Tim Immers - Liever dan lief

Cover Tim Immers - Liever dan lief
Cover

Nummer

Jaar:1996
Muziek/Tekst:Henny Vrienten
Coverversie van:Doe Maar - Liever dan lief
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:13/04/1996 (Positie 35)
Laatste week notering:08/06/1996 (Positie 35)
Piekpositie:11 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:9
Positie aller tijden:5226 (733 Punten)
Single Tip:23/03/1996 / Piek: 8 / Weken: 3
In de landen:
nl  Piek: 11 / Weken: 9

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:151000 nachtenCNR
2002970
Album
CD
1996
3:14De 100 beste Nederpop hits 2Universal TV
983 983-5
Compilatie
CD
21/07/2006

Tim Immers   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Liever dan lief13/04/1996119
Roze bril31/08/1996186
Vliegen zonder vleugels19/07/1997857
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Ongeloveloos27/04/1996359
1000 nachten19/10/1996864
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.71 (Reviews: 7)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
04/09/2006 23:51
Snormobiel Beusichem
*****
▓ Na te zijn gestopt als acteur bij "GTST", werd "Tim Immers" in 1994, TV-presentator !!! Hij presenteerde bijna twee jaar lang de "Rabo Top 40" waarvoor hij veel pop-sterren interviewde !!! Hij werkte ook voor de drive-in show "Mega Party Dance Interactive" en is hij enkele maanden te zien bij Call TV's "Cracks Of Kruks" !!!

Met de nu inmiddels zeer bekende "John Ewbank" (de producer van o.a. "Marco Borsato" & "Gordon") werd begin 1996 het nummer "Alleen voor Jou" opgenomen !!! De platenmaatschappij vond het nummer echter te soft voor "Tim Immers", waarna het succesvolle cover nummer van "Doe Maar", eind maart 1996, werd uitgebracht !!! "Liever dan lief" geschreven door "Henny Vrienten" werd net geen Top 10 "Hit" voor hem !!! Maar deed het zeker niet slecht !!! Hij komt precies op 5 sterren bij mij !!! (NL Top 40: 10 wk / # 11) !!!

Topbart
***
Tim Immers moest ook zo nodig een plaatje opnemen........

Richard (NL)
*****
Leuk liedje... toch?

tigerlover
*
mag ik even kotsen, deze plaat draait mijn hele maag om van ellende
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?