Tony Sherman - Tonight

Cover Tony Sherman - Tonight
7" Single
BASF 05 15455 0

Nummer

Jaar:1974
Muziek/Tekst:Robinson
Charles Robinson
Producer:Eric Boom
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:13/07/1974 (Positie 24)
Laatste week notering:07/09/1974 (Positie 28)
Piekpositie:10 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:9
Positie aller tijden:5139 (747 Punten)
Single Tip:01/06/1974 / Piek: 1 / Weken: 3
In de landen:
nl  Piek: 10 / Weken: 9
be  Piek: 9 / Weken: 8 (V)

Tracks

1974
7" Single BASF 05 15455 0
Toon detailsAlles beluisteren
1.Tonight
  3:27
2.Slippin' Into Darkness
4:30
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:27Tony ShermanBASF
18 29560 5
Album
LP
1973
2:39Music Power [1975]K-tel
TN 1071
Compilatie
LP
1974
3:27TonightBASF
05 15455 0
Single
7" Single
1974
3:17The Best Of Tony Sherman & The Sherman BrothersRed Nose
RNLP 001
Album
LP
1976
3:24De grootste Nederlandse pophitsMagic
180500-2
Compilatie
CD
22/05/2009
»» alles tonen

Tony Sherman   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Tonight13/07/1974109
I Wrote You A Letter14/12/1974116
Sing With Me24/05/1975115
Smile Baby Smile (Tony Sherman & The Sherman Brothers)10/04/1976222
As18/06/1977115
Too Big For Words (Tony Sherman & Julia Loko)21/03/1981274
Ellovee-Ee26/06/1982491
Don't Push It Don't Force It (Shermans)22/08/1987616
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.2 (Reviews: 5)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
07/01/2007 15:26
Snormobiel Beusichem
****
▓ Lekkere swingende plaat van "Tony Sherman" uit eind juni 1974 !!! Zelfs na 32 jaar bevalt mij deze plaat uitstekend !!! Zelfs de mondharmonica !!! Deed het ook helemaal niet slecht in de Hollandse hitlijsten !!! (NL Top 40: 10 wk / # 11) !!!

naamloos
****
Het beluisteren meer dan waard. Prima productie.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?