Third World - Try Jah Love

Cover Third World - Try Jah Love
7" Single
CBS A 2063

Nummer

Jaar:1982
Muziek/Tekst:Stevie Wonder
M.A. McCully
Producer:Stevie Wonder
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:25/09/1982 (Positie 34)
Laatste week notering:13/11/1982 (Positie 40)
Piekpositie:6 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:8
Positie aller tijden:6428 (638 Punten)
Single Tip:10/04/1982 / Piek: 0 / Weken: 1
In de landen:
nl  Piek: 6 / Weken: 8
be  Piek: 36 / Weken: 1 (V)

Tracks

1982
7" Single CBS A 2063
Toon detailsAlles beluisteren
1.Try Jah Love
  3:54
2.Inna Time Like This
4:31
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:54Try Jah LoveCBS
A 2063
Single
7" Single
1982
6:50Sunshine Reggae - 16 Reggae ClassicsArcade
01 3220 61
Compilatie
CD
1988
3:5425 jaar popmuziek: 1982CBS
LSP 982431 1
Compilatie
LP
1990
Single Version4:05Ultimate CollectionHip-O
314 541 123-2
Album
CD
21/06/2001
4:05Save The Overtime (For Me) [Reissue]Columbia
44-03969
Single
12" Maxi
28/04/2005
»» alles tonen

Third World   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Now That We Found Love03/02/1979511
Talk To Me14/07/1979275
Try Jah Love25/09/198268
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Journey To Addis03/03/197978
The Story's Been Told11/08/1979481
You've Got The Power09/10/1982273
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4.48 (Reviews: 21)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
23/09/2005 14:13
Snormobiel Beusichem
*****
"And if you're thirsty I will quench you:
With my love !
And if you're hungry I will feed you:
With my word !
And all I ask of you is that you love as I do'

Super Platte von Stevie, gespielt durch Third World in 1982 !

Royco
*****
Machtige schijf, een 5

Weet iemand dat 'Third World' een plaat heeft uitgebracht met de titel: De do do de da da da (vermoedelijk uit 2004)
Zou het eerder geloven uit de jaren '80

Topbart
****
klinkt goed

Sincubus
*****
Dit vind ik echt hun beste hit! Beetje erg religieus maar dat negeer ik maar gewoon het klinkt daar echt veels te lekker voor!

Die beat! Gewoon zo lekker!

laxus
*****
Leuke plaat van Third World

Patrick7781
***
Matig.

Ostorm
*****
Has more of a rock feel to it than reggae, but it is still an awesome song!

Jeroen68
***
Aardig

Bearcat
****
Ruim voldoende voor deze single
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?