Third World - One More Time

Nummer

Jaar:1985
Muziek/Tekst:Amir Bayyan
Abdul Mohammad Meekaaeel
Producer:Amir Bayyan
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
Vocal7:10Street Level - 8 Great Dance TracksCBS
26904
Compilatie
LP
1986
7:13I Love Disco 80s Vol. 5Blanco Y Negro
MXCD 1851 CB
Compilatie
CD
01/12/2008

Third World   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Now That We Found Love03/02/1979511
Talk To Me14/07/1979275
Try Jah Love25/09/198268
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Journey To Addis03/03/197978
The Story's Been Told11/08/1979481
You've Got The Power09/10/1982273
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.75 (Reviews: 4)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

Bearcat
****
Ruim voldoende voor deze single van Third World

Snormobiel Beusichem
****
▒ Toffe plaat uit de herfst van 1985, door de Jamaicaanse formatie uit Kingston: "Third World" (☼ 1973) !!! Precies: 4 sterren ☺!!!
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?