The Veils - Under the Folding Branches

Cover The Veils - Under the Folding Branches
CD-Single Promo
Cycle CYCLE030P2 (nl)

Nummer

Jaar:2006
Muziek/Tekst:Finn Andrews
Producer:Nick Launay
Persoonlijke hitparade:Aan persoonlijke hitparade toevoegen

Charts

Geen hitnoteringen.

Tracks

2006
Promo - CD-Single Cycle CYCLE030P2 [nl]
Toon detailsAlles beluisteren
1.Under the Folding Branches
3:23
   

Verkrijgbaar op

VersieLengteTitelLabel
Nummer
Formaat
Medium
Datum
3:23Nux VomicaRough Trade
RTRADCD235
Album
CD
18/09/2006
3:23Nux VomicaRough Trade
RTD002
Album
CD
18/09/2006
3:23Under the Folding Branches [Promo]Cycle
CYCLE030P2
Single
CD-Single
2006

The Veils   Discografie / Fan worden

Singles - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
Lavinia27/03/2004834
 
Albums - Dutch Charts
TitelBinnenkomstPiekWeken
The Runaway Found13/03/2004658
Nux Vomica02/09/2006236
Sun Gangs11/04/2009961
Time Stays, We Go13/04/2013633
Total Depravity03/09/2016342
 

Reviews

Puntengemiddelde: 4 (Reviews: 2)

Alleen de Nederlands- en Engelstalige reviews worden getoond: Alle talen tonen
Een review toevoegen
Australië België Denemarken Duitsland Finland Frankrijk Italië Nederland Nieuw-Zeeland Noorwegen Oostenrijk Portugal Spanje Zweden Zwitserland
LOGIN
PASWOORD
Paswoord vergeten?