands GlorieCNR
22 208162
Album
CD
05/05/2003
»» alles tonen

Toontje Lager   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Net als in de film19/06/1982267
Ben jij ook zo bang16/10/1982376
Zoveel te doen12/03/1983187
Stiekem gedanst04/06/198369
Vroeg of laat24/09/1983215
Alle dagen dorst25/02/1984342
Niemand die het weet14/07/1984441
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Erop of eronder19/06/19821048
Stiekem dansen28/05/1983224
Even goeie vrienden30/06/1984183
 

Reviews

Puntengemiddelde: 5.08 (Reviews: 13)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
02/08/2005 23:31
Snormobiel Beusichem
*****
Einer den Grössten Hit von Toontje Lager in Holland aus Mai / juni 1983 !
15/03/2008 19:48
Richard (NL)
******
Eén van de beste nederpop-songs.

DeejayDave
******
Inderdaad Richard, Nederpopklassieker!

Topbart
*****
heerlijke nederpopklassieker!!!!!!

laxus
******
nederpop klassieker van de hoogste plank

Patrick3
******
Zirkus Zirkus heeft dit nummer niet goed gecoverd.Deze versie blijft de beste.

naamloos
****
Blijft een prima nederpopsingle uit de jaren tachtig van de vorige eeuw.

Patrick7781
****
Aardig.

Jeroen68
******
Ik vond het inderdaad leuk
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?