The Voice of Holland - One Thousand Voices

Cover The Voice of Holland - One Thousand Voices
Cover

Nummer

Jaar:2011
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Binnenkomst:24/09/2011 (Positie 11)
Laatste week notering:26/11/2011 (Positie 98)
Piekpositie:1 (1 week)
Chartrun:
Aantal weken:10
Positie aller tijden:7080 (599 Punten)
Download:24/09/2011 / Piek: 1 / Weken: 7
In de landen:
nl  Piek: 1 / Weken: 10

Marco Borsato   Artiestenpagina

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
At This Moment / Emozioni19/05/1990413
Una donna così08/09/19902711
Samen leven (Artiesten voor Droezba)22/12/1990625
Sento09/11/1991505
Un po' bambino21/03/1992328
Dromen zijn bedrog20/08/1994134
Waarom nou jij19/11/1994118
Je hoeft niet naar huis vannacht19/08/199579
You've Got A Friend (Rene Froger & Friends)09/09/199537
Kom maar bij mij04/11/19951210
Ik leef niet meer voor jou17/02/1996913
Vrij zijn / Margherita04/05/1996516
De waarheid30/11/1996218
Wereld zonder jou (Marco Borsato & Trijntje Oosterhuis)28/06/1997327
De bestemming04/07/1998119
Het water / Speeltuin21/11/19981226
Binnen27/11/1999119
Wat is mijn hart (Live)11/11/20001412
Lopen op het water (Marco en Sita)05/01/2002119
Zij11/05/2002821
Afscheid nemen bestaat niet13/12/2003124
Voorbij (Marco Borsato & Do)06/03/2004122
Wat zou je doen (Marco Borsato & Ali B)18/09/2004125
Als je iets kan doen (Artiesten voor Azië)15/01/2005112
Because We Believe (Andrea Bocelli & Marco Borsato)11/02/2006122
Rood13/05/2006145
Everytime I Think Of You (Marco Borsato & Lucie Silvas)14/10/2006119
Wit licht03/05/200819
Stop de tijd30/08/2008114
Dochters15/11/2008133
Schouder aan schouder (Marco Borsato & Guus Meeuwis)29/05/2010119
Waterkant30/10/2010110
Kerstmis18/12/201036
Kom maar op (Vrij) (Marco Borsato met Lange Frans)09/04/201169
One Thousand Voices (The Voice of Holland)24/09/2011110
Muziek (Marco Borsato feat. Bag2Bank & Ali B)26/10/201316
Ik zou het zo weer overdoen (Marco Borsato met Trijntje Oosterhuis)16/11/2013114
Samen voor altijd (Marco Borsato met Jada Borsato feat. Willem Frederiks & Lange Frans, Day Ewbank & John Ewbank)30/11/2013119
Mooi24/10/2015618
Tweede kans14/11/2015562
Kleine oneindigheid28/11/2015551
Neem me mee (Marco Borsato / Sanne Hans)28/11/2015561
Breng me naar het water28/11/2015751
Waarom dans je niet met mij28/11/2015761
Hoeveel ik van je hou28/11/2015791
Hou me vast28/11/2015811
Om je heen28/11/2015991
Breng me naar het water (Marco Borsato & Matt Simons)05/03/20162213
Thuis07/10/2017663
Alsof je vliegt02/12/2017991
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Emozioni03/11/1990784
Marco01/10/19942136
Als geen ander14/10/19951171
De waarheid25/01/19971105
De bestemming22/08/1998153
Luid en duidelijk15/01/2000153
Onderweg09/03/20021104
Symphonica in rosso09/12/2006163
Marco Borsato - Box Set10/11/2007740
Wit licht27/09/2008146
Wit licht - Live21/03/2009127
Dromen durven delen27/11/2010169
Dromen durven delen - Live 3Dimensies29/10/2011232
#103/12/20112194
Duizend spiegels30/11/2013174
25 jaar Marco Borsato - De studio albums01/08/201525
Evenwicht28/11/2015282
Thuis25/11/2017122
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Onderweg - Live in de Kuip [DVD]16/11/20021101
Zien [DVD]27/03/2004152
Zien - Live In de Kuip 2004 [DVD]23/10/2004133
Symphonica in Rosso [DVD]16/12/2006158
Wit licht - Live [DVD]21/03/2009133
Dromen durven delen - Live 3Dimensies [DVD]29/10/2011142
 

VanVelzen   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Baby Get Higher07/10/20062612
Burn13/01/20071420
Deep02/06/20074210
Shine A Little Light20/10/2007724
When Summer Ends16/02/2008617
On My Way24/01/20091111
Love Song02/05/200999
Other Side Of Me12/09/200985
Broken Tonight (Armin van Buuren feat. VanVelzen)31/10/20096310
Take Me In11/12/2010685
Too Good To Lose21/05/2011456
One Thousand Voices (The Voice of Holland)24/09/2011110
The Rush Of Life18/02/20121613
Cross Your Heart09/06/2012503
Sing Sing Sing17/11/2012309
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Unwind24/03/2007157
Take Me In & Hear Me Out23/05/2009835
Hear Me Out12/09/200997
The Rush Of Life05/05/2012419
Call It Luck21/11/2015133
 
DVD Music - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
In het theater - Hear Me Out [DVD]23/07/2011416
 

Angela Groothuizen   Artiestenpagina

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Pressure (Angela & The Rude)14/04/19901910
Young Souls (Angela & The Rude)10/11/19902017
Back To The Real World (Angela & The Rude)30/05/1992605
Bier en bitterballen06/03/2010811
Niets blijft09/10/2010137
One Thousand Voices (The Voice of Holland)24/09/2011110
Heimwee (Yes-R & Angela)24/03/2012312
De helft van mij26/01/2013191
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Young Souls (Angela & The Rude)21/04/19903711
Walking On Water (Angela & The Rude)06/06/1992695
Groothuizen30/03/1996418
Melk en honing05/04/2008463
Ik verdedig03/12/20113418
Eeuwige jeugd (Angela (Groothuizen))31/01/2015316
 

Simon Keizer   Artiestenpagina

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Kijk me na (Keizer & De Munnik)27/08/2011114
One Thousand Voices (The Voice of Holland)24/09/2011110
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Ik & Simon13/02/2016612
 

Nick Schilder   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Sterker nu dan ooit (Nick & Thomas)27/08/2011115
One Thousand Voices (The Voice of Holland)24/09/2011110
Vivo per lei (Pearl Jozefzoon feat. Nick Schilder)16/02/2013941
 

Reviews

Puntengemiddelde: 3.62 (Reviews: 21)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen

DeejayDave
*****
Marco Borsato, Nick & Simon, Angela Groothuizen en VanVelzen slaan de handen ineen. Jawel, de coaches van het tweede seizoen TVOH. Geen hoogstaand nummer, maar ik heb toch altijd een zwak voor dit soort samenwerkingen. Het is toch de top van de NLse muziekwereld. En: wat fijn om onze Volendamse vrienden Engels te horen zingen.

pizzaboy95
******
The Voice Of Holland is weer begonnen yes
dit keer is inplaats van jvdb mb

RV
*****
Je kan horen dat dit een heel commercieel en internationaal nummer is, bedoeld om geld mee te verdienen. Maar dat is The Voice Of Holland zelf natuurlijk ook. Gisteren is het programma gestart met maar liefst 3,3 miljoen kijkers (dat zijn overigens finalecijfers!) en coaches Nick Schilder en Simon Keizer, Angela Groothuizen, Roel van Velzen en Marco Borsato, die dit seizoen de plek inneemt van Jeroen van der Boom, openden het programma met het lied 'One Thousand Voices'. Niet live uiteraard, want de zogenoemde 'blind auditions' zijn van tevoren opgenomen. Voordat het programma van start ging, werd dit nummer ook al uitgeroepen tot Radio 538 Alarmschijf. Dit is op zich een vreemde keuze, aangezien ik het nummer niet echt iets vind voor het radiostation. Wat natuurlijk niet wegneemt dat 'One Thousand Voices' gewoon een vette hit gaat worden!

Topbart
****
prima nummer, meer niet. 4 sterren is genoeg voor deze plaat!

Supersok
****
ja ik was zeer sceptisch toen ik hoorde van deze samenwerking. Maar na het luisteren van het nummer, kan ik niet anders zeggen dat deze samenwerking een succes genoemd kan worden. De heren en dame van de jury tonen aan dat als de gevestigde orde samenwerkt en één stemgeluid vormen, daar iets moois uit voort kan komen.

LLonden
****
Leuk dat de voice weer is begonnen. Toen Angela, Marco, Roel en Nick en Simon begonnen te zingen dacht ik meteen dat je het nummer tegen betaling kon downloaden. Ik moet wel zeggen dat het nummer nog zo slecht niet was dus ik geef het 4 sterren :)

Snormobiel Beusichem
***
▒ Leuke en nette samenwerking van de Captains !!! Maar het plaatje uit september 2011 wordt een beetje overgewaardeerd, naja beetje !!! Kom persoonlijk net niet tot de 4 sterren !!! Maar da's ook zeker niet slecht ☺!!!

Hitfreak
**
opgeklopt

naamloos
*
Ik ga hiervan niet uit mijn dak.
Laatst gewijzigd: 24/08/2012 18:52

JakobKOP
******
Lkkr!

Patrick3
******
The Voice of Holland:nr 1 in de NL top 100.Binnenkort start de reeks ook hier bij VTM met o.a. Natalia.

Rednax
****
Leuk nummer van de coaches van The Voice Of Holland

RonH
****
Leuk nummer, maar met al dat "gehype" er omheen kijk ik niet meer naar dit soort programma's.

@Mart
*
Bedroevende kwaliteit. 1 punt is nog te veel.

Sebastiaanmember
**
John De Mol is wéér degene die ervoor zorgt dat dit #1 wordt. Bah.

gherkin
*
Alleen bedoeld om mooi nog wat extra centjes te verdienen aan The Voice.

MUSICBOJ
****
Dit is best leuk, misschien een tof idee voor de coaches uit Vlaanderen?! Deze single van de "Hollandse" captains, of coaches, is afkomstig uit 2011!! En het werd meteen een dikke, vette hit in Nederland!! Ik kom exact op 4 sterren uit, dikke voldoende dus!!! ☺

Leltsjebeltsje
*****
Bijna 6 sterren, wat een lekker nummer is dit! Beter dan die standaard nederpop en nederrocknummers. Dit heeft catchy instrumentals en een prima zang. Vreselijk dat die jury's de domme kanidaten een mooie toekomst beloven, terwijl ze dat niet krijgen.

Rootje
*
Overbodige track. Alleen op 1 gekomen door de nodige hulp van The Voice.
Kan niet anders.
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?